Nie jesteś zalogowany.
Strony Poprzednia 1 2
E tam ja tam słucham roka, alternatywy i wszystko co wpada w ucho no i trochę OSTów ale głównie disturbed, System Of A Down, Sum 41,Linkin Park, slipknot, Korn, Nickelback i wpadło mi w ucho OP z Shingetsutan Tsukihime)
Mam małe pytanko:)
Czy X japan to rock? Bo nie wiem czy ściągać.
Zna ktoś jakiś japoński rock lub metal?
X-Japan jest zaliczany do Hard Rocka/metalu, ale według mnie to po prostu rock Mają wiele ballad, a ich szybsze piosenki może i można zaliczyć do Hard Rocka, ale do metalu - nie sądze xF
A j-rock lub j-metal - Ja Ci polecę Dir en Grey. Uwielbiam XD A "child Prey" jest po prostu boskie ;3 Jeszcze zespoł L'arc en Ciel i MUCC, ale żadnych ich piosenek nie słyszałam, wiem tylko, ze to rock
disturbed, System Of A Down, Sum 41,Linkin Park, slipknot, Korn, Nickelback
Ja sie osobiście zraziłęm do jp rocku. Obejrzałęm op do Bleacha , spodobał mi sie - ściągnołęm sobie teledysk , cały utwór beznadziejny. I w ten sposób popsułem sobie przyjemność z oglądania op do Bleacha.
Ja sie osobiście zraziłęm do jp rocku. Obejrzałęm op do Bleacha , spodobał mi sie - ściągnołęm sobie teledysk
Ale do którego opa? Mieliśmy ich aż trzy xD
Ostatnio edytowany przez makrunia (2006-04-18 15:15:05)
E... Trzeciego. Chyba.. Kumpel mi zakosił płyty z Bleachem a teraz są jeszcze zapychacze ( nie oglądam ) , więc sie nie orientuje.
Najlepszy to Ichirin no Hana grupy HIGH and MIGHTY COLOR choć i UVERworld nie pogardzę nie wspominając o Orange Range i Asteriks. Ale temat jest o X więc kilka słów o nich więc X-Japan jest bez wątpienia legendarna grupą rockowa . Gra i charakter hide zawsze wywoływały uśmiech na mojej twarzy do tego wspaniała gra Yoshikiego na perkusji i innych instumentach plus kojący śpiew Toshiego. Mam ich ostatni koncert i jest to dla mnie dzieło sztuki takiego zespołu jak X już nigdy nie bedzie.
Ostatnio edytowany przez Hidek (2006-05-29 21:03:08)
Mi Się podoba X japan chociaż tylko kilka kawałków żnam, no i mam jeden kawałek Eve of Destiny
Co do Yoshikeigo to na Płytkach z Kawaii dokładnie na Animacje nr 4 jest X-Japan no i reklama z Yoshikim.
Ja gorąco polecam Eureka Seven OST niesamowity jest:)
ja mam x japan na płytkach ale i tak wole nutki które wychodzą ze studia chodź zdarzają się wyjątki na żywo btw dobry ost jest z Noir
To niezle:) Już wiem jak słuchać dobre radio[szpan]
a ja nadal nie mogę sie połapac jak tego słcuhać, a-techniczna jestem??trzeba sie zalogowac? w winamp czy mediaplayer do odtwarzania
heh juz otworzyłam radio, ale jak wybieracie piosenki bo u mnei po prostu leci co popadnie:)
ja mam x japan na płytkach ale i tak wole nutki które wychodzą ze studia chodź zdarzają się wyjątki na żywo btw dobry ost jest z Noir
A te płytki to chyba masz u mnie w domu i należą do Jonasza[cool]?? A tak ode mmnie to perkusista jest niepoczytelny i nadpobudliwy, wogóle jakieś gejostwo i do tego trup na końcu XP
Ja slucham jrocka, jesli komus cos polecic to niech pisze ;p
Satoshi masz coś do Yoshikiego??[ej]. I czemu trup??
Strony Poprzednia 1 2