Nie jesteś zalogowany.
Ej to powiedzcie mi coś o pojedynku constans73 ze zrgzytem
ja tam tylko pamiętam że gdzieś się znim o coś kłóciłem ale nie pamiętam o co i wtedy myslałem że on jest dziewczyną bo nie bylo płci na ansi jeszcze.
co się z nim teraz dzieje?
Co do liceum to jest tam strasznie nie idźcie tam! (trzeba się uczyć)
Ja chodzę do technikum elektronicznego i się zamierzam przepisać do liceum, bo już nie wyrabiam... nic nie kapuję, za dużo wymagają i nie ma dziewczyn...[deprecha]
Ostatnio edytowany przez lb333 (2006-06-06 22:46:08)
jak można narzekać na gimnazjum?? ja całe trzy lata przebimbałem w szkole i skończyłem z drugim wynikiem w kalsie z egzaminu i średią 4,3:P próbowałem tego samego w liceum ale nie za bardzo wychodziło i w pierwszej klasie było zagrożenie z biologii na koniec roku:P
Ja w ogóle nie zajrzałem do książki w trzeciej klasie, a miałem czerwony pasek (jedyny w klasie). Po prostu miałem tak łatwo, że aż tęsknie. Chociaż klasę miałem zjeb....
Looknijcie na jego opis [roftl][szalony][mruga]
Ja nic nie zrozumiałem
Haha, ja też nic nie rozumiem...:-D
Ostatnio edytowany przez lb333 (2006-06-06 22:53:45)
Looknijcie na jego opis [roftl][szalony][mruga]
Ja nic nie zrozumiałem
przetłumaczy ktos to na polski:P japońskiego za bardzo nie kumam[szalony]
Wiecie co? Chyba nieładnie się nabijać z osoby, której obecnie nie ma i która nijak nie może się wybronić.
"Dla ludzkich zachowań nie mam nic poza życzliwością i nic poza śmiechem na pocieszenie bliżnich"
John Irving, "Świat według Garpa"
Arry napisał:Looknijcie na jego opis [roftl][szalony][mruga]
Ja nic nie zrozumiałemprzetłumaczy ktos to na polski:P japońskiego za bardzo nie kumam[szalony]
lubi miłość niezależnie jaką
Właśnie, nie obgadujmy constansa73 za plecami...
Ja chodzę do technikum elektronicznego i się zamierzam przepisać do liceum, bo już nie wyrabiam... nic nie kapuję, za dużo wymagają i nie ma dziewczyn...[deprecha]
a to będziesz musiał zaś od 1 klasy zaczynać chce CI sie?
jak można narzekać na gimnazjum?? ja całe trzy lata przebimbałem w szkole i skończyłem z drugim wynikiem w kalsie z egzaminu i średią 4,3 próbowałem tego samego w liceum ale nie za bardzo wychodziło i w pierwszej klasie było zagrożenie z biologii na koniec roku
Ja tam wyjde ze średnią 3.6 coś koło i sie ciesze siedziałem i nic nierobiłem i wyszło dop z polaka i maty ,ale ja to pie**ole ważne że zdam
Właśnie, nie obgadujmy constansa73 za plecami...
ale jest to gra o userach to jako tako możemy chyba
lb333 napisał:Ja chodzę do technikum elektronicznego i się zamierzam przepisać do liceum, bo już nie wyrabiam... nic nie kapuję, za dużo wymagają i nie ma dziewczyn...[deprecha]
a to będziesz musiał zaś od 1 klasy zaczynać chce CI sie?
Z tego co wiem, to nie muszę zaczynać od pierwszej klasy... no ale sam nie wiem. W wakacje będę się zastanawiał, bo teraz muszę zdać.
Ostatnio edytowany przez lb333 (2006-06-06 23:01:14)
Przemek3 napisał:Arry napisał:Looknijcie na jego opis [roftl][szalony][mruga]
Ja nic nie zrozumiałemprzetłumaczy ktos to na polski:P japońskiego za bardzo nie kumam[szalony]
Pragne wolności duszy od więzów ograniczenie. Wolności od więzów sexualności.
