Nie jesteś zalogowany.
Niezłe[okej], może powinni zatrudnić twoją siostrę do pisania scenariuszy do kolejnch zapychaczy[okej].
Zajebiste! XD Jak na 12 lat, świetne Niech narysuje coś jeszcz o Naruto, coś śmiesznego
"Choć uliczna burda jest ze wszech miar godna potępienia, to nie ma nic złego w energii, jaką wyzwala ona w ludziach" John Keats
hehe.. nieźle jej to wyszło ;D popieram niech dalej tworzy ;P
hhahahahahahaha kakasi przy lalkach xD najlepsze:D a tekst "Sakurka, pamiętaj, że masz jeszcze mnie" poprostu mnie rozwalił:D:D:D
Komiks mojej dwunastoletniej siostry o Naruto
Jeszcze bezczelnie twierdzi, że się nie starała.
Będzie CDN?
Chyba będzie, bo teraz siedzi i rysuje.:)
Prawda, że mam zdolna wnuczke?
Ostatnio edytowany przez Psychopata (2006-06-05 00:17:29)
leca jescze zapychacze w naruto bo niewiem czy sciagać a od kilku epków mam dość tego syfu
jak sie skończą/skończyły to dajcie znać na pm
serdeczne dziękować
jeszcze będą leciały przez 1.5 roku.
To doprawdy cudownie
Hatake napisał:jeszcze będą leciały przez 1.5 roku.
To doprawdy cudownie
Popieram, wspaniale! [okej]
Co nam po wątku z mangi, który jest taki drętwy i nudny. Fillery to mają fabułę, i jakże wciągają. Niech lecą jak najdłużej.[yahoo][yahoo]
"Choć uliczna burda jest ze wszech miar godna potępienia, to nie ma nic złego w energii, jaką wyzwala ona w ludziach" John Keats
Aizen napisał:Hatake napisał:jeszcze będą leciały przez 1.5 roku.
To doprawdy cudownie
Popieram, wspaniale! [okej]
Co nam po wątku z mangi, który jest taki drętwy i nudny. Fillery to mają fabułę, i jakże wciągają. Niech lecą jak najdłużej.[yahoo][yahoo]
Co do wątku z mangi to nie jest aż taki drętwy ...ale do fillerów mu daleko to fakt
Ostatnio edytowany przez Aizen (2006-06-08 13:53:29)
mnie jeden filler rozbawił w Naruto
odcinek 101 ,,Prawdziwa twarz Kakashiego"
murzyńskie wary i boberek Rulezzz
16 maj 2007 ostatni odcinek fillerów. Tylko tak dalej[yahoo]A podczasz ostatniego odcinka, mam nadzieję że dadzą następną serie fillerów
ja pierdziele. wiem że komuś sie podobają fillery, ale po co prosić o jeszcze jak mogą dać mangę i bęzdie o wiele lepiej?[brakslow]
powaznie? nie no prosze tylko nie to
mnie jeden filler rozbawił w Naruto
odcinek 101 ,,Prawdziwa twarz Kakashiego"
murzyńskie wary i boberek Rulezzz
Ok nie da się ukryc odcinek o twarzy kakashiego wymiatał[respekt], ale on był tylko jeden taki fajny, śmieszny przerywnik w fabule.
Ale te fillery teraz to jest tragedia[placze][kupa]
Zapodaj ktoś linka do stronki na forum gdzie był zrobiony amatorski epizod z z bratem Sasuke, tym co miał sharingana i byakugana bo nie mogę znaleźć.
[roftl] To mnie rozbawiłeś, jaja se robisz?
Przeszukaj ten temat, jakieś 2-3 strony w tył.
Zapodaj ktoś linka do stronki na forum gdzie był zrobiony amatorski epizod z z bratem Sasuke, tym co miał sharingana i byakugana bo nie mogę znaleźć.
WTF?! nie da sie sharingana i byakugana w jednym ;D:D chyba nie oglądałeś dokładnie naruto;]