Nie jesteś zalogowany.
Strony Poprzednia 1 2 3 4 Następna
Dobrze, że zniknął...
Nigdy go nie lubiłem...
Gadacie jakby umarł :DA przecież żyje i ma się dobrze, a nawet bardzo dobrze.
OMG Modelator... .
Wy wszyscy tu chyba za dużo czasu macie! Dajcie chłopowi spokój, niech sobie robi co chce a sami weźcie się za coś pożytecznego...
np tłumaczenie anime
Hai! Modelator... Już kiedyś był takie temat o "modelatorze". Zastanawialiśmy się czym się taki człowiek zajmuje... Padło przypuszczenie, że to może być taki terminator z modeliny [roftl]
"Choć uliczna burda jest ze wszech miar godna potępienia, to nie ma nic złego w energii, jaką wyzwala ona w ludziach" John Keats
A może chodzi ło o Modulator (jest coś takiego???[baka])
A wracając do tematu, Yang jest przykładem co kobiety robia z moderatorami, mam nadzieję że i mi przytrafi się to co jemu (póki co jestem juz modkiem na pewnym forum, więc może już niedługo... )
To nieprawda że nie ma ze mnie porzytku... zawsze moge służyć jako zły przykład
a czemu w jego info jest
"były moderator strony strony" ?
moderował tylko jedną ze stron tej strony?
bo on opanował ciemną stronę strony
heh; ciekawe jak się czują obecni moderatorzy po przeczytaniu tego wątku.
Dobra uwaga ~Farfarello, Wszyscy moderatorzy są spoko, Yang był ale już go nie ma, życie. Pewno teraz nie ma czasu nawet tu zaglądać. Darze sympatią cała aktualną redakcje. (Dzień bez wazeliny to dzień stracony )
Luziny jest Yang mam nadzieje że jeszcze kiedyś do nas zawita Pozdro dla niego[respekt][respekt][respekt][respekt]
BTW:Cała ekipa ANSI przemija...
Nie cała...
heh; ciekawe jak się czują obecni moderatorzy po przeczytaniu tego wątku.
(Dzień bez wazeliny to dzień stracony )
PS. Yang to właśnie czyta, aż mu coś do oka wpadło
Ostatnio edytowany przez Kane (2006-06-02 20:44:45)
Imperare sibi maximum est imperium
Ano kiedyś zawita. Jako że jestem z bardzo absorbójącą osóbką, więc cierpie na niedobór czasu. Jak się niedawno okazało, to już pół roku mineło jak jesteśmy razem, a ja mam ciągle wrażenie jak by to był raptem tydzień. Więc prawdą jest powiedzenie "szczęśliwi czasu nie liczą". Ale jest też dobra wiadomość. Wyzwoliłem się z innego nałogu zwanego MMORPG, więc jest szansa że znów zaczne buszować po stronkach. Ale modem już nie będę, bo już nie był bym w stanie robić tego dobrze (brak czasu), a na pół etatu to się nie da.
Dobrze, że zniknął...
Nigdy go nie lubiłem...
za szczerość. Ale możesz jeszcze powiedzieć za co mnie nie lubisz? Bo Ciebie w ogóle nie kojaże
No właśnie od jakiegoś czasu widze, że Yang się czai na forum
OMG AAARGHHHH--!! *przewraca się*
Yang wracaj Kane i gracol nic nie robią
oczywiście to był żart (ta druga część)
PS: MMORPG? Przybliżysz jaki? Mi granie w RO zabrało ponad 2 lata
Ostatnio edytowany przez Kisiel (2006-06-02 20:57:54)
Yang wracaj Kane i gracol nic nie robią
oczywiście to był żart (ta druga część)
PS: MMORPG? Przybliżysz jaki? Mi granie w RO zabrało ponad 2 lata
Yang nie słuchaj go , masz ważniejsze sprawy na głowie
Yang 12 Królestw czeka i beczy w kącie rozpaczy Znajdziesz w końcu na to czas bo by się przydało skończyć tą serie.
Yang 12 Królestw czeka i beczy w kącie rozpaczy Znajdziesz w końcu na to czas bo by się przydało skończyć tą serie.
RA daj mu spokój, niech zajmie sie kobitą.
Już nawet sama kobieta mi mówi, bym zajął się 12k. Zresztą wie że właśnie tego chce. Wystarczy spojżeć na moją tapetkę by o tym się przekonać.
Strony Poprzednia 1 2 3 4 Następna