Nie jesteś zalogowany.
wiecie na 1 epem trzeba siedziec przynajmniej 1 h jak nie wiecej a tu mamy tak jakby 4 epy weic weicie staram sie jak moge.Mam nadzieje że się opłaci.Robię to dla was ludziska a juz jestem na 39 minucie + to co kumpel robi wieć licze ze wrobmi sie tak przezd 21.Pozdro i niech czakra będzie z wami:)
normalnie dawno tak na nic nie czekalem:) bardziej to chyba jedynie na komunijny zegarek:) o kasprzaku nie wspomne:) ale normalnie nie wytrzymam juz:) mam chorobliwa ciekawosc polaczona z chroniczna niecierpliwoscia:) no zrozumcie chorego czlowieka:) dajcie juz te napisy:) plis:)
Ludzie!!! Ja sie juz koncze Nie moge juz wytrzymać!!! Mam dragwwkwkwwiwkwwiwii oh przepraszam to był kolejny atakktkakaak
Prosze połaczcie siły i przetłumacie to szybko Jakbym miał DB to też bym pomógł AAAAAAAAAAAAAAAA ja juz konam, nie wiem ile mój biedy umysł te oczekiwanie wytrzyma
Ja też ciągle cierpliwie czekam
I mam nadzieje ze sie doczekam, dzisiaj bym sobie oglądnął eheheheeh
faktycznie, juz dawno na nic tak nie czekalem jak na te napisy
Słuchać i się cieszyć robie ostatnie 10 minut
Licze na wasze komenty do napisów:):):)
swiete slowa:) mnie tez juz skreca ludzie pomozcie:) ja juz ogladam Europa da sie lubic:) to juz stan agonalny:)
A ja przeczytałem chyba wszystkie dzisiejsze wiadomosci na onecie i interii a ponadto ogladam jeden za drugim program informacyjny w TV zeby tylko nie myslec o napisach do naruto movie
Jezeli wytrzymam (czytac: dozyje) do pojawienia się tych napisów to dobrego komenta mozesz sie spodziewac
najpierw oglądnij a później oceń
juz przed 21:) jak nie bedzie napisow do 21:10 to:
a) podcinam sobie zyly
b) lykam arszenik z cyjankiem popijajac curara
c) popelniam sepuku
d) sam juz nie wiem ale jak przezyje to cos wymysle:)
Oglądnąc oglądnąłem ale za dużo nie zrozumiałem
Jeżeli choć bede mógł się cokoliwek domyśleć z tego co tam mówia to dam tego pozytywanego komenta
Dziwie się że serwer napisy.info jeszcze nie padł odświerzam go co pare sekund przez cały dzien
juz 21:00 szykuje się do harakiri ostrze swój miecz miejmy nadzieje ze napisy sie pojawia wczesniej niz ja skoncze
buuu już 21.05 i dalej nie ma buuuuu :(:(:(:( płacze or rzucam się z mostu
No nic juz ta pora -_-...To ja ide na balkon
Wiem że czekaliście na tę wiadomość napisy skończone dajcie jeszcze z 10-15 minu na ich sprawdzenie!!!
Pospieszcie sie z tymi napisami bo bedzie zbiorowe samobójstwo
stracilem dopiero 3 litry krwi wiec jeszcze moge pisac:) pomoze mi tylko transfuzja z subow do RAV'a:) juz 4 litry:) woooooooooolniej wooooooooolniej:)
nie maródz tylko doceniajże komus sie chciało roibić tak szybko napiski
no jakby ich nie bylo to bylby dopiero Armagedon:)
Ludzie to nie moja wina czekam tylko na napisy od tego kumpla ale jakos mi ich nie przesyla ehh a miał zrobić tylko te 20 minut ehhh.
zejdzcie z chłopaka bo sie jeszcze w sobie zamknie