Nie jesteś zalogowany.
Jak nas pozamykają to kto tu będie pisał?[shithappens]
Jak nas pozamykają to kto tu będie pisał?[shithappens]
Może od czasu do czasu w więziennej świetlicy dadzą ci się dorwać do netu.
[cytuj=Wersus]Jak nas pozamykają to kto tu będie pisał?[/quote]
Jak to kto? Młodzież Wszechpolska
Ostatnio edytowany przez opcy (2006-06-09 15:37:15)
To nieprawda że nie ma ze mnie porzytku... zawsze moge służyć jako zły przykład
E tam... jakaś kaczka dziennikarska - nic poza tym. Takich absurdów nie ma nawet w krajach komunistycznych.
Telewizja kłamie (gazety też); tania sensacja goni jeszcze tańszą sensację .
ale przynajmniej mamy jasność że wszyscy pójdziemy siedzieć My będziemy za kratami a Polskę przejmą Mohery i ojciec dyrektor :>
no chyba że za kucją wyjdziemy
taa, przynajmniej kasa państwowa się wzbogaci na tych licznych kaucjach :> wzrost gospodarczy itp.
Ja jestem bezcenny
Xsellos - nie pisz głupot ok? Nie raz takie 'ustawy' były już w innych krajach wprowadzane i natychmiast usuwane. To podlega pod paragrafy. Wszystko co masz oryginalne - masz prawo do wykonania jednej kopii bezpieczeństwa i korzystania z niej celem oszczędzania oryginalnej płytki.
Dobre [roftl] może jeszcze SWAT mi do domciu wjedzie? Rutkowski Patrol Kaczory Muminek? + pikachu
heh.. ktoś nieźle ma nierówno pod sufitem że chce coś takiego wprowadzic w życie. Można ich tylko
Bunt ludności... (młodszej:P) będziemy stawiac opór.., nie damy się im
Zdajesz sobie pewnie sprawe ile Tadzio R bierze skladkowego na potrzeby radia, wiec kaucja bylaby napewno nieco wieksza...
Ogolnie sprawa jest bardzo oczywista. Przeciez ludzie sami tworza rozne rzeczy (chociazby wszelakie prace szkolne itp) i trzeba je zarzucic na jakis nosnik w celu pokazania innym, wiec takie prawo nie ma sensu bytu. Zreszta nie ma sie nad czym rozwodzic. Poprostu posmiejemy sie z kolejnej wpadki naszych wladz i na tym sie skonczy. Plusem calej sytuacji jest to, ze owa wladza dorzuca kolejny gwozdz do swojej trumny i pokazuje, ze nie zasluguje na pozycje dana jej przez spoleczenstwo. Im wecej takich bzdur, tym szybciej zaufanie, nawet tych najzagorzalszych, stopnieje niczym wiosenny snieg i mozemy liczyc na nowy, mam nadzieje, lepszy gabinet czego sobie i wam zycze
Ostatnio edytowany przez fef212 (2006-06-10 13:20:20)
Zrobią nam "Dożywotni obóz pracy dla otaku(ów?)". Ale ma to swoje dobre strony... Poznałbym w końcu ludzi z którymi pisze na forum:D.
Ostatnio edytowany przez Wersus (2006-06-09 15:57:00)
Oglądałem taki film:
Potwory
I
Spółka
gdzie wszystko się kręciło dzięki wywołaniu jak najwięcej strachu...
BTW nagrywarkę miałem, mam i będę miał. I nawet śmierć nas nie rozdzieli...
eee to kpina... ciekawe naczym mialbym zanosic prace na uczelnie, jak nie właśnie na CD
Niczego nie jest mi szkoda, nic z tego czego jeszcze mi brak!
Starczy, gdy kocham, huczy las i wieje wiatr.
Zrobią nam "Dożywotni obóz pracy dla otaku(ów?)". Ale ma to swoje dobre strony... Poznałbym w końcu ludzi z którymi pisze na forum:D.
Miejmy madzieje, że byłby w Łodzi, nie trzeba będzie daleko odwozić otaków, a ja miałbym tylko godzinke pociągiem do domu.:P
eee to kpina... ciekawe naczym mialbym zanosic prace na uczelnie, jak nie właśnie na CD
Przed chwilą o tym pisałem.
Mod edit:
Edytuj swoje posty :/
Ostatnio edytowany przez gracol (2006-06-09 16:29:58)
Tym kto to wymyslił z miła checia roztrzaskalbym leb tasakiem[zly]!!! Przeklinam tych debili rzadowych!!! Niech spotka ich kara z reki Oyashiro-sama!!! Pujde siedziec bo mam nagrywre, jak tylko przekrocza prog mojego domu to juz mają kulke w leb, albo zalatwie to tradycyjnie - odrabie leb katana !
Nie ma... rady:P. Kompa do piwnicy + lodówka + agregat i jedziemy
ale pamietacie ludzie jak bylo z tym sprawdzaniem kompow, tez byl wielki szum i pare sprawdzili a potem wszystko ucichlo teraz tez tak bedzie a przynajmniej mam taka nadzieje[placze]
ale pamietacie ludzie jak bylo z tym sprawdzaniem kompow, tez byl wielki szum i pare sprawdzili a potem wszystko ucichlo teraz tez tak bedzie a przynajmniej mam taka nadzieje[placze]
Wiesz... Ja nie chcę się znaleźć w tych "paru"...[placze]
EDIT:
Kasia_19, w górnym prawym rogu swojego posta masz taki przycisk "edytuj".
Dobrze jest z niego korzystać:D
Ostatnio edytowany przez Arry (2006-06-09 18:17:15)
no pewnie ja tez bym nie chciala i to bardzo bo mam duzo na sumieniu
najlepsza rada to nie wpuszczac nikogo do domu i tyle oni wtedy zostawiaja w drzwiach kartke i nara moge mnie szukac do....