Nie jesteś zalogowany.
Od dziś w profilu można przeczytać co następuje:
[cytuj]Maksymalny rozmiar sygnatury wynosi 550 pikseli szerokości i 100 pikseli wysokości! Inne sygnatury będą modyfikowane lub usuwane!![/quote]
Ustawa wchodzi w życie od jutra
ale egzekwowana będzie najpewniej od poniedziałku (bo nie będzie mnie przez weekend , Gracola najpewniej też, a i Taipan niedługo jedzie na wakacje )
PS. wysokość może jeszcze ulec zmniejszeniu
Imperare sibi maximum est imperium
Wreszcie radykalne zmiany!
Można zgłosić sprzeciw z ustawą:P? Czyli rozumiem, ze jeśli sygnaturka będzie większa choć o 1 piksel, to zostanie usunięta? Kane, czyżbym ja był przyczyną tej ustawy ?
Ja zmieniłem rozmiar swojej ale jak dla mnie to już trochę przesada... jak komuś nie pasują sygnatury to niech je sobi wyłaczy w soim profilu... nie mówię żeby odrazu pozwolić na wstawianie ogromnych sygnatur ale ograniczenie wysokości do 100 pikseli to trochę przesada... nie wiem po co to piszę bo pewnie i tak moje zdanie zostanie olane...jak zawsze...
Można zgłosić sprzeciw z ustawą:P?
Można, ale to i tak nic nie da
Czyli rozumiem, ze jeśli sygnaturka będzie większa choć o 1 piksel, to zostanie usunięta? Kane, czyżbym ja był przyczyną tej ustawy ?
Jak będę miał zły dzień - tak
i nie tylko ty, takich co przeginają z sygnaturami jest po prostu za dużo i wchodząc na forum połowę miejsca zajmują czyjeś przyklejki do postów
Ostatnio edytowany przez Kane (2006-06-07 17:20:21)
Dobry pomysl, niektorzy rzeczywiscie przesadzaja...
EDIT:
Jesli ktos nie zgadza sie z nowa ustawa, moze sobie wstawic w sygnaturce:
'(zbyt duzy obrazek usuniety przez zlego oraz niedobrego Pana Admina)
Byłem tu Zbyt Duży Obrazek '
(Sygnaturka uzytkownika z forum mojego dostawcy internetu)
Ostatnio edytowany przez fef212 (2006-06-07 18:15:17)
A ja juz sie zaczalem zastanawiac dlaczego moja sygnaturka jest "PRZYCIETA". No nic widac z tgo ze trzeba bedzie sie bawic z mniejsza:( A szkoda bo moja przestaje byc troche czytelna jak ja zmniejszam. No ale coz zobacze co sie da zrobic. A tak na marginesie to w sumie moja nie zajmowaja jakos tak za duzo miejsca ( 43 kb wiec nie wiem o co chodzi? o to ze sie komus cos nie podoba?? zawsze sygnaturke mozna wylaczyc i tyle. Ech widze ze 4 RP sie zaczyna i tutaj zarcik. A wlasnie, mam pytanie, a jak ktos bedzie mial 3 sygnaturki? jedna pod druga?
EDIT sie troche zbulwersowalem, (wczesniej nie odsc uwaznie przeczytalem caly temat)
~Wersus: jak sie cos nie podoba w sygranturkach to zawsze mozesz je WYLACZYC
Ostatnio edytowany przez waski_jestem (2006-06-07 17:52:10)
gdyby tylko czlowiek mial troche wiecej czasu i lepiej znak angielski [z 2 mozna cos zrobic, z 1?]
43 kb wiec nie wiem o co chodzi?
Tu nie chodzi o wagę, a rozmiar.
A wlasnie, mam pytanie, a jak ktos bedzie mial 3 sygnaturki? jedna pod druga?
A jak myślisz?
#gracol a ty jak zwykle trzymasz reke na pulsie
Dobra skoro sygnaturka moze miec 100x550 to moja bedzie miala prawie tyle samo co by sie niektorzy podenerwowali (zarcik)
gdyby tylko czlowiek mial troche wiecej czasu i lepiej znak angielski [z 2 mozna cos zrobic, z 1?]
Władza w ręce ludu! A właśnie robiłęm nową wiekszą Szlag by to, jak ją pomniejszam to się do niczego nie nadaje
Będę musiał edytować rozmiar starej jak chcę przerobić
skoro sygnaturka moze miec 100x550
550x100
A ustawa wchodzi w życie bo:
- zbyt wiele sygnatur zawala zbyt wiele miejsca (wysokość)
- forum jest od publikowania treści, a nie przekombinowanych podpisów.
- wyłączenie sygnatur to nie rozwiązanie (bo niektórzy mają w nich coś pożytecznego)
- duże sygnatury utrudniają czytanie i spowalniają forum
- bo tak ustanowiła redakcja ze mną na czele
Czyli nic innego jak zachcianka tych z góry...[shithappens] nie widziałem żeby były jakieś wielkie bunty ze strony samych użytkowników ... tyle mojego zdania na ten temat...
- bo tak ustanowiła redakcja ze mną na czele
AMEN
Mi najlepiej pasują sygnaturki bezsygnaturkowe , czyli ich całkowity brak. Przez to forum jest bardzo czytelne i przejrzyste. Szkoda, że nie są jeszcze mniejsze te wymiary - pokusiłbym się wtenczas nawet o ich włączenie .
Ostatnio edytowany przez Beavis (2006-06-07 19:13:09)
pokusiłbym się wtenczas nawet o ich włączenie .
Nie tyle wyłączenie, co pozostawienie w formie tekstowej
Nie tyle wyłączenie, co pozostawienie w formie tekstowej
O tak! Forma tekstowa (maksymalnie 6 linii + pomniejszona czcionka) to najoptymalniejsze rozwiązanie dla mej osoby.
BTW. Gracol no widzisz jednak przydajesz się do czegoś na tym forum :-D:-D (liczę na to jednodniowe ostrzeżenie ).
Hehe, moja ma 481x120 więc jeszcze się mieści w granicach . Tyle, ze małe sygnaturki są mało czytelne :/ - nie ma to jak moje forum - wolność i swoboda , pakujesz ile wlezie , byleby ładniej wyglądało XD.
Kane, długo to trwało... Ale i tak uważam, że dopuszczony rozmiar jest za duży. 100 punktów na wysokości, to ho ho.. Najlepiej byłoby 65 punktów.
A sygnatury tekstowe, tak jak mówi netykieta to max 4 linie, dla przypomnienia.
A tam co będziemy się cyndolić... zróbmy odrazu czarnobiałe forum, usuńmy wszelkie loga ANSI, reklamy, emotki i wszystko co jeszcze tylko jest jakąkolwiek grafiką i wtedy będzie bosko...[shithappens]