Nie jesteś zalogowany.
Ja ten pistolet na początku uznałem za zabawkę. Ale jeżeli to nie jest zabawka, to prawdopodobnie Mion go w którymś chapterze użyje.
1 ep, cała akcja w zabawkowym, poza tym kilka jeszcze razy (kabure ma na ramieniu)...
@przemek3 - spoko, nic się nie stało, Oyashiro-sama sie nie gniewa:P
Szczerze mówiąc to ja wogóle na początku nie zaczaiłem, że to pistolet. Myślałem, że to szelki jakieś czy co
ciągle czekam i niewiedze 9 odcinka, a mój spaczony mózg żąda krwi, pragnie chorych sytuacji Aaaaaaaaaaa!!
jak się nie pokarze odcinek 9, to chyba na kolegach z podwórka wypełnie klątwe Otashiro-samy:D:D
Ja też już nie mogę się doczekać... zastanawiam się nad kupnem maczety
When Oyashiro-sama will come, we will have fun
7 wychodzi już 10 ep (raw), a tu 9 nie widać. Wypełniajcie klątwę Oyashiro-sama... wypełniejcie ]:->
Juz niedługo... już niedługo... aaaaa!!! Oszaleje! Czemu nie ma 9 epka
Tak przy okazji zastanawiam się czym zaskoczy nas nowy chapter (i kiedy zobaczymy dorosłą Renę )
W ogóle nie uwazacie że te jej powtażanie niektórych słów jest naprawdę kawaii...
To nieprawda że nie ma ze mnie porzytku... zawsze moge służyć jako zły przykład
W ogóle nie uwazacie że te jej powtażanie niektórych słów jest naprawdę kawaii...
no motyw z Chobits, Yumeria czy Elfen Lied. Ale to troche prymitywne też
Wiecie co? Przez was bede mial zryta psyche :/. Przez wasze ciagle zachwalanie tego anime zaczalem je sciagac (ogladam wlasnie 3ep a z torrenta smiga reszta) i jestem pod wrazeniem. Ta seria jest naprawde inna od wszystkich ktore mi dane bylo ogladac. Tego posta pisze zeby napiecie towarzyszace kolejnym epkom troche spadlo i bym nie umarl na nadcisnienie
Wiecie co? Przez was bede mial zryta psyche :/. Przez wasze ciagle zachwalanie tego anime zaczalem je sciagac (ogladam wlasnie 3ep a z torrenta smiga reszta) i jestem pod wrazeniem. Ta seria jest naprawde inna od wszystkich ktore mi dane bylo ogladac. Tego posta pisze zeby napiecie towarzyszace kolejnym epkom troche spadlo i bym nie umarl na nadcisnienie
to jest swego rodzaju test i jeśli przyżyjesz to oznacza że możesz zostać wyznawcą Oyashiro-samy:P inaczej klątwa cię dopadnie i będzie po tobie:P[szalony]
Kto tu ma zrytą psychę? Ja tam nie wiem o co chodzi...
P.S Znalazłem dzisiaj siekierę w piwnicy i chyba ją sobie na ścianę powieszę
Ja mam na swojej ścianie całą kolekcję broni, od noży, poprzez tasak, po siekierę i gazrurkę .
Oyashiro-sama patrzy ]:->
Ja mam w pokoju sierp i kindżał, mysle czy ich nie wyczyścić i nie ustawić na honorowym miejscu (pod ręką), poza tym w zestawie biwakowym pod łużkiem jest toporek, czekan i zaostrzona saperka (tnie lepiej niż toporek).
Tak więc jestem gotów na Watanagashi, tylko jeszcze powiedzcie kiedy dokładnie to się odbywa, bo data jeśli była to mi umknęła.
BTW: Macie jakieś stronki na temat tego święta?
To nieprawda że nie ma ze mnie porzytku... zawsze moge służyć jako zły przykład
Kiedyś podałem stronkę o Hinamizawie, ale Watanagashi? Też przydałoby mi się to wiedzieć. Hehehe... jedyna rzecz, którrej Oyashiro-sama nie wie:P.
@Opcy - ja pod ręką mam zawsze 30 cm nóż, poza tym Watanagashi mi nie straszne
Widac ,że nie tylko ja mam zamiłowanie do broni białej:)Hehe swój sztylet nawet nazwałam "Hiro" Niewiem czemu to imię jakoś tak mi się z głowy wyjęło:P Nawet mój kot ma imię z anime "Toushiro" (z anime Bleach) ale w skrócie mówię na niego "Shiro" (Ulubiony wykonawca Shiro Sagisu)
Shiro - kolo z FSN. My tu mamy zamiłowanie do chorych rzeczy Bu HA HA HA HA TWOja Ĺmierć jest nie unikniona
niech teraz jakiś świr rozkroi kogoś jakimś tasakiem na ulicy
a wtedy goście z "uwagi" odnajdą ten topic i zrobią z was
sekte składającą się z samych popaprańców zachęcających do przemocy.
btw. mam do wyboru grupe Ayu i Triad , co lepiej wygląda?
robił ktoś synchro napisów dostępnych na ansi pod ww. grupy?
Ostatnio edytowany przez lankin (2006-06-06 20:21:11)
Masz jeszcze do wyboru [wind] i ja na ich temat mogę powiedzieć tyle, że fajne hardy
A co do rąbania to jeżeli to jeżeli dzięki temu więcej ludzi zacznie by wyznawcami Oyashiro-sama to ja idę po tasak
Ostatnio edytowany przez pawel198804 (2006-06-06 20:23:58)
A może wybierzemy sobie jakiś dzień, żeby użądzać sobie Watanagashi? Każdego roku tego dnia zrobimy zjazd w jakimś mieście, z którego będziemy porywać jedną osobę i jedną zabijać.
Co do daty, to dziś już chyba nie zdążymy, nie? Bo dziś by nawet pasowało (06.06.06). Ale ostatecznie można wybrać inną datę. Co wy na to?