Nie jesteś zalogowany.
7?? chyba tydzień tamu mi się wydaje, że wind czeka aż wyjdą 4 epy i wyda cały rodział
edit: teraz mamy mniejszy problem ze znalezieniem ofiar dla Oyashiro-samy (patrz wątek "Więzienie za nagranie płyty":D)
Ostatnio edytowany przez Przemek3 (2006-06-09 17:34:11)
Zgadzam się Tobą (hehe wiadać ,że niektózi poprostu pchają się na nasz celownik) Oyashiro-sama będzie miał ucztę:P
edit: teraz mamy mniejszy problem ze znalezieniem ofiar dla Oyashiro-samy (patrz wątek "Więzienie za nagranie płyty":D)
O ile sam ich prędzej nie zabije.
Sądzę ,że połączenie Yoruichi i Oyashiro-sama jest równe z apokalipsą. Dzielna i odważna kotka i brutalny i straszliwy demonik.:)
Sądzę ,że połączenie Yoruichi i Oyashiro-sama jest równe z apokalipsą. Dzielna i odważna kotka i brutalny i straszliwy demonik.:)
Hej ja tu mówię o walce w ich imieniu!
Nie mówię o żadnych fuzjach...
Myślę, ze Viri nie zgodziłby się na fuzję z Yoruichi
Edit:
Nademna ciaży taka jedna klątwa... Klątwa subbera Bleacha
Ostatnio edytowany przez Arry (2006-06-09 18:48:24)
Ta klątwa wcale nie taka zła:p Gorzej by było gdybyś tłumaczył teksty piosenek Tokio Hotel:P To dopiero klątwa:D Gdybym miała wybierać między Yoruichi a Oyashiro-sama to niewiem kogo bym wybrała (dlatego wolę zrobić fuzję:P)
Jest jest już 9 odcinek
no to czekam(y:P) na napiski:) a i jest już raw do 10 epka:)
Ostatnio edytowany przez Przemek3 (2006-06-10 22:33:26)
Nie mam nic przeciwko fuzji , a tych cweli z rządu wyrżnąłbym w pień, przeklnął i patrzył czy żyją ]:-> . BTW: aż taki ZĹY jestem[hehe]?
lb333 do boju !!
Jak jutro wcześnie wstanę, to spróbuję zrobić, ale nic nie obiecuję.
Jestem dopiero po dwĂłch odcinkach, wiÄc za duĹźo nie mogÄ powiedzieÄ. Trzeba jednak przyznaÄ, Ĺźe klimat miaĹźdĹźy! Z jednej strony - sielanka niczym z komedyjki w stylu 'Love Hina', z drugiej - nagle zmienia siÄ w nieĹşle zryty thriller. A jak siÄ domyĹlam, później pewnie jeszcze horror. Mam racjÄ?
Virus wcale nie jesteś zły. Ci z rządu sami się oto proszę.
Zły nie, ale demoniczny tak:) - ale z tego co widze, zaczyna się robić gorzej niż za komuny. Ciekawe kiedy zaczną rządać kasy za oddychanie tlenem, albo WYJŚCIE na dwór , jako jeden z przedstawicieli mazoku nie mogę na to pozwolić i się tym stosownie zająć... w tym wypadku klątwa (jeden nie wierzył i się przekonał -> połamał sobie nogi... nagrobkiem[rotfl] -> teraz jest w gipsie... efekt uboczny klątwy Oyashiro-sama;))
Jest jest już 9 odcinek
O rety! rety! rety! Ale bomba! Ĺciąganie...start!!!
To prawda, rząd niedługo zabroni nam wszyskiego. Ale nie musimy się oto martwić ,ponieważ nasz Oyashior-sama ich załatwi:P A Ci któzi w niego wierzyli zostaną wynagrodzeni:) A więc Chwała Oyashiro-Sama
lb333 kiedy będą napiski?? już nie mogę usiedzieć w spokoju w jednym miejscu:)
tylko nie ty jedyny aż mnie gardło swędzi (chyba się podrapie[hehe])
No niestety, jutro się poprawiam z dwóch przedmiotów, więc nie mogę zrobić, ale w środę wieczorem najpóźniej będą.