Nie jesteś zalogowany.
Strony Poprzednia 1 2 3 4 5
Oglądnąłem AĹť 4 i pół odcinka KGNE (no co ponad 1/3 serii;)) I zaczynam płakać ale bynajmniej nie z wzruszenia i żalu lecz z głupoty i debilstwa serii
Po prostu kicz do potęgi entej[zly]
PS: jeżeli mam jeszcze to ogladać, to przydała się by mi jakaś mała zachęta z waszej strony bo ja już długo nie pociągne:P
A najsmutniejszy odcinek z NGE to chyba 19 i 23.
Co prawda nie skończyły się tragicznie ,ale i tak były bardzo wstrząsające.
Arry podobnie jak ty, wzruszylem sie juz w 4 odc. doszedlem miej wiecej do 10, i zrobilem se przerwe bo nie dam rady:P za pare dni moze do tego wroce. jednym slowem ostrzegam - kgne to strasznie dobijajace anime[placze]
Pierwszy raz płakałem jak sie DBGT skończył na tvn7 :p
I 2 razy w Naruto kiedy Zabuza zginoł i kiedy myślałem że Chouji i Neji żekomo zgineli...
I prawie ... w ostatnim odcinku Samurai Champloo ...
Hehe Robak,
Ja "Love Hina" oglądnąłem za jednym razem, nawet nie wiem kiedy skończyłem(chodzi mi o serie TV), oczywiście - lekki dołek był, czasami szkoda mi było Keitaro i Narusegawy. Ale naprawde mocne było Love Hina Christmas, wtedy dostałem mocnego kopa.
Mnie również ostatnio tknęło na "Suzuce", szczególnie cała historia Akitsuki-Honoka[placze]; szkoda, że ich relacja się tak zakończyła[placze][placze][placze].
Dobre motywy,żeby sobie popłakać były jeszcze w "Air" i "Iriya no Sora UFO no Natsu".;)
No jak to, że też nik nie wspomniał o wspaniałym Wolf's Rain?
Jedno z nielicznych anime na których naprawdę miałem ochotę się rozpłakać...
No ja miałam problemy z oglądaniem przez łzy
Na Elfen Lied się wzruszyłam, jak maltretowali pieska :/ Jestem zdecydowanie wrażliwa na krzywdzenie zwierzątek.
Oczywiście wzruszyłam się na Wonderful Days. Ale ja łatwo się wzruszam
Rurouni Kenshin Seisouhen
Z zasady wrażliwy nie jestem, ale Iriya No Sora UFO No Natsu poruszyło mnie nieźle.
A Kanon kogos poruszył?
Mnie osobiscie AIR i Voices of a distant star ( w ogole w obu tytulach przepiekna grafika )
Czy ktos juz ogladal Shinigami No ballad lub REC i moze sie wypowiedziec na temat tego anime jak to sie miewa pod wzgledem wyciskaczy lez?
Pozdrawiam
Ostatnio edytowany przez JFDarkman (2006-06-05 20:21:43)
Ostatnio nieźle się wzruszyłem na Full Metal Alchemist, w dwóch scenach.
Dodam również Mahou Sensei Negimę, tam również była scena, że wymiękłem.
Mai-Hime w kilku momentach myślałem że się rozkleję, ale dałem rade - było mi tylko baaardzoo smutno.
Karoleq114 Ja nie płączę na KGNE ze wrzuszenia ale że postawołem sobie takie głupie zadanie oglądnięcia tego bo jak do tej pory mi się ne podoba[zly]
A możesz sprecyzować co jest takiego głupiego? Bom ciekaw jest.
U mnie ta seria jest na jednym z najwyższych miejsc.
Oczywiście może Ci się nie podobać i masz pełne prawo do własnej opinii.
Nie mniej interesuje mnie ona, bo na razie nie przeczytałem ani jednego argumentu potwierdzającego rzekomą "głupotę", tudzież tłumaczącego na czym ona ma polegać.
Czy ktos juz ogladal Shinigami No ballad lub REC i moze sie wypowiedziec na temat tego anime jak to sie miewa pod wzgledem wyciskaczy lez?
ja ogladalem , shinigiami slabe bylo a REC bardzo przyjemnie sie ogladalo
Jak czytam, że ktoś się nie wzruszył przy oglądaniu KGNE to właśnie mi się płakać chce. To świetna seria, którą trzeba obejrzeć do końca, a nie zjeżdżać ją po obejrzeniu 4 epów (pamiętaj Arry ). Jeszcze jedną pozycją "wyciskającą łzy" jest Lamune. Choć co do Lamune, to momentami przynudzają. Ale prawdziwy Otaku zawsze znajdzie coś dla siebie
KGNE byĹo bardzo fajne. Ale tylko trochÄ siÄ wzruszyĹem.
Mnie najbardziej ruszajÄ
sceny finalne Elfen Lied, Chrno Crusade, Beck(koncert), a takĹźe oczywiĹcie caĹoĹÄ Wolf's Raina jak siÄ juĹź rozkrÄciĹ.
A co do Lamune to jestem na 7 epku i jakoĹ mnie ta seria wogĂłle nie wciÄ ga, brakuje jej ikry[los]
Kanon to słabsza wersja AIR połączona pod koniec z KGNE, jakoś Kanon nie wycisnoł ze nie łez pomimo sporego potencjału.
Dla mnie Kanon wogóle nie zasmucił, a wręcz przeciwnie miałem bardzo dobry humor po obejrzeniu tej serii.
Strony Poprzednia 1 2 3 4 5