Nie jesteś zalogowany.
Strony Poprzednia 1 2 3 4 Następna
Hymn faktycznie mu nie wyszedł ,ale prezydent wszystkich polaków i rząd mamy bardzo dobry.
Za 4 lata napewno znowu wygrają.
Nie strasz...
Nie sadze zeby obecni ludzie u steru byli kompetentni. Sa niedoksztalceni, glosza populistyczne hasla, czesto ocierajac sie w swoich wypowiedziach o szowinizm, niektorzy z nich mieli zatargi z prawem. Czesto sluchajac ich wypowiedzi i widzac decyzje, jakie podejmuja, to mysle, ze niebardzo wiedzac co robic, probuja odwrocic uwage od swojej niekompetencji, poprzez krzykactwo i obwinianie wszystkich z poza swojej swity.
Hymn faktycznie mu nie wyszedł ,ale prezydent wszystkich polaków i rząd mamy bardzo dobry.
Za 4 lata napewno znowu wygrają.
Wiesz, tom21, to w sam raz dla ciebie. Ten twój kochany PIS może niebawem wsadzi cię do więzienia
http://wiadomosci.wp.pl/wiadomosc.html? … caid=41c13
Więc miłego cieszenia się anime nagranym przy pomocy nagrywarki na DVDki/CD, bo niebawem może będziesz musiał pożegnać się z tą przyjemnością. Za więzienymi murami na pewno nie pooglądasz tych swoich hentajców, czy co ty tam lubisz.
~Anaka nie domyśliłaś się że to prima aprilis ?
WIęcej spostrzegawczości na przyszłość.
A nienormalne jest nie lubić tak wspaniałego rządu i prezydenta.
Te rząd jest atakowany ze wszystkich stron przez głupie brukowce.
Jakby wierzyć we wszystko co napiszą to wszyscy wylądowalibyście psychiatryku.
Ostatnio edytowany przez tom_21 (2006-06-09 13:07:55)
~Anaka nie domyśliłaś się że to prima aprilis ?
WIęcej spostrzegawczości na przyszłość.
[mruga]Prima aprilis (z łaciny pierwszy kwietnia), w czerwcu, tom?
"Choć uliczna burda jest ze wszech miar godna potępienia, to nie ma nic złego w energii, jaką wyzwala ona w ludziach" John Keats
Każdy ma swoje gusta i guściki. Może starali się to zrobić na 1 kwietnia ale jak to w polskim rządzie nic nigdy nie będzie na czas
Nie patrz na datę.
Kto rozsądny weźmie taki nius na poważnie.
Przecież to kompletne bzdury.
Dobra, tom21, ja się z tobą nie kłócę... Bo ty przecież jesteś rozsądny, a ja łatwowierny człowieczek. Nie mnie z tobą się kłócić i przekonywać
"Choć uliczna burda jest ze wszech miar godna potępienia, to nie ma nic złego w energii, jaką wyzwala ona w ludziach" John Keats
Dobra, tom21, ja się z tobą nie kłócę... Bo ty przecież jesteś rozsądny, a ja łatwowierny człowieczek. Nie mnie z tobą się kłócić i przekonywać
Z anfanem, tfu... z tom_21 nigdy nie warto się kłócić, bo on i tak zawsze ma rację nawet jak jej nie ma.
Przecież to kompletne bzdury.
Ano, wszyscy to wiedzą tylko czy ktoś to uświadomi nam miłościwie rządzącym?
Ano, wszyscy to wiedzą tylko czy ktoś to uświadomi nam miłościwie rządzącym?
No nie wiem, czy my malutcy jestesmy w stanie. Przeciez polityka to nie takie hop siup i my niebardzo sie chyba na niej znamy, dlatego wybieramy madrzejszych specjalistow w tej dziedzinie, a oni napewno wiedza co robia [roftl]
Ja podchodzę sceptycznie do większości informacji które wydają mi się dziwne.
I nawet w czasach szkolnych większość klasy tak jak wy już się przejmowała różnymi rzeczami które ktoś powiedział a ja zazwyczaj nie brałem tego na poważnie i miałem rację.
Np ktoś napisze że niedługo policja zacznie wchodzić do prywatnych domów i przeszukiwać komputery . Domyślam się że wy w takie bzdury uwierzycie ?
Ostatnio edytowany przez tom_21 (2006-06-09 13:45:12)
No nie wiem, czy my malutcy jestesmy w stanie. Przeciez polityka to nie takie hop siup i my niebardzo sie chyba na niej znamy, dlatego wybieramy madrzejszych specjalistow w tej dziedzinie, a oni napewno wiedza co robia
Przynajmniej możemy spróbować im to uświadomić. Choć PIS chyba mało liczy się z głosem narodu.
http://list.7thguard.net/sign.php
fef212 napisał:No nie wiem, czy my malutcy jestesmy w stanie. Przeciez polityka to nie takie hop siup i my niebardzo sie chyba na niej znamy, dlatego wybieramy madrzejszych specjalistow w tej dziedzinie, a oni napewno wiedza co robia
Przynajmniej możemy spróbować im to uświadomić. Choć PIS chyba mało liczy się z głosem narodu.
http://list.7thguard.net/sign.php
Juz siem wpisalem jakis czas temu (podobnie na liste dot. Balcerowicza i Giertycha). Faktycznie, chociaz tyle mozemy zrobic. Rewolucje czas zaczac !!
ale takie listy na ktore mozna sie wpisywac, to chyba nic nie daja..
Ostatnio edytowany przez pa3cja (2006-06-09 14:06:33)
ale takie listy na ktore mozna sie wpisywac, to chyba nic nie daja..
Taaa... już mnóstwo ich było, i czy ktokolwiek kiedyś słyszał, żeby to coś pomogło :/
~tom21... jeżeli to wszystko to bzdury, to skąd ty czerpiesz informacje swoje?
Taaa... już mnóstwo ich było, i czy ktokolwiek kiedyś słyszał, żeby to coś pomogło :/
A masz inny pomysl?? Napewno radykalnych zmian nie dadza, ale przynajmnie pokaza ''gorze'', ze opinia publiczna to nietylko mohery itp, ale takze myslacy ludzie, ktorzy maja jednak swoje zdanie i nalezy sie z nim liczyc jesli chce sie pozostac na stoleczku.
Ostatnio edytowany przez fef212 (2006-06-09 14:13:16)
Nie ulegam propagandzie przeciw PISOWI jak WY.
A masz inny pomysl?? Napewno radykalnych zmian nie dadza, ale przynajmnie pokaza 'gorze', ze opinia publiczna to nietylko mohery itp, ale takze myslacy ludzie, ktorzy maja jednak swoje zdanie i nalezy sie z nim liczyc jesli chce sie pozostac na stoleczku.
No też prawda Na pewno jest to jeden ze sposobów sprzeciwu wobec rządu i jego wspaniałych pomysłów.
Nie ulegam propagandzie przeciw PISOWI jak WY.
Ja też nie ulegam, bo widzę na własne oczy, od wewnątrz co oni potrafią wyczyniać.
Po prostu znam to z autopsji.
Ostatnio edytowany przez Anaka (2006-06-09 14:24:43)
Strony Poprzednia 1 2 3 4 Następna