Nie jesteś zalogowany.
No nie znowu, napiszcie o mnie bo już raz zostałem pominięty:(
Proszę bardzo.
~kubik
Chłopak niepospolitej urody. Do rzeczy. Nie miałem z nim za wiele do czynienia. Na pewno lubi przeklinać, albo czyni to z innego, mi nieznanego powodu. Jakoś z postów wnioskuję, ze lekkoduch z niego nieprzeciętny. Umie się dostosować do każdego środowiska. Mam przeczucie, że w Strzegowie wszyscy go znają jako rozrabiakę.
Używa gg, umie przyjąć do wiadomości argumenty drugiej strony, jeśli go przekonują. Jeśli nie, potrafi obronić swoje zdanie, podając konkretne argumenty. Kubik rysuje mi się jako taka właśnie osoba. Reasumując jest typem, którego mógłbym polubić w realu.
Ostatnio edytowany przez Winged (2006-06-07 22:52:55)
"Dla ludzkich zachowań nie mam nic poza życzliwością i nic poza śmiechem na pocieszenie bliżnich"
John Irving, "Świat według Garpa"
Taipan .. cóż mogę powiedzieć. Ojciec dużej rodziny ANSI ))
edit: byłem za wolny
Winged ..... hmmm, spokojny koleś
Ostatnio edytowany przez waszker (2006-06-07 23:28:55)
Dżibril ma fajny avatar
Kubik ogląda South Park, więc ma duży plus
To nie jest wstanie zaspokoić ani mojej , ani zapewne Kubika próżności .
Taipan, Wielki, niepokonany Amin ANSI!
Pisze spoko posty i jest bardzo tolerancyjny...
No i oczywiscie bez niego noie byłoby ANSI.
W sumie to go lubie
EDIT:
Rany się spóźniłem wiec opiszę Dżibrila...
Wyznawca Yoruichi, czasem się pojawia na forum, jego posty są spoko
Arry - zrobił ode mnie o 4 napisy mniej, a ma ok 60 tys więcej ściągnięć[deprecha]:-D
Ma się talent
Bleach is future
Ostatnio edytowany przez Arry (2006-06-07 22:58:42)
waszker - jedyne co wiem to to, że ma neostradę.
Arry - zrobił ode mnie o 4 napisy mniej, a ma ok 60 tys więcej ściągnięć[deprecha]:-D
Dżibril zapewne kocha się kochać w pięknych kobietach. I bardzo lubi arbuzy. Na wakacje jeździ na Riwierę Turecką popływać w Morzu Ĺródziemnym. Bardzo spokojny i wyrachowany w swych słowach. Nie odpuści, jeżeli nie podoba mu się coś. Młody, ale nadzwyczaj wyrośnięty. No i bardzo kocha blondynki. Ale chyba o tym już pisałem
Dzęki:P. Teraz , mogę iść spać spokojnie .
Kubik akceptuje siebie takim jest. Czasami odzywa się jego czarna strona choleryka i modkowie mają więcej roboty. Ale zazwyczaj chłopak jest miły i kulturalny. Dobry savoir vivre sprawia, że potrafi się zachować w każdej sytuacji. I ogląda South Park, więc humor zapewne też ma niebanalny.
Lb333 to chyba wcielenie zła, bo w loginie ma połówkę 666. Ale nie idzie w ślady ojca i zachowuje się bardzo kulturalnie i dobrze. Bezproblemowy, uśmiechnięty i sądząc po avatarze, przystojny chłopak
Ostatnio edytowany przez taipan (2006-06-07 23:06:37)
Lb333 to chyba wcielenie zła, bo w loginie ma połówkę 666. Ale nie idzie w ślady ojca i zachowuje się bardzo kulturalnie i dobrze. Bezproblemowy, uśmiechnięty i sądząc po avatarze, przystojny chłopak
Bo idzie w ślady dziadka. Już chyba zaczął mnie akceptować.
A co moge o nim powiedzieć. Zakała rodziny, czarna owca. Już nie próbuje mnie wywalić z domu przy pierwszej lepszej okazji. A tak na serio.
To miły chłopak, lubie jego dowcipy. Nie przeszkadzają mi jego posty, jeszcze mi nie podpadł, więc jest OK.
Ostatnio edytowany przez Psychopata (2006-06-07 23:16:28)
Psychopata
sądząc po wieku można by powiedzieć, że jest to jeden z pierwszych fanów anime w Polsce:P ogólnie starszy miły facet, który wciąż posiada młodego ducha:D ma małe problemy z wychowaniem wnuczka:P
Ostatnio edytowany przez Przemek3 (2006-06-07 23:36:16)
Przemek3 - kolejny wyznawca Oyashiro-samy, a co za tym idzie, porządny facet.
Lb333 (...) sądząc po avatarze, przystojny chłopak
Nie oceniaj ludzi po avatarze
Ostatnio edytowany przez lb333 (2006-06-07 23:51:01)
~Ib333 - jeden z moich ulubionych userów. Ma duży potencjał i talent muzyczny. Posiada dobry gust do muzyki. Członek wspaniałego zespołu który podbije świat. I was made to hit in America! He was made to hit in America!
