Nie jesteś zalogowany.
Zna ktoś? Interesowały by mnie wszelkie rodzaje, od plakatów po koszulki. (mogą być i adresy zwykłych i internetowych)
Z góry dzięki.
Ostatnio edytowany przez RiXeD (2006-05-28 13:40:32)
Ale koszulek nie mają T_T
Ale koszulek nie mają T_T
Hehe, może zainwestuję w ten biznes i otworzę sklep z koszulkami anime? Co wy na to?
Ostatnio edytowany przez gracol (2006-05-28 14:51:15)
Inewstuj ;p
Hmmm a może tu znajdziesz coś dla siebie http://comicsuniversum.com.pl/
Hehe, może zainwestuję w ten biznes i otworzę sklep z koszulkami anime? Co wy na to?
Dalej gracol chętnie zwolnie się z obecnej pracy i pomogę, otworzymy całodobowy hihi
Ostatnio edytowany przez Bekon (2006-05-28 14:57:00)
Ale ja to piszę poważnie.
Serio? To jednego klienta już masz
drugiego też:)
I trzeciego
Hmm...w sumie to nie jest taki zły pomysł tylko nie inwestuj w prasowanki bo od prania się ścierają lepiej już farbkami tylko nie wiem jak to się dokładnie robi chyba jakąś maszyną.
A w tym sklepie to strasznie drogo[placze]
Czwarty!!
Tarnum napisał:Ale koszulek nie mają T_T
Jestem za8-D (ale zależy od ceny[kombinuje])
Ostatnio edytowany przez Zgrzyt (2006-05-28 15:17:18)
Potrzeba projektantów. Byłby ktoś skłonny wykonać przykładowy?
Np. na białym T-Shircie i Czarnej bluzie.
Ostatnio edytowany przez Kisiel (2006-05-28 15:17:55)
Ok, zorientuję się jak wygląda proces produkcji profesjonalnych koszulek. I ile to kosztuje itp. Szukam cały czas sposobu na inwestycję "paru groszy", więc dlaczego nie to?
Bardzo dobry pomysł ja sie pisze masz następnego klijęta
I kolejną klientkę Ĺwietny pomysł. Na pewno byś na tym zarobił
Jakbym mieszkal blizej to bym moze sie nawet zlozyl na to przedsiewziecie byle zeby sklep byl dobry. Niestety tak nie jest wiec masz kolejnego klienta jak cos;p powodzenia!!
Czy by zarobił to nie wiadomo ale napewno by mu się zwróciło z jakimś % zysku[kombinuje]