Nie jesteś zalogowany.
Strony Poprzednia 1 2 3 4
Ale ja i tak bym jeszcze piwększył [roftl][roftl][roftl][roftl][roftl][roftl][roftl][roftl][roftl] Ej! chwila!!! Fajnie byłoby gdyby można było umieścić jakiś większy avatar, albo gif w swojej wizytówce,,, jak na gry.wp.pl jak każdy ma w swoim profilu...
(tylko, że tam nie ma gifów). O! to byłoby fajne(dla mnie przynajmniej)...mówie tylko, że byłoby fajne. A może nie? Zna ktoś kurNa jakiś fajny i sprawny, mały(wagaMB) program do robienia GIFÓW?? :/ hęęę?
Mi tam rozmiar (wielkość) odpowiada ale rozmiar (waga) jest poprostu za mały, a osobiście uważam, że forum odrazu ciekawiej wygląda jak użytkownicy mają jakieś fajne avatary, na przykład gify.
Dlatego jeszcze raz apeluję o jakąś reakcję ze strony "tych z góry"
Tylko nie gify... Jak wszystko będzie się gibało, to dostane oczopląsu.
Jak każdy będzie sobie wstawiał animacje do avatara to będzie można dostać oczopląsu. Jak dla mnie, rozdziałka jest wystarczająca, rozmiar też
Napisałem "na przykład" Skoro gify w avatarach uważacie za bee i fuu to gify w sygnaturze też powinny zniknąć tak? Co o tym myślisz Psychopata .
Ale tak na serio to i tak wiadomo, że wszyscy nagle sobie gifów nie powstawiają, a jednak ci którzy będą chcieli je wstawić nie będą mieć z tym większego problemu.
Ostatnio edytowany przez pawel198804 (2006-05-28 14:11:15)
Jak dla mnie te, które już tu są są wystarczające (jeśli nie za duże - te małe bardziej mi się podobały). Ale wszędzie animowane gify to byłoby już lekkie przegięcie.
Przecież mówię, że na pewno wszyscy sobie animowanych gifów nie powstawiają bo jest wielu ludzi, takich jak wy, którzy twierdzą, że to przegięcie i tego nie zrobią. Więc dlaczego nie dać możliwości wstawienia gifów dla tego małego odsetka (w tym mi ), który chciałby takiego gifa mieć i chciałby żeby ten gif jakoś wyglądał, a nie tak jak teraz wygląda mój... (obcięcie jakości z 44KB do 20 KB zniszczyło jego urok )
Ostatnio edytowany przez pawel198804 (2006-05-28 14:25:23)
Napisałem "na przykład" Skoro gify w avatarach uważacie za bee i fuu to gify w sygnaturze też powinny zniknąć tak? Co o tym myślisz Psychopata ...
Wiedziałem, że się do niego przyczepisz.
Nie rozumiem tej chęci posiadania animowanych gifów, sygnatur itp. Przecież i tak chodzi tu o przekazywanie informacji - bo po to przecież jest forum. Zbyt oczojebne forum też nie jest dobre, bo zaczernia dostęp do info
Gracol, zlituj się nade mną Mi to pomaga żyć jak pomyślę, że mam takiego ładnego animowanego gifa w avatarze .
Wydaje mi się, że do niczego ten temat nie zmierza a niedługo wojna o Avatarki się rozpęta przecież to ma, tylko ułatwić rozpoznanie osoby, bo wielu ludzi jest wzrokowcami i nic poza tym, łatwiej zapamiętać Avatarka niż nick...
Ostatnio edytowany przez Bekon (2006-05-28 14:50:37)
To moze podacie jakas dobra stronke z avatarkami bo ja nic ciekawego nie moge znalesc[cholera]
Coś słabo szukasz:
Google -> anime+avatar
http://www.torancastle.net/Avatars/
http://www.animegalleries.net/
http://www.avatarity.com/category/23/
I jest więcej.
A najlepiej to sobie sam zrób.
Ostatnio edytowany przez amarthar (2006-05-28 15:19:31)
Strony Poprzednia 1 2 3 4