Nie jesteś zalogowany.
Strony 1
Pytanie mam może troszke denerwujące ale prawdziwe i wielu ludzi pewnie też chce zapytać czy ktoś wkońcu pomoże robić napisy do TSUBASA CHRONICLE drugiej serji bo wyszło już 5 episodów a napisy sa tylko do 3 ps anka ty robiłaś do pierwszej czesci napisy bardzo dobre czemu niekontynułujesz?? POZDRO
Ten temat normalnie mnie wkurzył, serięrobię ja i Ard i narazie lepiej byśmy tylko my robili(tzn. my byśmy woleli). Napisy do czwartej cześci bedą zapewne w niedzielę jeśli ktoś chce wiedzieć. Reszta w toku.
Ps. Chyba Tsubasa a nie Tsbasa.
Ostatnio edytowany przez Eragon (2006-06-02 22:06:18)
Ps. Chyba Tsubasa a nie Tsbasa.
Eragon znam takich co piszą Cubasa
tak MISTRZU ROBISZ I CENIE TO TYLKO ĹťE JUĹť JEST 31 EPISOD A WY ROBICIE DO 30 A ANKA KTĂRA ROBIĹA DO PIERWSZEJ CZEĹCI KIEDYĹ BYĹ TEMAT I CHYBA WSPOMINAĹA ZE ZABIERZE SIE ZA TEN PROJEKT ALE NIEPAMIETAM DOKĹADNIE WIEC PYTAM SIE JEJ A TO BYĹA MAĹA POMYĹKA Z "TSBASA"
tak MISTRZU ROBISZ I CENIE TO TYLKO ŻE JUŻ JEST 31 EPISOD A WY ROBICIE DO 30 A ANKA KTÓRA ROBIŁA DO PIERWSZEJ CZEŚCI KIEDYŚ BYŁ TEMAT I CHYBA WSPOMINAŁA ZE ZABIERZE SIE ZA TEN PROJEKT ALE NIEPAMIETAM DOKŁADNIE WIEC PYTAM SIE JEJ A TO BYŁA MAŁA POMYŁKA Z "TSBASA"
Hehe, musialem dwa razy przeczytac, zeby zrozumiec co napisales. A gdzie przecinki i kropki?
Więc może sam zrób jak jesteś taki cwany. Napisów nie robi się w pięć minut. Nie możesz wymagać od kogoś, żeby rzucił wszystko i się tym zajął. Musisz być cierpliwy.
Jak mnie wpieniaja tacy ludzie jak ~masiwmatiz , no k*** m*** , rusz swoja sanowna dupe i zacznij robic do czegos napisy a nie czekasz na gotowe i tylko narzekasz.
hHHHEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE CIERPLIWOĹÄ MASZ RACJE JA NIEZNAM PRAKTYCZNIE KOMPLTENIE ANGIELSKIEGO TAK WIEC SIE NIEZABIERAM BO TO BY BYĹ SIKMIECH NA SALI JAK BYM COĹ ZROBIĹ ALE MACIE RACJE MUSZE CZEKAÄ
Postaram się umieścić napiski do niedzieli ale jak narazie ArDuSeM isęnie odzywa iwec musze czekać także na niego. Jedno jest pewne, napisy prędzej czy później będą.
Ostatnio edytowany przez Eragon (2006-06-03 15:24:45)
Temat nie prowadzi do niczego. Napisy będą kiedy będą. Koniec i kropka. Zamykamy.
Strony 1