Nie jesteś zalogowany.
Powiedz tylko kiedy
Data do negocjacji, ale przydałoby się wszystko przygotować. Naostrzyć noże etc. No i urządzić jakąś salę tortur.
Jest w regulaminie punkt, w którym jest napisane, że nie można na forum planować morderstw?
Ostatnio edytowany przez lb333 (2006-06-06 20:57:02)
chyab takeigo punktu nie ma:) co do miejsca, to lepoiej żeby na jakimś odludzu było bo za duzo gapiów, to tez nie za dobrze:) Można by było np. na zlocie takie coś urządzić:D i o ofiare nie było by trudno:D
Dobra, a ja mam pierwszą ofiarę:
to anime jest beznadziejne :|
3 odcinki przewerotawalem i powiem szczerze, ze juz pokemony sa lepsze bo przynajmniej posmiac sie mozna.
(cytat z tego wątku)
Herezja zabić zniszczyć to pewnie przez niego niema jeszcze 9 odcinka Aaaaaaaaaaaaa!
Piszę się na to sądzę ,że ofiare powinnien wybarać Virus
Piszę się na to sądzę ,że ofiare powinnien wybarać Virus
taż mi się tak wydaje:)
niech Oyashiro-sama przemówi:P
Ej może wyśle link do TVN-u z tym tematem bedzie zabawa
TAK!! Tych z TVN też wyrżniemy !!!
Niechaj Oyashiro-sama przemówi i swym mądrym słowem nas, sługi jego, napełni, dając nam moc abyśmy mogli maczetą i siekierą przerąbywać się przez zastępy niewiernych!! PRZYBÄDĹš OYASHIRO-SAMA!!
p.s Kiedy kur.. ten 9 ep...:P
Ok, to ja proponuję, żeby porwać Ryszarda Cebulę i go torturować, po czym przysmażyć na masełku i zrobić jajecznicę (jajecznica z cebulą - pyszności)!
nigdy nie jadłem:P czas najwyzszy sprubować;]
TAK!! Tych z TVN też wyrżniemy !!!
Niechaj Oyashiro-sama przemówi i swym mądrym słowem nas, sługi jego, napełni, dając nam moc abyśmy mogli maczetą i siekierą przerąbywać się przez zastępy niewiernych!! PRZYBĄDŹ OYASHIRO-SAMA!!p.s Kiedy kur.. ten 9 ep...:P
Oyashiro-sama przybył, na perwszą ofiarę weźcie kolesia, który zbeszcześcił ten wątek, obrażając nasze święte anime[hehe]. Torturujcie go ile wlezie, aż zmieni swoje zdanie... (jesli nie zmieni, róbta co chceta:)) Potem wyrżnijcie w pień wszystkie Pokemony i Digimony i temu ścierwu pochodne, a każdego niewiernego spalcie na stosie. NIech się dopełni wola piekła, bo tak trzeba!!!:D
PS. Zapraszam wszystkich wyznawców do dwóch najbardziej przeklętych miejsc na Ziemi. Pierwsze to oczywiście Hinamizawa, drugie zaś to Silent Hill.
PS. Zapraszam wszystkich wyznawców do dwóch najbardziej przeklętych miejsc na Ziemi. Pierwsze to oczywiście Hinamizawa, drugie zaś to Silent Hill.
jak mógłbyś jeszcze tylko wskazać droge (czyt. link:P):)
Czyli zlot wyznawców w Hinamizawie... kurde, to chyba zły pomysł. Trzeba będzie przemycić Cebulę przez granicę... to będzie trudne.
Ależ proszę bardzo: Hinamizawa Real XP - tak naprawdę wygląda piekło na ziemi pod przykrywką ordynarnej Japońskiej wsi... ale co tam się dzieje to każdy wyznawca zapewne wie ;]
A jeśli chodzi natomiast o miejsce, to polecam Pomorze... albo góry:), dużo opustoszałych, bezludnych terenów.
Ostatnio edytowany przez Virus (2006-06-06 22:32:39)
Ej jaki jest adres email do redakcji TVN-u
Zgrzyt nie dawaj tego wątku do tych debili, bo całe Ansi na tym ucierpi... a wtedy to ty staniesz się ofiarą (nie tylko wyznawcó Oyashiro-sama ).
nie chciałem przesłać im palec bo nie mam kasy na koperte i znaczek.
nie chciałem przesłać im palec bo nie mam kasy na koperte i znaczek.
To lepiej im wysłać odcięty koński łeb.[hehe]
Olać TVN, te ćwoki zrobiliby z nas nie dość, że sektę, to jeszcze psycholi z sadystycznymi skłonnościami... Poza tym narobiliby tyle szumu, że część z nas trafiłaby albo za kratki, albo do wariatkowa .
Jeśli chodzi o niewiernych, to lepiej rzucić klątwę (my mamy czyste ręce, a niewierni proszą o litość[yahoo]), a reszta niech sama się dopełni... choć na razie Oyashiro-sama trochę osłabł:-D, bo ostatnio za dużo tych klątw rzucił... Przez jakiś czas mam zamiar go znów zapieczętować w swoim ciele, żeby odpoczął[szpan].
Ostatnio edytowany przez Virus (2006-06-06 22:48:38)