Nie jesteś zalogowany.
Jako że jestem już wapniakiem to z perspektywy czasu szanownej rodzicielce dałbym do zobaczenia Chobits albo Ai Yori bo mnie jako ojcu nastolaka przypadły te pozycje do gustu
Moja matula tez mi czasem docina, a juz nie pamieta, jak kiedys ze mna Daimosa na Polonii 1 ogladala. Mysle, ze wciagnal ja wtedy watek milosny, wiec takie anime polecalbym.
wiecie...ja już kiedyś pisałem, ze moja mama wciągneła się w NARUTO -> to na początek też nie wydaje się złym wyborem xD
Ostatnio edytowany przez kalamir (2006-05-22 09:08:29)
Kimi ga Nozomu Eien - Ja polecam to szczegulnie jak to mama.
Chyba tydzieĹ temu, tuĹź przed ustnÄ
z angielskiego objrzaĹem "Howl's Moving Castle" - aĹź siÄ MamuĹka poryczaĹÄ
na koniec Ona lubi takie szczÄĹliwe zakoĹczenia.
Mi siÄ nie spodobaĹo, "Spirited Away" o wiele lepszy bo bardziej niekonwencjonalny. Zbyt przyziemne zakoĹczenie zrobiĹ Hayao Miyazaki w swoim ostatnim filmie
Ostatnio edytowany przez Kisiel (2006-05-22 11:36:30)
Jeśli chodzi o mnie to jak już przypadło na rodziców, rodzeństwo to tak jak wcześniej Znowu jakieś chińskie bajki oglądaszale jak by tak się zastanowić to rodzice raczeej od samego początku nie przepadali za tym. A jeśli chodzi o brata to jak ja oglądam to on też a jak się coś kończy to mówi I znowu przez ciebie jakieś g... musiałem oglądaća równie dobrze mógł poprostu wyjść z pokoju
Bo zawsze jest ktoś dobry i zły.
Zawsze jest ktoś głupi i zawsze jest ktoś mądry (niestety, nie ja wymyśliłem tę celną ripostę).
No ja ze swojej strony nie polecam dawania do oglądania Advent Children. Kiedy to og;lądałem mama cicho weszła do pokoju i oglądała przez jakiś czas ze mną . Po czym kazała mi to wyłączyć , nazwałą to kretynizmem i chciała mi płyte zabrać , ale powiedziałem że nie jest moja. ech...
pszczółka maja , bolek i lolek , miś uszatek i smerfy na tym sie wychowalui:P i nie wiem jak u was ale jak mnie nie ma w domu znaczy wracam ze szkoly to mamusia kochana szybko przelancza z pszczoły a ja wtedy:
-Znowu te głupie bajki oglądasz?? (hahahahahahahahaha) wiecie jaka to frajda:>:P:P:P:P:P
troszke późno ale lepiej później niż w cale
a wiec, mojej mamusi się spodobała seria : Chobits
więc może i Twojej mamusi się też spodoba...
Jakiegoś hentajca [roftl], najlepiej z tematem kazirodztwa[roftl]lub szkolnych pamiętnych chwil[roftl][roftl]
A tak na powaznie to nic bym nie dał, według mnie anime jest nie dla wapniaków;), tylko raczej młodszej publiczności (mamuśki odpadają - o ile nie są zagorzałymi fankami z młodości - takich nie spodkałem, ale w Kraju Kwitnącej Wiśni na bank znajdzie się nie jeden taki organizm:P). Ja jak oglądam to się zamykam na klucz, bo często słyszę różne docinki na ten temat (znowu baje, mała dzidzia itp.[blee]).
dla dorosłych widzisz...mi mama mówi, jak oglądam: "a co to oglądasz?", a jak zobaczy: "aaaa znowu te, tee....no" i sobie pójdzie , ale swoją drogą dorośli też oglądają i to nie tylko w Japonii daj przykład takiemu mbellowi (no chyba, że wiek jest fałszywy XD), albo mojemu nauczycielowi z anglika, mało obejrzał, ale jest podatny na inne serie. trochę się zlitowałem i zarzuciłem mu Bleacha, bo stwierdził, że nie oglądał, a taka dobra seria. Wiecie w sumie gdyby nie ja to dalej kisiłby Naruto.
A i stwierdził, że mu sie zapychacze podobają.
Ostatnio edytowany przez Hatake (2006-06-09 08:03:45)
Ja polecam Ruchomy zamek Houru, Nausicaa, Laputa, czyli filmy Mizayakiego.
A może Elfen Lied
Najlepiej Pokemona.
Bo dla rodziców anime najczęściej to oznacza.
Ostatnio edytowany przez tom_21 (2006-06-09 10:57:46)
ja mojej bym nic nie dał:( a raczej ona by nic nie chciała bejrzeć:( z tatą chcą do psychologa mnei zapisać przez to że oglądam anime bo myslą że to nienormalne jest[szalony]
A prawda jest taka że nienormalny jest ten kto tak mówi.
Podczas oglądania Naruto starsza mi wpadła do pokoju i stwierdziła że oglądam skaczące muninki[wstyd]. A więc dla rodziców lepiej serować pozycje poważne.
...a tak serio to moja oglÄ daĹa Wolf's rain z mojÄ siostrÄ (i siostra siÄ maĹo nie popĹakaĹa na koĹcu )
Mi siÄ udaĹo przekonaÄ mamusie do oglÄ
dania Anime. Teraz jesteĹmy w trakcie ogĹadania Wolfs Rain.
BTW: sorki Ĺźe siÄ powtarzam ale czy ktoĹ jest w stanie dokoĹczyÄ tĹumaczenie Soul Hunter'a ??[placze]
Dzisiaj pokazałem mojej mamie do obejrzenia 2 pierwsze odcinki The Melancholy of Haruhi Suzumiya i 1 odcinek Shingetsutan Tsukihime. Dlaczego jeden? Bo moja mama przy Tsukihime spała z nudów a The Melancholy of Haruhi Suzumiya bardzo ją zainteresowało. Nie uważacie że to trochę dziwne? Przewidywałem że będzie na odwrót .