Nie jesteś zalogowany.
Nie znam żadnych tytułów z tego gatunku anime:) proszę o jakieś podpowiedzi
Higurashi no Naku Koro ni :D:D
Horroki-horrory, ma się rozumieć?:P
Jeśli tak, to polecam Monster.
ups:/ tak chodziło o horrorki:) no to zabieram sie do ściągania:)
Ja bym Gantz'a podciÄ
gnÄ
Ĺ pod horror
A przy Monsterze zasnÄ
Ĺem - nei znaczy to, Ĺźe ktoĹ inny nie moĹźe siÄ w tym anime zakochaÄ
a mnie sie bardzo podobalo Blood Reign, stare anime ale fajne (2 epki). Elfen Lied to tez w koncu jako tako horror, dziwne by bylio gdybys nie znal tego tytulu Poza tym polecam anidb i sortowanie tytulow wedlug gatunku.
Trochę Hell Girl, i wyżej wymieniony Monster (choć to bardziej podchodzi pod detektywistyczne)
Ja także polecam Higurashi no Naku Koro ni.
Uważajcie na wyznawców Oyashiro-sama
ci co nie przyjmą wiary w Oyashiro-sama czeka wielka kara:D
Może jestem czasem monotematyczny ale polecam Elfen Lied. W sumie Monster też może być. Może Vampir Hunter D i Hellsing, ale kto tego nie widzial. Może Blood+ ale nie wiem czy mozna zaliczyć do horrorów.
Mystery of the Necronomicon
Jigoku Shoujo
Ja też polecam Higurashi no Naku Koro ni.
Ĺaska Oyashiro-sama niech zawsze będzie z wami!
kakurenbo - dobre jest a krotkie okolo 30 min
Ninja Resurrection OAV - zdaje sie że są dwa tylko ale powinno wyjśc więcej (jak ktoś wie coś na ten temat to niech pisze). Jubei znowu w akcji...
to prequel ninja scrolla. są dwa odcinki.
http://anidb.info/perl-bin/animedb.pl?s … rch=search
Popieram Kakurenbo !!!!"Dobre choć krótkie" :):)
Tak Elfen Lied napewno. Jest kilka scen naprawde trzymajÄ cych w napiÄciu. Co do Ninja Resurection, to wiele osĂłb sÄ dzi, Ĺźe kontynuacja nie udana za bardzo.
BTW. Wiecie, moĹźe, gdzie znajdÄ torrenta z anime SUKEBAN DEKA (niegrzeczna dziewczynka) opowiada ono o szkole w ktĂłrej ĹźÄ dzi mafia, a gĹĂłwna bohaterka walczy przy pomocy joj'a ---(O) JeĹźeli tak, proszÄ o kontakt THX.
Zdecydowanie "Monster"! Ĺwietne udźwiękowienie, klimat, muzyka sprawiają, że nawet wiedząc co się wydarzy, wciąż dreszcze chodzą po plecach. Mocna seria!
Tak na marginesie - to mój pierwsy post, jestem nowy na forum. Cześć .
Chyba taki temat już był...............