Nie jesteś zalogowany.
Strony Poprzednia 1 2
Wszystko by zalezalo od: ceny i najwazniejszego czyli reklamy. Szanse sa zawsze a sama idea jest "szczytna"
Ja kilka miesięcy temu zleciłem w jednym sklepie zrobienie sobie koszulki ze znakiem Laughing Mana z GitSa i do tej pory w niej chodzę Wyszło mnie to wszystko razem 45 zł (zakup białej koszulki (25) + nadruk (20))
"Choć uliczna burda jest ze wszech miar godna potępienia, to nie ma nic złego w energii, jaką wyzwala ona w ludziach" John Keats
I potrzebuję odrobiny czasu na przygotowanie oferty, żeby nie wystartować z przysłowiowym gównem. Do tego załatwienie spraw formalnych itp. Ale jestem zaintrygowany
Wyszło mnie to wszystko razem 45 zł (zakup białej koszulki (25) + nadruk (20))
Osz w [*****] Ja kstać cię na wydawanie 45 zł za koszulkę / T-Shirt to gratuluję Sfery wyższe co?
Bardzo dobrą bawełnianą koszulkę można dostać nawet w cenie 10-30 zł a wypatrzenie jakiejś ze wzroem anime to nie lada sztuka ale zdarza się
Ostatnio edytowany przez Kisiel (2006-05-28 16:18:20)
Ja 45-50 też na koszulki takie wydawałem, ale ich wytrzymalość jest świetna i chodzę w takiej 2-3 lata. A ostatnio jedną z fajną czaszką, dziewczyna ukradła mi na koszulę nocną
Ostatnio edytowany przez gracol (2006-05-28 16:23:23)
Ja kilka miesięcy temu zleciłem w jednym sklepie zrobienie sobie koszulki ze znakiem Laughing Mana z GitSa i do tej pory w niej chodzę Wyszło mnie to wszystko razem 45 zł (zakup białej koszulki (25) + nadruk (20))
jak byś mógł to podaj adres internetowy tego sklepu ,jeśli takowy posiada:)
Ten sklep nie ma chyba adresu internetowego. Robiłem to w moim miescie w firmie zajmującej się takimi rzeczami jak bilboardy, reklamy, nadruki na ubranie itp.
"Choć uliczna burda jest ze wszech miar godna potępienia, to nie ma nic złego w energii, jaką wyzwala ona w ludziach" John Keats
może plakaty jeszcze (bo tapety to przesada)
Mam już kilka pomysłów jednak najważniejszy będzie biznes plan. Wszystko zależy od popytu, kosztów, konkurencji i jeszcze wielu innych czynników. Pożyjemy zobaczymy.
Także piszę się na klienta Ja mam koszulkę Aerosmith, kupiłem za 40 zł i chodzę już ponad rok, a na koszulce (wzorach) ani śladu zniszczenia więc takie inwestycje się zwaracają
Kurde przydałby się porządny sklep z anime w Polsce. W razie czego masz stałego klienta.
W Polsce to trudno cos zdobyć z rzeczy A&M , a tak to z jakiś głupich kreskówek....[zly]
Kiedyś kupiłem sobie koszulkę w gorach "dawno temu" DB po 10zł tylko ze kolory cos nie tak były[cojest] ale to szczegół w porównaniu z tym ze Krilan miał jedna kropkę na czole hehehe[rip]
Ale rok temu byłem w Anglii to kupiłem sobie juz tak zajebista koszulkę[szpan]DB nie tak ze po 5 praniach nie widać co to za koszulka...
To ja na ferie byłem w belgii i zaszedłem do takiego sklepu M&A.
Od tamtego dnia mam nowe wyobrażenia raju:P
Ale ceny[fuj] dałem 15euro za 10cm figurkę Hitsugayi:D
Ale warto było, piękne wykonanie:P
no tam to mozna cos fajnego kupic , nie to co w polsce[kupa]
Tu jest DUĹťY wybór rzeczy związanych z M&A
http://sklepik.projekt-manga.net
I po problemie.
Ja to chce tylko jedną rzecz zwiazaną z anime ale cena mnie poprostu załamuje(coś koło 40$ ) [URL=http://img501.imageshack.us/my.php?image=fatestaynightsaberblackcopy0fg.jpg][/URL]
Dla polskich fanów zawsze główną barierą będą pieniążki:(
Niestety zarabiamy ich 4krotnie mniej niż nasi zachodni sąsiedzi i jakoś nie widzę nadzieji na rychłą poprawę[shithappens]
Strony Poprzednia 1 2