Nie jesteś zalogowany.
Strony 1
WItam jestem zainteresowany kupnem mangi Dragon Ball.
Kontakt na Gadu-Gadu al emozna tagze tu w temacie pisac Propozycje
Gadu-Gadu-3812804
Aha interesuja mnie tomy od 9-42
Przypominam ze na jpf.com.pl tomy od 8-42 sa za 5zl
Pozdrawiam i prosze o szybki Kontakt
Dragon Ball tomy: 6, 7, 8, 10, 11, 18 cena: 4,5zł stan idealny
Mam jeszcze Exaxxion tom 2, oraz One Piece tom 15 (Francja), Samurai Deeper Kyo tom 10 (Francja), oraz Kompedia Kawaii:P 3, 5, 6, 7
mruq! ile byś chciał / co być chciał za Kompendium nr 3? posiadam 5-8
Jest do niego dołączone coś? chyba płytka jak do każdego nie?
Nie do tego nie było płytki:), to chyba najciekawsze (moim zdaniem) kompendium ze wszystkich, ma 300 stron:) stan bardzo dobry/dobry kosztowało 25zł, sprzedam za 15:P
chyba troszke sie temat pomylil; ja tu sie pytam czy ma ktos na sell db :) bo mi bardzo bardzo ,zalezy
No to jak się chwalimy to ja mam kompendium Kawaii opatrzone numerem 4, nawet gdzieś kaseta z filmem DB się zachowała.
Co do DB, to czemu nie z JPF. 5 zł za tom, stan bdb, pewność otrzymania przesyłki (niektórzy wciąż się boją kupować od innych), czego chcieć więcej?
"Dla ludzkich zachowań nie mam nic poza życzliwością i nic poza śmiechem na pocieszenie bliżnich"
John Irving, "Świat według Garpa"
No to jak się chwalimy to ja mam kompendium Kawaii opatrzone numerem 4, nawet gdzieś kaseta z filmem DB się zachowała.
Winged, chwalisz się tylko czy da radę sprzedać kompendium nr4?
Ostatnio udało mi się dorwać kawajce z 98 roku - numery 6-17 (sklejone w księgę grubości encyklopedii bez okładek ale z grubą obwalutą) + numery 2,3,21.
And muuuch more
Ostatnio edytowany przez Kisiel (2006-05-30 12:30:57)
Winged, chwalisz się tylko czy da radę sprzedać kompendium nr4?
Pewnie, że da. Wszystko da.
Tylko, że stan idealny to nie jest. Za kasetę gwarantować też nie mogę. I tak generalnie to trochę głupio mi sprzedawać coś, co mogłoby nie przypaść Ci do gustu pod względem stanu. Stąd wolę, żebyś mi nagrał jakieś anime i wszystko. Czy coś w tym stylu. Taka wymiana.
[EDIT] Coś to mam i jakieś numery Kawaii, ale to chyba raczej te nowsze, chociaż musiałbym dokładnie sprawdzić.
Ostatnio edytowany przez Winged (2006-05-30 12:53:08)
"Dla ludzkich zachowań nie mam nic poza życzliwością i nic poza śmiechem na pocieszenie bliżnich"
John Irving, "Świat według Garpa"
WItam jestem zainteresowany kupnem mangi Dragon Ball.
Kontakt na Gadu-Gadu al emozna tagze tu w temacie pisac Propozycje
Gadu-Gadu-3812804Aha interesuja mnie tomy od 9-42
Przypominam ze na jpf.com.pl tomy od 8-42 sa za 5zl
[roftl] to nie wiem na co czekasz, bo taniej to
już nie dostaniesz nawet używanych
na Allegro jest kilka sztuk za < 4pln ale to są używki
i od różnych ludzi, więc koszta przesyłki byłyby
straszliwe Nie lepiej dorzucić złotówkę? :>
A może ikki nie chce papieru II gatunku
Strony 1