Nie jesteś zalogowany.
Mi też poszedł nieźle, zakończyłem z wynikiem 20/20, ale trochę pracy w to włożyłem (szczególnie ostatnie dni przed prezentacją). U innych tak różowo nie było, koleżankę wypuścili po 40 minutach ze łzami w oczach praktycznie. Jednak jej zaliczyli, a to chyba najważniejsze, bo ustne matury w niewielu uczelniach są brane pod uwagę przy rekrutacji.
Wcześniej odpowiadałem z niemieckiego. Byłem tak zestresowany, że zamiast notatek, na kartce, którą zapisałem przez tych 5 minut, widziałem tylko niebieskie paski. Jednak się opanowałem, panie się do mnie uśmiechnęły (myślałem, że są to najgorsze nauczycielki od niemca w szkole) i powiedziałem, co miałem. Wynik 18/20. Pozostały mi 3 minuty i pozwoliły mi wrócić do jednej rozmówki sterowanej.
Reasumując wyniki ustnej matury są jak najbardziej po mojej myśli, żeby tak pisemne chciały wyjść.
A za to teraz jestem chory.
"Dla ludzkich zachowań nie mam nic poza życzliwością i nic poza śmiechem na pocieszenie bliżnich"
John Irving, "Świat według Garpa"
Wrrrrrrrr... Z dojcza dostałem taki zestaw że . Osobiście z polaka dostałem 18p więc żałuje że tyle czasu na to poświęciłem. Chociaż zaliczyłem cmoka od swojej nauczycielki
Chociaż zaliczyłem cmoka od swojej nauczycielki
Ja też, jak Pani Wychowawczyni (polonistka, ale w mojej komisji nie siedziała) zobaczyła i dowiedziała się o rezultacie, to mnie tak ścisnęła i cmoknęła, że aż żal się ze szkołą rozstawać.
Ostatnio edytowany przez Winged (2006-05-26 22:05:17)
"Dla ludzkich zachowań nie mam nic poza życzliwością i nic poza śmiechem na pocieszenie bliżnich"
Moja to 40+ ale niezle sie trzyma. Nie jeden by na nią poleciał, chociaż należy do tej grupy nauczycielek na które mówi sie "naiwedzona"...;)
tzn. "nawiedzona"
SORX
hmm ja zdawałam rok temu maturę. zrezygnowałam z matematyki w ostatniej chwili i pozostałam przy moim drugim przedmiocie. Historia rok temu to była wszystkich porażką. W tym roku polski był śmieszny. Zresztą rok temu także nie był trudny. Historia to była kpina. Tak samo z matematyką... Ludzie którzy układali te egzaminy są niekonsekwentni. Zbyt obniżyli pułap. Dlatego tez niestety dużą część mojego rocznika bardzo skrzywdzili. Ale gratulacje wam zdania matury i w ogóle :-)
okashi zgdzam sie z toba
a ja nie uważam żeby matura z matmy w tym roku była dużo prostsza, niż w tamtym, gdyż w ramach przygotowania zrobiłem sobie z tamtego roku i też nie była trudno, ale to nie zmiania faktu co do inteligencji osób ją piszących[madrala]
a ja nie uważam żeby matura z matmy w tym roku była dużo prostsza, niż w tamtym, gdyż w ramach przygotowania zrobiłem sobie z tamtego roku i też nie była trudno, ale to nie zmiania faktu co do inteligencji osób ją piszących[madrala]
twoja wypowiedz skomentuje tak : buhahahhaha :-D:-D:-D:-D
Historia w tamtym roku była prosta ale ta z tego roku to był tylko i wyłącznie "konkurs ciekawostek" jak to określił kumpel po wyjściu i w 100% się z nim zgadzam
Na wp podali że 20% maturzystów w tym roku nie zdało[wstyd] Może byc jutro lipka[wstyd]
Na wp podali że 20% maturzystów w tym roku nie zdało[wstyd] Może byc jutro lipka[wstyd]
O cholera! Co piąty, żeby na mnie nie padło.
no niemowcie ze co 5 uczen w polsce jest gorszy ode mnie !BAKA! do nauki bo jak tak dalej pujdzie to w tym roku niebedzie nikogo na studiach i Nawet ja sie dostane
I w dodatku poziom zaniżyli uczniowie techników :/ Ale to dlatego, że my mamy więcej przedmiotów i egzamin zawodowy, na który też się musieliśmy uczyć Teoretycznie
kurde...ale mały stresik poczułem
Ha! Znam już swoje wyniki matur, z polskiego mam 61% więc więcej błędów ortograficznych mi nie wytykać:P
Ostatnio edytowany przez Tajkus (2006-07-10 18:41:01)
ortografia a analizowanie tekstow i znajomośc tematyki lektur to nie to samo
na o2 podali że 21%, kurcze boje się środy bo wtedy dopiero dostane wyniki