Nie jesteś zalogowany.
Strony Poprzednia 1 2 3 4 Następna
PYTANIE
~tom21... jeżeli to wszystko to bzdury, to skąd ty czerpiesz informacje swoje?
ODPOWIEDĹš
Nie ulegam propagandzie przeciw PISOWI jak WY.
Czy tylko ja dostrzegam, że to nie była odpowiedź na zadanie pytanie?
"Choć uliczna burda jest ze wszech miar godna potępienia, to nie ma nic złego w energii, jaką wyzwala ona w ludziach" John Keats
Nie ulegam propagandzie przeciw PISOWI jak WY.
ale moze nie WSZYSCY uluegaja propagandzie przeciw PISOWI. Dlaczego akurat uwazasz, ze my WSZYSCY jej uleglismy? Jezeli ktos nie popiera PiS, to oznacza ze nie ma racji i nie popiera ich bo duzo osob tak robi?
Jezu!!! Nie!!! Nie zaczynajcie znowu dyskusji z Tomem na temat PiS-u. Przecież wiadomo jak się skończy
Ja też nie ulegam, bo ja widzę na własne oczy, od wewnątrz co oni potrafią wyczyniać.
To ty jesteś PiSówką?
Jezu!!! Nie!!! Nie zaczynajcie znowu dyskusji z Tomem na temat PiS-u. Przecież wiadomo jak się skończy
Popieram! I się dostosowuję
Ostatnio edytowany przez Wanderer (2006-06-09 14:25:54)
"Choć uliczna burda jest ze wszech miar godna potępienia, to nie ma nic złego w energii, jaką wyzwala ona w ludziach" John Keats
Anaka napisał:Ja też nie ulegam, bo ja widzę na własne oczy, od wewnątrz co oni potrafią wyczyniać.
To ty jesteś PiSówką?
W życiu, pracuję w jednostce samorządowej i podlegałam między innymi Kaczyńskiemu, jak był prezydentem W-wy. Takich idiotyzmów, jakie jego ekipa wymyślała, nawet nie umiałbyś sobie wyobrazić (chyba że masz baaaaardzo bujną wyobraźnię).
Edytka: Ja z tomem nie dyskutuję, chciałam go troche podrażnić , bo dziś mam świętny humor i sadystyczne zapędy.
Ostatnio edytowany przez Anaka (2006-06-09 14:34:24)
Anaka napisał:Ja też nie ulegam, bo ja widzę na własne oczy, od wewnątrz co oni potrafią wyczyniać.
To ty jesteś PiSówką?
ja mysle ze Anaka ma poprostu WEWNETRZNE oko i wszystko widzi.:)
Popieram:)
Wróćmy do tematu.
A wiecie co?... Może Kaczyńskiego posłać na eurowizje?[roftl][roftl][roftl][roftl][roftl]
Ale tylko w duecie z Wiśniewskim, no i będzie musiał ufarbować włosy (albo nałożyć perukę).
To nieprawda że nie ma ze mnie porzytku... zawsze moge służyć jako zły przykład
Eurowizja tak!!!!
Nasz prezydent by pokazał tym wszystkim sztywniakom jak należy śpiewać
i zaspiewaja piosenke o KACZUSZKACH ^^
Mnie nie można zdenerwować.
Z chęcią pogadam o wszystkim ze wszystkimi.
Nei przesadzajcie
kaczyńskiemu i tak lepiej wyszło niż słynny hymn Górniakowej[roftl]
Polemizowałbym
BTW "Dyskusja" z ~tom_21 jak zwykle poprawiła mi humor.
Ostatnio edytowany przez live_evil (2006-06-09 18:55:47)
Z chęcią pogadam o wszystkim ze wszystkimi.
Obawiam się, że wszystkie okoliczności tego zjawiska bardziej zmuszały by mnie do nazwania go "rzucaniem grochem o ściane" niż dyskusją, tudzież rozmową.
Nie będę wytaczał argumentów (a polityką się interesuję i wiem co się dzieje), aby nie rzucać iskry na "konserwatywną substancje samozapalną".
W kwestii piosenki Kaczyńskiego (BTW to chyba był Jarek, a nie Lech) powiem, że o ile można nie mieć głosu, to jednak fałszowania takiej pieśni jak hymn narodowy to nie usprawiedliwia. A mylenie jej tekstu świadczy tylko o odśpiewywaniu "z głowy", a nie "z głową" (zrozumieniem). Jeżeli zaś była to pomyłka spowodowana zdenerwowaniem, to też nie za dobrze. Świadczyłoby to o tym, iż taki polityk jak Kaczyński nie potrafi być opanowany i skoncentrowany w wymagających tego chwilach.
Ostatnio edytowany przez Suchy (2006-06-09 19:23:55)
..."konserwatywną substancje samozapalną".
to się nazywa "partyjny beton"
Dąbrowski w grobie sie przewraca ( nawiasem mowiąc dawno coś mnie tu nie było ).
Mój idol czekam na płyte
Mój idol czekam na płyte
He he no to narazie proponuje świetną muzykę LADY PANK z Jacka i Placka hehe
Marchewkowe Pole rządzi
Strony Poprzednia 1 2 3 4 Następna