Nie jesteś zalogowany.
Mam prośbę. Zamieści ktoś linka do openingu z "Onegai teacher"?? Tytuł wiem, że brzmi Shooting Star. Najlepiej jak by było w formacie mp3 abym mógł sobie posłuchac w kazdym momencie
Mam prośbę. Zamieści ktoś linka do openingu z "Onegai teacher"?? Tytuł wiem, że brzmi Shooting Star. Najlepiej jak by było w formacie mp3 abym mógł sobie posłuchac w kazdym momencie
mam to na serwerze ale w ogg
Ostatnio edytowany przez shinma (2006-06-01 16:31:16)
Na gendou jest
ale trzeba się regnąć:P
Ostatnio edytowany przez karoleq114 (2006-09-24 09:09:31)
Przydał by mi sie opening do shingetsutan tsukihime. Ma ktos to ??
@ ~karoleq144
Nie mogę znaleźć tego na stronie którą podałeś. Znajduję tylko opening "Onegai Twins"
Słabo szukałeś:P
Ostatnio edytowany przez karoleq114 (2006-09-24 09:09:48)
domo arigato
ja mam troszke nietypową prośbe
szukam kawałka z Honey & Clover, który leci m.in. w 19 odcinku około 19 minuty...
szukałem wszędzie, mam wsio z gendou, ale tam tego nie ma, ratujcie ^^
z góry wielkie thx
Czy ktoś może mi podać tytuł piosenki,którą śpiewa Sakura w 20 odcinku Tsubasa Chronicles (chodzi mi oto co ona spiewała przy fortepianie)?
I oczywiście Ją Polecam bo mnie się spodobała.
Ostatnio edytowany przez nuito (2006-06-07 21:18:03)
yuria- one (shuffle op)
yuria- aozora (green green ed)
kawada mami- hishoku no sora (shakugan no shana op)
berserk- tell me why
berserk- waiting so long
yoko kanno/gabriela robin- sutamina roozu (gits sac ost)
yoko kanno/time jensen- lithium flower (gits sac ed)
yoko kanno/origa/shanti snyder- inner universe (gits sac op)
yoko kanno/troy- monokuroomu (gits sac ost)
a pozatym ownuje op i ed ze school rumble a z ni gakki op
posiada ktos moze ending z samurai champloo pamietam ze były 2
i jeszcze kilka takich kawałkow zapadajacych w pamiec podczas calej serii, niestety nie przypomni mi sie zaden szczegolny fragment albo epizod bo ogladalem dawno:P[papa]
Poszukuje ost z Kumo no Mukou, Yakusoku no Basho(The Place Promised In Our Early Days albo Beyond The Clouds). Na torrentach jest ale trackery nie działają:(
Poszukuje ost z Kumo no Mukou, Yakusoku no Basho(The Place Promised In Our Early Days albo Beyond The Clouds). Na torrentach jest ale trackery nie dziaĹajÄ :(
mam ten ost na ftp'ie ale w formacie FLAC (270 MB), zainteresowany?
Ostatnio edytowany przez shinma (2006-06-18 21:18:31)
Poszukuje ost z Kumo no Mukou, Yakusoku no Basho(The Place Promised In Our Early Days albo Beyond The Clouds). Na torrentach jest ale trackery nie działają:(
http://wayoforient1.free.fr/vers4/osts_ … mukou.html Tu jest tylko, że w formacie ogg - hasło do rara wayoforient
http://wayoforient1.free.fr/vers4/osts_ … mukou.html Tu jest tylko, że w formacie ogg - hasło do rara wayoforient
Dzięki, ale już mam:).
BTW: Na pewno ktoś z tego skorzysta:D
Hmm potrzebuje nutki z openinga Gits SAC :>
Jak ktos moze wrzucic na jakis server, albo ma linka do calego ost'a,bede wdzieczny[szpan]
Proszę bardzo!
eee...nutki? Kurde nie sczaiłem...[baka] Trudno!
Nie wiem, czy już było, ale tu jest całe OST z Ergo Proxy ode mnie
Ostatnio edytowany przez MistrzSztuki (2006-06-28 21:22:15)
Na mojej www jest kilka :]
"On Your Mark"
Czy ktoś może posiada piosenkę z tego krótkometrażowego filmu? Szukałem już zarówno na oficjalnej stronie jak i na gendou czy DC++ ale nigdzie jej nie ma. Wyciągnięcie z filmu raczej nie wchodzi w grę bo za dużo jest odgłosów akcji.