Nie jesteś zalogowany.
nie czytałem takiego wątku[los] te morderstwa to ty masz w oczach[brakslow]
Edit:
Byłbym zapomniał kocham siostre Ib333
Edit2:
Właśnie!
Tylko ja i Aleksandra podchodziliśmy do gry od początku poważnie i co udło się[yahoo]
Ostatnio edytowany przez ralphkun89 (2006-06-07 00:00:17)
jak większość osób z atku o higurashi to psychopaci palnujący kogoś zabić:P
edit: mnie słowa Kubika nie dotyczą gdyz nie było jeszcze tego gdy to pisałem:P
Ostatnio edytowany przez Przemek3 (2006-06-06 23:57:38)
Ostatni powisywał ~n0need, więc ja go opiszę.
Na początku wydawało mi się, że to jedno z dzieci neostrady (sorry ) ale jego ostatnie posty wskazują, że jest dość rozgarniętą i mądrą osóbką. I choć aż tak często go tu nie widuję, to wydaje mi si, że jest ok
EDIT: Kurde za późno.
To o ~kubiku Nie czytam go często, ale kojarzy mi się z takim rozwydrzonym dzieckiem To chyba przez tego avatara.:P
Ostatnio edytowany przez Wanderer (2006-06-07 00:01:10)
"Choć uliczna burda jest ze wszech miar godna potępienia, to nie ma nic złego w energii, jaką wyzwala ona w ludziach" John Keats
~Wanderer -> Moje zdanie jest takie, że jego avatar został przez niego wybrany - żeby siebie nie musieć ciągle opisywać wśród społeczeństwa forumowiczów (vice versa :p)
eh teraz ja
Wanderer gosc w porzasiu (sadzac po postach ) rozne ma zamilowania i fantazje czasami ma sie wrazenie ze specjalnie udaje sztywniaka a i jest swietnym tlumaczem
Ostatnio edytowany przez Rekid (2006-06-07 00:06:48)
~n0need za bardzo go nie znam, ale wydaje się być jednym z młodszych użytkowników ANSI ( jeśli prawdziwy wiek) i dość długo zamieszkuje to forum:)
edit: no fakt poźna godzina, ale ja mam tak ustwiony zegar biologiczny:P nic na to nie poradze:P
Ostatnio edytowany przez Przemek3 (2006-06-07 00:43:04)
~przemek3 nowy członek grona forumowiczów ANSI nie znam go także dobrze.. 18 lat zgodnie z informacjami ujawnionymi przez tajne służby ULC... <lol2> ;P Nie ma poczucia czasu, nie obeznany z forum i chciałby od razu wszystko na raz i jak najwięcej zrobić na ANSI Jest pewne przypuszczenie, że jest niecierpliwy
~Przemek3, jest juz po 24 a ty mówisz, że temat obumiera... normalka Dzisiaj po 10 znów sie zacznie i tka każdego dnia mam nadzieję, zawsze jest tak, że od razu to 100 postów jest a potem powolutku dochodzą posty
~n0need
bardzo specyficzny użytkownik, ma tendencje to przekręcania nicków. Ma bardzo dziwny nick, którego znaczenia raczej nikt nie jest w stanie rozsyfrować. Czuje się panem forum i radze mu się nie narażać bo zabije, pomimo iż mam zaledwie 14 lat potrafi zabić każdego kto wejdzie mu w droge. Używa wyrafinowanego języka[los]
EDIT:
Psychopata za późno byłem pierwszy.
Ostatnio edytowany przez ralphkun89 (2006-06-07 00:55:40)
n0need jak na swój wiek jest bardzo mądry. Z mało którym 14 latkiem da się tak dobrze porozmawiać.
Jak dobrze pamiętam, nie lubi dziewczyn i chce być inny niż wszyscy.
Ostatnio edytowany przez Psychopata (2006-06-07 01:29:22)
Dziwne pomysły macie z tymi grami:D
No ale jak już taka "gra" jest to...:
Psychopata i nie trzeba nic więcej mówić
Ale fajny z niego koleś
"Chodź, poluj ze mną. Zostaw ból i bądź znowu wolny. Tu każdy czas jest teraźniejszością i wybór należy do ciebie. Wilki nie mają króla."
lilith - wróżka (zajmuje się tarotem etc), której sny się spełniają. Kapłanka Yourichistów
BTW zna ktoś liceum w Warszawie, w którym nie trzeba się za dużo uczyć, nauczyciele są fajni, na WFach gra się w piłkę i gdzie w zimę nie trzeba zakładać kurtki, żeby nie zamarznąć? Bo moje technikum nie spełnia tych warunków. I wielu, wielu innych...
