Nie jesteś zalogowany.
Strony 1
Obecnie oglądam School Rumble (s1).
Dużo wcześniej obejrzałem Azumangę, a jako że School Rumble to praktycznie to samo,
jestem ciekawy co uważacie za lepsze Azumangę czy School Rumble?
Mi o wiele bardziej podoba się Azumanga, o wiele bardziej lubię Chiyo-chan i resztę niż Tenmę i jej ferajnę, plus w Azumandze są dwie fajne nauczycielki. Historyjki też śmieszniejsze są w Azumandze.
Jestem ciekawy jaka jest opinia ludu.
SR
Heh, nie oglądałem SR, ale trudno mi wyobrazić sobie śmieszniejszą komedię od AD Dla mnie ona przebija wszystkie jakie do tej pory widziałem, a widziałem sporo . Przede wszystkim charaktery bohaterek nie są powielone z innych anime i są po prostu rewelacyjne. Bo właśnie, żeby w pełni docenić humor zawarty w AD trzeba bardzo dobrze poznać bohaterki, gdyż wiele żartów i sytuacji staje się zrozumiałych dopiero wtedy. Właśnie głównie dzięki temu tak podoba się AD
PS. Tomo-chan rządzi Szczególnie jak sięznęca nad Chiyo-chan
"Choć uliczna burda jest ze wszech miar godna potępienia, to nie ma nic złego w energii, jaką wyzwala ona w ludziach" John Keats
Haha, Azumanga rządzi. Jestem w trakcie oglądania.
BTW ~pawel198804 znalazł fajnego gifa. Jest w temacie o Higurashi.
Azumanga ROX!
Oglądałem 3 razy i za każdym razem tarzałem się ze śmiechu po podłodze xD
W dodatku tam jest coś co trzeba zobaczyć - Chiyo-chan w przebraniu pingwina... Do dzisiaj mi to staje przed oczami xD
Myślę, że porównywanie jest nie na miejscu bo to jednak zupełnie co innego:P ale jeśli musiałbym wybrać co bym chętniej obejrzał to byloby to oczywiście SR^^
Chyba bardziej śmieszne jest SR, ale warto obejrzeć też AM. Pare dni temu skończyłem oglądać, naprawde mi się podobała (może dlatego że w tym roku szczęśliwie ukończyłem liceum[madrala] ).
SR pwnz ~~
Ja nie widziaĹem ani tego ani tamtego ale teraz wiem co zaczne zasysaÄ po Slayers'ach THX. Dla mnie i tak narazie rzÄ dzi Dragon Half hihi
Strony 1