Nie jesteś zalogowany.
Strony Poprzednia 1 2
ja robiłem przez pewnien czas za darmoche bo było można na Jet Audio ale się skończyło
mam kolege który mam nadzieje że coś wymyśli żeby było za darmo
Pomysł nei nowy, bo kiedyś było coś takiego na Manganime.
Niestety zostało to zamrożone z powodu braku DJów.
Hmm..
A może ktoś ma ochotę objąć stanowisko DJa w Manganime?
Oferuję gotowy wishlist, wyświetlanie statystyk no i oczywiśćie dołaczenie do teamu Manganime (jeśli DJ chce).
Jednak trzeba będzie coś zapłacić ale mam już 3 osoby które chcą spróbować czegoś takiego .
Niestety prawdopodobnie muza z anime bedzie puszczana pare godzin i o określonej godzinie w ciagu dnia ponieważ żeby zmiejszyć koszty musze to zrobić z większą ilością osób więc moi koledzy będą chcieli puszczać też inne kawałki .
Ostatnio edytowany przez lp1988 (2006-05-29 23:10:35)
a mnie tam lata radio jak chce sobie posłuchac muzyki z anime które znam i któreych nie znałem to wchodze TUTAJ ustawiam zeby lista była shufle czy jakos tak i musze powiedzeic ze odkad slucham alee zadko slucham to jeszcze piosenka 2x mi sie nie powtorzyla
Pomysł nie jest zły, a raczej dobry. A co to stronek z OST anime-ultime.net Można posłuchać i ściągnąć wiele OST-ów.
papaja111
a wiesz moze jak z tamtej stronki co podales mozna scaigac te utworki bo szukalem wszedzie tych piosenek z dragon ball co tam sa ale nie moge ich stamtad zassaac pomocy
Ja jestem za tym radiem[respekt][respekt]. Jak je zrobicie to macie kolejnego słuchacza[okej][okej].
PomysĹ nie jest zĹy, a raczej dobry. A co to stronek z OST anime-ultime.net MoĹźna posĹuchaÄ i ĹciÄ gnÄ Ä wiele OST-Ăłw.
Z francuskim jestem na bakier wiÄc jakbyĹ mĂłgĹ to podaj hasĹo do wypakowania plikĂłw. ĹciÄ gnÄ Ĺem sobie jednego z OST'Ăłw i teraz nie mam jak go rozpakowaÄ .
Zazwyczaj wszystkie OST-y działały mi oprócz Wolf's Raina i zbytnio nie przejmowałem sie tym. Ale na twoją prośbe zaczołem działać. Francuski łatwo się rozumie używając http://babelfish.altavista.com/, można przynajmniej na angielski zamienić. Przeszukując wiele tematów na forum(czyt. dwa:D) odkryłem, że hasło jest bardzo trudne.... a więc dla wszystkich plików brzmi "animate-ultimate".
Gdyny ktoś miał wątpliwości podaje linka do tego tematu na forum http://forum-anime-ultime.info/viewtopic.php?t=106
Mam nadzieje że na http://anime-ultime.net wszyscy bawali sie tym odtwarzaczem na górze, jakby coś to klikacie ten przycisk (w białym kółku) i właczy sie wam spis piosenek wybieracie kilka i słuchacie. Najlepiej jednak jest samemu sie pobawić tym odtwarzaczem, bo ma on kilka funkcji.
Ostatnio edytowany przez blackhayate (2006-05-30 12:33:40)
jestem za!!!
Mam nadzieje że wam się uda (ale mam w chu.... obaw)
Jestem zaaaaaaaaaaaaaaaaa! Pomysł świetny .
Ja też mam nadzieję, że się uda, ha, musi sie udać !! Ostatnio częściej slucham niż oglądam, więc byłoby super .
papaja111
a wiesz moze jak z tamtej stronki co podales mozna scaigac te utworki bo szukalem wszedzie tych piosenek z dragon ball co tam sa ale nie moge ich stamtad zassaac pomocy
hhmm z tej stronki nie mozna sciągać ale spróbuj poszukać tych piosenek w programie bearshare pozdro
Ostatnio edytowany przez papaja111 (2006-05-30 16:04:36)
[cytuj]~blackhayate napisał(a):
Pomysł nie jest zły, a raczej dobry. A co to stronek z OST anime-ultime.net Można posłuchać i ściągnąć wiele OST-ów.[/quote] ja często słucham piosenek z tej strony , naprawde mnóstwo jest ich tam . A co do radia to MACIE JUĹť SĹUCHACZ
Nie chwalcie dnia przed zachodem słońca
Jak powstanie to się sprawdzi Nie omieszkam wypróbować a czy będziecie mieli sporo słuchaczy zależy tylko od was
Moja rada: Trzeba nas rozpieszczać
Dokładnie niechwalcie dnia przed zachodem słońca, dopiero zobaczymy czy się wszystko uda zrobić
Strony Poprzednia 1 2