Ostatnio edytowany przez lb333 (2006-06-07 06:34:56)
Arry
Fan Bleacha
Great Subber from Great Team
Lubi wyłapywać błędy w subach (jak ja )
Widać, że żyje na tym forum pełnią życia
Wie o czym mówi ale jak czegoś nie rozumie to nie boi się zapytać
A to przychodzi mi na myśl po przanaalizowaniu kilku postów
Uczynny, miły, nie taki stary jak reszta forumowiczów
PS: jeśli ktokolwiek mnie opisze to proszę bez "Lubi Kisiel" ok?
EDIT: Winged - też wymyśliłeś Lubie kisiel, nie lubie budyniu! Po prostu nie chcę aby ktoś pisał takie głupoty OVER
Ostatnio edytowany przez Kisiel (2006-06-07 17:13:05)
A co mi tam.
~Kisiel - człowiek, który lubi "Kawaii".
Ostatnio się uaktywnił na forum (wszędzie go pełno). Wydaje się całkiem sympatyczną osobą, chociaż jak się zdenerwuje, to nie umie pohamować języka, nawet jeśli wie, co mu za to grozi. Można rzec, że odważny to jest. Nie wiem, jak się wtedy wykaraskał od warna. No i najważniejsze - myśli, że w każdej miejscowości jest Empik. Aa i jeszcze coś. Czyta mangi w owym sklepie, jeśli można to tak nazwać. Robi to około 4 h.
[EDIT] Myślę, że od kisielu woli budyń. O kurde, czyli Twoja ksywa naprawdę się stąd wzięła.
[EDIT] ~Beavis - wszystko się zgadza. Dziękuję za piękny opis.
Ostatnio edytowany przez Winged (2006-06-07 22:38:47)
"Dla ludzkich zachowań nie mam nic poza życzliwością i nic poza śmiechem na pocieszenie bliżnich"
John Irving, "Świat według Garpa"
WINGED
Zagorzały OrtoFaszysta .
Nie dawno zaliczył najważniejszy egzamin dojrzałości (czy jakoś tak ). Jest na etapie wyboru kolejnej edukacyjnej ścieżki.
Tworzy suby i poprawia już istniejące.
Nienaganny język wypowiedzi - promotor poprawnej pisowni słowa polskiego.
Na forum (prawie) od zawsze. Nie boi się podejmować trudnych rozmów - konsekwentny w swoich myślach i działaniach.
Ulubiony gatunek anime - hentai?
Na tyle zdążyłem go poznać .
Ostatnio edytowany przez Beavis (2006-06-07 13:54:30)
Jak miło widzeć , że gra tak pięknie sie rozwineła
~kubik
Dziwny facet , zaczepny , pyskaty , pesymista troszki , ma 17 lat i jest z Strzegowa ale ogólnie ma swój styl bycia i to jest
Aleksandra - podobno ma dysleksję (choć na szczęście po jej postach teo nie widać), ma zboczonego brata i musi być wspaniała, co wnioskuję z wcześniejszego postu:
Buhaha , wole jak chłopak mi troche podokucza ,niż tylko kiwa głową i mówi jaka ja to wspaniała ( ile ja to takich spotkałam
~lb333
Jaki jest każdy widzi
Ostatnio edytowany przez gracol (2006-06-07 16:09:21)
Gracol jaki jest, każdy widzi (to taki sarkazm do Twojej powyższej wypowiedzi )
Modelator ANSI, wcześniej aktywny działać forumowy.
Uprzejmy (nieraz aż nadto... nie wystawia żadnych ostrzeżeń, a tym bardziej banów) i stara się być miłym dla wszystkich.
Nie posiada pirackiego oprogramowania, ogranicza się do oryginalnych wersji lub też ich freewear'owych wersji, a także zachęca swoimi słowami i działaniami do zakupu polskich wydań anime.
Coś tam kombinuje z tzw. listą korektorów, ale jak na razie to chyba lipton , choć...
Pracuje "normalnie" i w grupie suberskiej. Mimo wysokiego poziomu tłumaczęń ciągle nie doczekaliśmy się softsubów do Ergo Proxy .
Słucha metalu, jeździ na rowerze i w każdy piątek je rano na śniadanie jajka gotowane na twardo.
[EDIT]: Łeee, to się liczy ponieważ całe ANSI się go (bana) domagało
[EDIT2]: A dałbyś mi tak na jeden dzień, ale tylko na jeden .
Ostatnio edytowany przez Beavis (2006-06-07 17:11:39)
Jak to nie daje banów? Hehe. Ten dla Boomerka był ode mnie (to taka mała dygresja)
Edit: A warna chcesz? hehe
Ostatnio edytowany przez gracol (2006-06-07 16:52:44)