Nie jesteś zalogowany.
Strony Poprzednia 1 2 3 4 5
no juz drugi raz jestem zmuszony zgodzic sie z Toba Garra:) tylko mi tu psow nie obrazaj:) mnie narutofan bardziej na milosnika plazow wyglada:) moze to przez usmiech:)
Macie nareście moje suby
armagedon jestes bogiem:) moze sie kiedys jakos przypadkiem spotkamy a piwko na bank uzyskasz ode mnie:) a i jakas lufeczka tudziez joincik sie znajda w zanadrzu:)
Teraz tylko sprzydałby sie napisy do RAW z tym krótkim filmiczkiem. Ale za te napisy nasz u mnie dobego komenta.
To ja też otworzę piFko
Imperare sibi maximum est imperium
Zdrowie Kany....zdrowie
zaraz wrzuce napisy z timingiem do rawa SaiaMana 760MB, tzn Armagedon wrzuci :>
zostalem usatysfakcjonowany:) jeszcze raz dzieki wielkie Armagedon:) komentarz dodalem do napisow:))) wlasnie obejrzalem naruto a teraz do wyrka bo jutro trzeba wstac o 5 rano:( tragedia ale coz warto bylo czekac i jechac niewyspanym:)
Tylko ze zauwaz ze Naruto jest robione przez AonE i DB a oni raczej robia w avi. Niewiele grup fansubberskich sie przesiada na mkv. Jedyne jakie widzialem to anime.fin (ang) ASG-A (pol), moje D-Anime i jeszcze jakas niemiecka.
> Jakos na Ghost in the Shell - Innocence i Appleseeda w formacie MKV nie
> czekałem zbyt dlugo wiec sie z toba nie zgodze amarthar :]
Tylko ze zauwaz ze Naruto jest robione przez AonE i DB a oni raczej robia w avi. Niewiele grup fansubberskich sie przesiada na mkv. Jedyne jakie widzialem to anime.fin (ang) ASG-A (pol), moje D-Anime i jeszcze jakas niemiecka.
EDIT: Sorry za podwojnego posta. Jakby mozna prosic jakiegos moda do usuniecia tego wczesniejszego.
Geeez a czemu mi glos nie dziala w Saiyaman wersi ? a w RAW sie scina tak ze szkoda gadac ><"
Swietne napisy
Najbardziej podobała mi się koncówka jak ksieżnicznka mówi że nadal chce być aktorką
Wiecie skąd tam mina Kakashiego?
a bedzie wersja napisow do wersji 2 plytowej SayaMana? bo nie wiem czy sciagac
znaczy ta wersja co zajmuje 1,4 giga
mozna przecież dopasować i prrzeciąć w odpowiednim miejscu i będziesz miał napisy na 2cd, obsługa subedita nie boli :
Nic nie trzeba dopasowywac. On to przeciez robil z jednego zrodla tylko w wersji 700MB jest audio MP3 Stereo, a w wersji 1,4GB jest AC3 5.1, do tego wersje 1,4GB wydal jako jeden plik.
Heh wiem wiem skąd mina Kakashiego. Lałem przy tej scenie jak głupi a siostra nie wiedziała o co chodzi
"Choć uliczna burda jest ze wszech miar godna potępienia, to nie ma nic złego w energii, jaką wyzwala ona w ludziach" John Keats
no faktycznie
Jezeli ktos chce nagrac na 2cd to wtedy tylko podzielic musi plik i napisy
Pozdrawiam!
He he ja tez wiem jak to zobaczyl to go az zatkalo ...:D ale w sumie walki byly jakies dziwne na poczatku mieli problemy a pozniej ... uwineli sie w trymiga
ale co tam podobalo sie choc i tak nadal czekam na Naruto Tv coraz lepiej sie zapowiada ale zanim cos ciekawego sie stanie trzeba jeszcze troche poczekac tak jak na Bleach i na Gundam Seed Destiny jak ja tego nie lubie a zeby nie bylo ze zmieniam temat to Naruto najlepiej znalesc na Dc++ ostatnio tylko z niego sciagam anime i jakos mi to wychodzi ...;)
Strony Poprzednia 1 2 3 4 5