EDIT: Mądrze ludzie prawią w tym temacie
Ostatnio edytowany przez ralphkun89 (2006-06-08 00:07:58)
ralphkun89 - kolejny człobek w/w zespołu, znany gitarzysta, flecista oraz wokalista. Kocha moją siostrę
Ostatnio edytowany przez lb333 (2006-06-07 23:55:12)
lb333: jeden z ważniejszych wyznawców, gdyż tłumaczy on nam słowa Oyashiro-samy, które dla zwykłych wznawców są niezrozumiałe:)
Eh, zawsze za późno usiądę (zaraz 2 w nocy? oh my god ) macie ten SPEED
Wszystko co tutaj napisałem jest moim zdaniem.
Wymyślone, wypatrzone, wyszukany, wyszperane,z pamięci, prawda lub fałsz... czy to ważne?
Taipan
Stwórca tego wspaniałego forum
Nietuzinkowy talent informatyczny
Świetny Subber
Niezbyt często uczestniczy w dyskusjach jednak jestem pewny, że doskonale wie co się tutaj dzieje WIELKI BRAT PATRZY
Zawsze odpowiada rzetelnie, odpowiedzialny. Katolik!
Na bank starszy ode mnie
Wspiera użytkowników!
Interesuje się Polityką, sportem i pewnei wieloma innymi sprawami
Jest ogólnie baaardzo w porządku i lubię go (chyba jak każdego)
Suchy
Chodząca (klikająca?) encyklopedia na tematy związane z tworzeniem napisów, edycją video i grafiką komputerową.
Twórca wspaniałego programu FHU
Często spotykany na przeróżnych forach Tutaj ostatnio rzadziej
'Chyba' lubi Lain
twórca śwetnej stronki internetowej
Nienawidzi Spoilerów.
Ten co wdraża w życie projekt PF2 - 'czekamy'
Także w porządku, lubie tego pana
lb333
Posiadacz bardzo utalentowanej siostry
Uwielbiający wakacje (chyba jak każdy)
Używa nienagannego języka tak w życiu jak i na forum
Ma świetny Avatar Naprawdę!
Lubi pogadać na forum na każdy temat, nie tylko M&A
W porządku facet! Lubię go
PS: wszystkich lubię Kogo bardziej kogo mniej tego się nie dowiecie
Nikogo nie nienawidzę (brzmi to jak zdanie żywcem wyjęte z jakiegoś anime )
EDIT:
Ma poczucie humoru
Rozgryzłeś mnie
do tej pory siedzi po nocach przed kompem samotnie, a tak przecież być nie może...
A no fakt.. ale to nie moja wina zresztą... na pewno nie jestem jedyny
no i nie lubi meczy co pozwoli Jego wybrance na dłuższe siedzenie przed serialami Brazylijskimi podczes Mistrzostw Świata.
A to nie wiem skąd wziąłeś [roftl] Nigdy na żadnym forum nie wypowiadałem się o sporcie To, żę go nei analizuję godzinami nie oznacza, że nie lubię/oglądam/kibicuję. Ot uważam, że zamiast się rozwodzić nad gościem XXX co jakbym kopnął wcześniej o byłoby GIT(E)S wolę obejrzeć i nawrzeszczeć na Polskę/cokolwiek innego co gra
Aha jutro mecz Polski Do baru lece oglądać na telebimie razem z całą moją paczką Jak ktoś oglądał reklamę reksony (pawiany) to będzie wiedział/a oc co chodzi
PS2: Dlaczego wiśniowy????????????????
Ostatnio edytowany przez Kisiel (2006-06-08 11:23:31)
Jak sama nazwa wskazuje to najsłodszy fan Anime na forum no i niezły kąsek dla Każdej Dziewczyny , Które wkrótce zapewne, Go napadną jak Zombiaki Mile Jovovich w Resident Evil, bo Jest pełnoletni i słodki, jak Kubuś Puchatek podczas małego "co, nie, co" Ma poczucie humoru , do tej pory siedzi po nocach przed kompem samotnie, a tak przecież być nie może... no i nie lubi meczy co pozwoli Jego wybrance na dłuższe siedzenie przed serialami Brazylijskimi podczas Mistrzostw Świata. Jego marzeniem jest wprowadzenie WALK W KISIELU jako dyscypliny olimpijskiej. Jest oczywiście bardzo popularny, ogólnie dostępny i daje się wyrywać w każdej chwili już za parę groszy
Ostatnio edytowany przez Bekon (2006-06-08 12:22:21)
Arry
Członek mojego zespołu, na pewno nie ma neostrady bo odpowiada za synchro do innych wersji
Poza tym spoko człowiek który wciągnął mnie do zakonu wyznawców Oyashrio-samy.
Ostatnio zapracowany
Ostatnio edytowany przez pawel198804 (2006-06-08 09:09:06)