Nie jesteś zalogowany.
Mi się wydaje, że powinny się powtarzać nie każdy oglądał tak dużo anime i wielu nie zna... a przecierz nie bedziemy głosować na tych których nie znamy...
można by było dać z 50 kandydatek, z których wylosowało by się 10 i z tej 10 3 finalistki, tak jak jest to naprawdę:D
racja!
ja proponuje zorganizować lipcowe wybory[okej]
niech te 5 kandydatek przechodzi i dodajmy nowe ale mogocę się powtarzac z tymi co były w czerwcu
można by było dać z 50 kandydatek, z których wylosowało by się 10 i z tej 10 3 finalistki, tak jak jest to naprawdę:D
ale to już mysiałyby prowadzić ze 2 osoby:P[szpan]
Mi się wydaje, że powinny się powtarzać nie każdy oglądał tak dużo anime i wielu nie zna... a przecierz nie bedziemy głosować na tych których nie znamy...
Ale mamy głosować na najładniejsze, a nie na te, które "znamy" - nie ma głosów "po znajomości"
Oczami Fana Blog ;]
A gdzie moja Hayase z KGNE[placze]
Wg mnie to konkurs wyszedł b. dobrze, (P.Vegeta respekt dla Ciebie[respekt])
Było tylko za mało kandydatek i czasu na głosowanie:D
Była to wersja testowa prawdziwych wyborów. Miało to na celu sprawdzenie czy wszystko działa na małą skale potem zobaczy się jak działa na wyższą
Brzmi fajnie ale zrobiłby się z tego niezły bur[cenzura]l, wg mnie tak nieskąplikowana formuła, jaką zaproponował P. Vegeta to włascnie powód dlaczego tak fajnie wyszło.
Co do trwanie głosowania to było na to myśle że dałoby się w poniedziałek info że przyjmowane są zgłoszenia kandydatek, w środę, czy w czwartek zamykałoby się listę i od piatku do poniedziałku głosowanie, cała sprawa byłaby załatwiona w 7 dni, jesli ktos nie potrafi się w tydzien zdecydowac jaka misska mu się podoba i puscić 10 zestwaów cyferek na PM to mu i miesiąc na to będzie za mało.
Wg mnie kandydatki nie powinny się powtarzać (no moze poza samą miss), czemu? bo przewaznie będą głosować ci sami ludzie co poprzednio wiec i wyniki bedą podobne, zresztą po co znac kandydatke aby na nią głosować? Wystarczy że wpadnie w oko, poza tym to dodatkowy powód aby obejrzeć anime z jej udziałem.
Ostatnio edytowany przez opcy (2006-06-06 17:53:05)
To nieprawda że nie ma ze mnie porzytku... zawsze moge służyć jako zły przykład
czemu mnie wszyscy krytykują za pomysł z ilością kandydatek:P jeśli trzeba było by drugiej osoby do liczenia to mogłbym się ja zgłościć, przeciez to żaden problem chyba;)
moim zdnaiem nie powinna się żadna kandydatka nie powina się powtarzać, gdyż tak było by fajniej , a tym bardziej miss nie powinna gdyz musi oddać korone swojej następczyni:)
Wspaniały pomysł z ilością kandydatek[los][szpan]
A tak serio to jak sie nie będą powtarzać to po 2, góra 3 edycjach braknie kandydatek[deprecha]
Przemek3 napisał:można by było dać z 50 kandydatek, z których wylosowało by się 10 i z tej 10 3 finalistki, tak jak jest to naprawdę:D
Wspaniały pomysł z ilością kandydatek[los][szpan]
A tak serio to jak sie nie będą powtarzać to po 2, góra 3 edycjach braknie kandydatek[deprecha]
czy ja wiem czy braknie?? w większości aniem o niezdarnym chłopaku występuje kilka ładnych dziewczyn, a ile takich anime mamy? dość sporo chyba[kombinuje]
jejejeje [yahoo][yahoo][yahoo][yahoo][yahoo] zwycięzyla Saber wiedzialem ze wygra prawdziwa miss
jeśli trzeba było by drugiej osoby do liczenia to mogłbym się ja zgłościć, przeciez to żaden problem chyba;)
Najlepiej, jakby osoby liczące były z jednego miasta ( bo łatwiej się wtedy głosami do liczenia podzielić ; ) i niebyłoby takiego bałaganu
EDIT :
czemu ja zawsze "zabije" wątek ??:P zawsze jak coś napisze , temat umiera na kilka godzin :/
Ostatnio edytowany przez Prince_Vegeta (2006-06-06 21:08:55)
Oczami Fana Blog ;]
To może ktoś zrobi wybory mistera? Znalazłoby się paru kandydatów Ja mogę ewentualnie głosy liczyć
Ostatnio edytowany przez Jasmine (2006-06-06 22:30:01)
To moĹźe ktoĹ zrobi wybory mistera? ZnalazĹoby siÄ paru kandydatĂłw Ja mogÄ ewentualnie gĹosy liczyÄ
ZaĹóş taki temat, kto ci broni? MogÄ nawet wystÄ
piÄ
tzn. mĂłgĹbym XD koleĹźanka nie zdÄ
Ĺźy chyba na czas narysowaÄ mnie 'mangowo'
"Miss Lipca" - robić, czy nie ?[szpan]
Można już sobie przygotować kandydatke ( Nie może się powtarzać z pierwszej edycji ), i proszę jescze nie wystawiać fotek. Zgłaszanie kandydatek od 01.07.2006 do 07.07.2006 ( o ile chcecie dalej się w to bawić )
Jeśli ktoś ma jakeś pomysły co do wyborów, lub chciałby pomóc[szpan] proszę pisać !!
Oczami Fana Blog ;]
Ja mogę pomóc w ewentualnym liczeniu głosów:D
Jestem za wyborami i to w formie jaką zaproponował Prince Vegeta
To nieprawda że nie ma ze mnie porzytku... zawsze moge służyć jako zły przykład
Jak nie mogą sie powtarzać z poprzedniej edycji to mało co zostało takich naprawdę znanzych
Misty z Pokemona jeszcze ktoś zgłosi zresztą dlaczego nie można? Lepiej by było przepuścić kilka z nich... pierwszą trójce albo piątke - co kto woli
jak narazie na 3 miesiace powinno starczyć bohaterek:D później będzie mozna powtażać albo zrobić Miss ze wszystkich Miss:P czyli najlepsza z najlepszych:D
no , pierwsza 3 wchodzą automatycznie
Jestem za wyborami i to w formie jaką zaproponował Prince Vegeta
Dzięki ;]
Ostatnio edytowany przez Prince_Vegeta (2006-06-26 12:20:50)
Oczami Fana Blog ;]