Znaczy się że jak?? Za równouprawnieniem gejów i lesbijek jest??
Wyślij mu PW, a nie innych się pytasz. Najlepiej dowiadywać się u źródła. Proste.
"Dla ludzkich zachowań nie mam nic poza życzliwością i nic poza śmiechem na pocieszenie bliżnich"
Do mnie kiedyś wysłał PW, żebym zmienil avatar, bo źle on na niego wpływa i cosik tam się z nim dzieje. [roftl][roftl][roftl]
Zgrzyt: demoralizator młodzieży (akcja z hentajcem w szpitalu)[roftl]
To było dobre. [roftl][roftl]
Edit
Ale to chyba jak jeszcze miałeś te krwawiące oko, co?
Tak
Ostatnio edytowany przez Psychopata (2006-06-06 23:10:09)
Boję się, że jak mi odpisze to nic nie będę z tego rozumiał i to bynajmniej nie ze względu na moje ograniczenie.
To może warto by było się najpierw przekonać, a nie bawić się w zgadywanie, co będzie...
Sorry za offtopic. Z mojej strony koniec.
Ostatnio edytowany przez Winged (2006-06-06 23:14:52)
~Arry:
co tu dużo mówić
mały skurczybyk:P
dobry tłumacz
wyznawca Oyashiro-samy:D:D
tylko to mi się udało wymyśleć ze względu że dośćk rótko tu jestem:P
edit:
~Przemek3:
Nie wyróżniający się z tłumu osiemnastolatek, ma cycatą podładkę (czy jeszcze nie?) i słabo mu idzie szukanie w sieci.
jeszcze nie;)
Ostatnio edytowany przez Przemek3 (2006-06-06 23:15:52)
kubik - "Chamski, egoistyczny, pyszałkowaty skur**syn" (cytat z jego opisu):-D
coś od siebie: nie wiem czemu, ale sądzę, że lubi South Park. Fajny koleś
Ostatnio edytowany przez lb333 (2006-06-06 23:20:14)
Ib333
W niczym mi nie podpadł, ale mam wrażenie że jest przemondrzały. Ma charakter psychopatycznego zabójcy ukrywającego się pod maską stróża prawa, ale i tak go lubie:P
EDIT:
Nie taki nowy z pół roku siedzi tutaj(ale liczne zmiany awatarów), problemy z ortorafią ma bo jest na mat-inf i humanista z niego nędzny, ale ci co nie potrafią napisać jego nicku mają problemy jeszcze większe[hehe].
Co do nicka: to dla mniej spostrzegawczych jest to rok urodzenia. Gdzieś się logowałem i ralphkun było zajęte więc se dołożyłem 89 i tak już zostało,a co do reszty to:
Ralph - moja ksywka [czytaj ralf]
kun - jak kun
Ostatnio edytowany przez ralphkun89 (2006-06-06 23:51:30)
ralphunk89 - ma chyba 16 lat.. Ponoć jest z Mikołów, posiada GG, stronę WWW, kontakt z nim można też zawierać przez e-maila Ma dziwaczny nick z 89 na końcu (czyżby to był wiek jego ukochanej babci!?)
Jest chyba nowy. Nie pamiętam, żeby mi podpadł bo jeszcze żyje. Ma problemy z ortografią i interpunkcją.
Ostatnio edytowany przez n0need (2006-06-06 23:42:48)
Ib333
W niczym mi nie podpadł, ale mam wrażenie że jest przemondrzały. Ma charakter psychopatycznego zabójcy ukrywającego się pod maską stróża prawa, ale i tak go lubie:P
No tak, czyżbyś czytał wątek o higurashi? W każdym razie jeszcze nikogo nie zabiłem, dopiero planuję:P.
Ryszardzie Cebulo, ciesz się swoimi ostatnimi chwilami w programie Uwaga, gdyż niebawem dosięgnie cię klątwa Oyasiro-samy!