Nie jesteś zalogowany.
Dziś buszując po necie natknąłem się na coś ciekawego - wersję trial trójwymiarowej bijatyki Fate/Stay Night.:D W demku dostępne są postacie Szermierza i Włócznika i dwie areny walki. Dostępne opcje to: trening, walka z kompem oraz (yeah!) możliwość zmierzenia się ze znajomym przy 1 kompie i skopania mu soczyście tyłka.[hehe] Demo zajmuje 18 MB i można je ściągnąć [URL=http://www.lights-maguro.com/product/ff_inf.html]stąd.[/URL] Tam też screeny z gry.
Linka do pełnej wersji mogę podać, jeśli tylko moderatorzy nie będą mieli nic przeciwko.:) (01.11.2007 EDIT: Ludzie, patrzcie na datę założenia wątku. Po roku z hakiem ciągle dostaje wiadomości z prośbą o linka, podczas gdy sam go już dawno nie mam. ;-) Polecam przejrzenie wątku do końca, podobno jednak link się pojawił )
Nie ma to jak Łucznikiem dać wycisk Berserkerowi w zamku Ilyi.:)
Kopia mojego posta z forum Asoko.
Ostatnio edytowany przez phenix (2007-11-01 22:20:17)
jakby coś... to prześlij mi ten link na PM lub coś innego. Dziwne że to bijatyka na PC-ta
Gierka jest superankca. Musze mieć pełną wersje.
Jak coś to link na PM.
Ostatnio edytowany przez Psychopata (2006-06-03 12:26:19)
Prosiłbym o nie wpisywanie tu próśb o linka, robi się bajzel niepotrzebny.:) Jak coś to na PM, a pytanie czy można umieścić linka w tym wątku już wysłałem do modków, więc cierpliwości.
Edit: Mały hint: możecie też sprawdzić link z mojej sygnaturki.;)
Ostatnio edytowany przez phenix (2006-06-03 12:53:50)
strusic i nic nie mówiłeś mam ochote cie udusić...................
To do nas na forum... tam są wszelkie linki... rejestrować się/ ściągać / postować.
jedno eMule
Ostatnio edytowany przez Xsellos (2006-06-03 13:47:40)
To do nas na forum... tam są wszelkie linki... rejestrować się/ ściągać / postować.
Roflol. Niezły sposób na rec userów lol. Szkoda że raczej będę inactive xP (ma się tą moderską robotę na kilku innych DUĹťYCH [jak cholera :] forach)
Od Inactive Users to już jest główny admin... Ja mam pilnować porządku (jakiego? - ach... tępić spamerów i dzieci neostrady oraz żeby nie było śmietnika) i rekrutować lud na forum, żeby nie wiało nudą. Tyle jeśli chodzi o forum. Gomme za offtop.
To co robi komputer, to wszystko umiem, a nawet i więcej, ale nie moge opanować szlachetnego widma szermierza.
Dziwne najgorzej gra mi się szermierzem
A ja wlaśnie nie lubie stylu jakim walczy Lancer. (mówie o demku, bo pełnej jeszcze nie zassałem)
Ostatnio edytowany przez Psychopata (2006-06-03 14:44:42)
Już siępobiera pelną wersję. Skopiemy dupsko Berserkerowi. Czy w grze występuje także "Złoty Król?"
Na screenach widziałem, że występuje.
TO CHYBA TRZEBA GO ODKODOWAć BO TAK GO NIEMA
Albo jak znam bijatyki, przejśc grę każdą postacią lol.
Albo jak znam bijatyki, przejśc grę każdą postacią lol.
Ja nie widze problemu...