Nie jesteś zalogowany.
Strony 1
Ma ktoś może do sprzedania chociaż pierwszy tom Chobits, 1 tom LH i może pierwszy tom DB? ^^"
Proszę mi nie podawać stronek takich jak jpf.com.pl
Cholera zapomniałem na pisać, żeby nie było tez allegro Jak mi znajdziesz LH ` tom teraz na Allegro to jesteś bogiem chyba xD Ja od czorajs iedze 24h/dobę i nic T.T
Widze, że nie tylko ja poszukuje pierwszy tom Love Hina. Ĺšle się dzieje bo akurat nigdzie go nie ma[cenzura]
~Satanael może chcesz sprzedać I tom Love Hiny jak masz?;)
Ostatnio edytowany przez nuito (2006-06-03 22:47:01)
Widze, że moja kolekcja mang nabiera wartości
buu T.T Aprzeedaj miii T.T Kurde... ......... błagam Cię Skonsultuj się ze mną na GG: 4620275 ^^ BĹAGAAAAAM! %_%... Ja umre normalnie taki koleś mi spod nosa to ukraaadł *devil*
Ja moge sprzedać 4 pierwsze tomy "Miecza Nieśmiertelnego" w stanie bardzo dobrym. cena do ustalenia. kontakt na gg.
Ale ja chcę LH xD Ja nie chcę Miecza Niesmiertelengo xP
Akurat ja swojej kolekcji nie wyprzedaje. Chociaż może kiedyś... Nawet raz mi oferowano niezłą kase za całą serie Oh! My Goddess.
Hehe ja mam pierwszy tomik ale oftpowo powiem z go nie sprzedam. Jak szukasz tego tomu to udaj sięna forum jpf i ta jest taki temat "TARG" powiedz co chcesz to mo ktoś się odezwie.
Eragon dizęki ^^ Zaraz napisze tam xP Może się ktoś zgłosi...eh...
JJuż się do jednej dziewczyny zgłosiłem tEraz się do dqóch innych zgłaszam po Slayersów i Chobits bo tez mam zaiar kupić ;P
Ostatnio edytowany przez Shwarz (2006-06-04 01:20:49)
sry, ale jak zedytuje to nikt nie zwtróci uwagi że nowy post jest Szujakm dalej 1 tomu Chobits, 1 tomu LH ... I do tego jeszcz e szuakm 2 i 3 tomu D.N.Angel Jak coś to 4620275
Strony 1