Nie jesteś zalogowany.
Na onecie, mozna obejrzeć film zrealizowany przez TVN24, w którym to pan Kaczynski śpiewa hymn:) w wersji śmiesznej[hehe]. Jezeli ktoś wie skad można pobrac ten film, proszę o podanie linka, film nie chce działać u mojego kolegi, a on musi to zaboczyc, za pomoc dziekuje.
wogole parodia, Papiez mowil bardziej wyraznie niz nasz pseudo prezydent jak to stwierdzili gdzies w gazecie , jedyna osoba ktora go w pelni rozumie jest tylko i wylacznie jego brat
Chciałbym to usłyszeć/zobaczyć. Muszę się z naszego prezydenta/rządu śmiać, aby nie płakać.
Ostatnio edytowany przez Kane (2006-06-06 19:01:40)
Imperare sibi maximum est imperium
Sorki źle zrozumiałem posta. Hymn nieźle mu wyszedł. "Z ziemi polskiej do włoski.":)
Ostatnio edytowany przez kirei (2006-06-06 19:11:04)
Sorki źle zrozumiałem posta. Hymn nieźle mu wyszedł. "Z ziemi polskiej do włoski.":)
ja tak kiedyś zaśpiewałem[wstyd][placze]
Ja widziałem to wczoraj. Było super. Nie chodzi mi tu o pomyłkę, ale o to, jak pan Jarek Kaczyński śpiewał. Nie wiem, czy on śpiewał, czy mówił. Wyszło coś pomiędzy, ale znacznie lepiej niż pani Edyta Górniak. Myślę, że z takim głosem i dykcją pan Jarek Kaczyński ma realne szanse, by pojechać na mundial odśpiewać Mazurka.
"Dla ludzkich zachowań nie mam nic poza życzliwością i nic poza śmiechem na pocieszenie bliżnich"
John Irving, "Świat według Garpa"
Nie obrażaj Edytki Jest jaka jest, ale gdyby nie to, że na poprzednim mundialu Koreańce pojechali nas jak paczkę drażetek to całego zamieszania z hymnem w ogóle by nie było... (moim zdaniem zaśpiewała inaczej ale ogólnie ok)
Pozdro live
THX za linka...
Jaki kraj taki prezydent...
Jaki kraj taki prezydent...
Ja na niego nie głosowałem, więc nie uważam go za "swojego" reprezentanta kraju .
Hymn - pierwsza klasa .
Też na niego nie głosowałem nie wiem kto go wybrał?!? Nikt się nie przyznaje
Moja babcia na niego głosowała[shithappens]
Ale to te moherowe berety to wiadomo[ukryty]
Proszę o UWAGÄ!!! Ostatnio na forum powstaje bardzo dużo tematów politycznych związanych z różnymi ugrupowaniami lub osobą prezydenta. Proszę wziąć pod uwagę, że głównym wątkiem tego forum jest ANIME, MANGA i JAPONIA. Proszę ograniczać się w tego typu krytykowaniu i satyrach.
Ostatnio edytowany przez taipan (2006-06-06 20:58:17)
Miszczu_beer napisał:Jaki kraj taki prezydent...
Ja na niego nie głosowałem, więc nie uważam go za "swojego" reprezentanta kraju .
Hymn - pierwsza klasa .
nie glosowales a jednak nim jest, bo przynalezysz do polski.
ja osoboscie wogole nie glosowalem , obojetnie na co bym postawil i tak by bylo zle[shithappens]
Proszę ograniczać się w tego typu krytykowaniu i satyrach.
Co nie znaczy milczeć, mamy jednak wolność słowa. Ogranicza nas tylko paragraf o obrazie osoby publicznej jaką jest prezydent, choć on sam z siebie robi więc my się specjalnie strać nie musimy
Imperare sibi maximum est imperium
Heh, jaki narod, taka wladza niestety. Zastanawiam sie jaka ten pan podstawowke konczyl, bo nauka hymnu to jednak byla podstawa, mojego przynajmniej, wychowania w duchu patriotycznym na zajeciach z j polskiego i muzyki, ale nie wiem, moze w 'tamtych' czasach mieli nieco inny program nauczania i stad te braki... [roftl]
Ostatnio edytowany przez fef212 (2006-06-09 10:57:31)
to w końcu kto to śpiewał?? Jarosław czy Lech? duzo osób tu mówi że to prezydent, ale to chyba jednak prezes PISu był:)
co do tematu, żałosne:(
Hymn faktycznie mu nie wyszedł ,ale prezydent wszystkich polaków i rząd mamy bardzo dobry.
Za 4 lata napewno znowu wygrają.
~tom21: [roftl]
~nazghoul, nie zaczynaj z tomem, bo nie warto.
"Choć uliczna burda jest ze wszech miar godna potępienia, to nie ma nic złego w energii, jaką wyzwala ona w ludziach" John Keats