Nie jesteś zalogowany.
Mógłby mi ktoś polecić jakieś dobre nawalanki ? ... z wmiare dobrą fabułą ... mogą być takie, że koles staje się coraz silniejszy ... ale niepogardze też takimi, nastawionymi na fabułe, a z dobrymi scenami akcji ... No... niech mi nikt niepoleca Naruto i Bleach ... bo te oglądałem ;]
Ostatnio edytowany przez Belraist (2006-05-27 14:21:00)
Street Fighter II: The Movie
Street Fighter II Victory
Fist of the North Star
Natsuki Crisis
skoro oglądałeś Naruto i Bleach to ja ci polece Dragon Ball jeśli jeszcze nie znasz tej serii
a tak na serio to Tenjou Tenge by tu pasowało
Avenger i.... i.... Scrapped Princess (co była walka no może nie do końca wręcz)
z dobrymi scenami akcji
można opacznie to zrozumieć
"Gościu" staje się coraz silniejszy i mądrzejszy. Hmm... polecam "Hikaru no Go"
Może i bez walk ale wszystko powyższe prócz tego jest i trzyma w napięciu
tłumczone ostatnio chyba przez gracola
to tez jest ciekawe Shura no Toki
opowiada historie 3 kolesi ktorzy walcza stylem Mutsu Enmei Ryuu czyli bez uzycia broni:D. W niektorych scenach efektownie to wyglada[szpan]
Bijatyki + Moce= Naruto....
Suikoden Demon Century oldscholl, Tenjou Tenge. Nie poolecam Tekken the movie o ile gra rządzi, to anime nie wyszło, delikatnie mówiąc. Może jeszcze seria X
Ja też polecam Tenjou Tenge bardzo ciekawa seria zawsze chciałem to zobaczyć i jak mi się w końcu udało to byłem zachwycony jak dla mnie 5+
ja mogę polecić ze swojej strony aniem GetBackers. duzo walk, super moce itp, czy cos czego szukasz:)
a coś w stylu ikkitousen?? tzn. chodzi mi o bijatykę połączoną z ecchi
eh zapomniałem dodać że oglądałem ikkitousen i tenjou tenge z tego rodzaju. Więc co byście polecili z bijatyk-ecchi ??
Oczywiście Hokuto no Ken i Shin Hokuto no Ken
fatal fury
nie ... chyba nie echhi ;p .. mam ochote poprostu na jakies porządne bijatyki po paru romansidłach ;p ... no pare osób mi polecilo troche i mam w czym wybierac ;] ... ale jak mimo wszystko ktoś ma dalej własną propozycję to niech dorzuci do listy ;p
Bleach, Naruto i Tenjou Tenge juz bylo, to moze Kiba i Tokko
a teraz se przypomnialem jeszcze jest cos takiego jak Shootfighter Tekken czysty Martial Arts. Jest tam walka pomiedzy Pro Wrestling i Nanshin Shadow Style. Nawet fajnie sie to oglada