Nie jesteś zalogowany.
Właśnie trafiłem na stronkę toruńskiego konwentu Piernikon i co widzę? Jego druga edycja odbędzie się 16-18 czerwca tego roku Na pierwszej być nie mogłem, chociaż to moje miasto - drugiej nie ominę ! Zaprzaszam więc do Torunia!
Edit: Zapomniałem o adresie strony
Ostatnio edytowany przez gracol (2006-03-05 00:34:52)
zabrałbym się , ale samemu z KAtowic ... jakby ktos jechal
gracol napisał:Edit: Zapomniałem o adresie strony
Nic nie szkodzi. Na stronie widzę tylko reklamę, której pod ognio liskiem nie mogę wyłączyć. A jak coś mi przeszkadza to rezygnuję...
Dziwna sprawa, bo ja pod FF widzę wszystko. Tak czy siak to jeszcze bardzo świeże info i do samego konu jeszcze szmat czasu. Na stronie wiele nie ma, jednak adres podałem, gdyż pewnie tak jak rok temu skukcesywnie pojawiać się będą nowe informacje
Edit:
Plakat
Ostatnio edytowany przez gracol (2006-03-05 00:42:07)
mi wyświetla poprawnie całą stronę , ale narzie tylko newsy maja uzupelnione : ) ogolnie jakby ktos z Katowic jechal chetnie bym sie zabral http://www.piernicon.prv.pl/
Przydalby sie Konwent w Szczecinie. W tamtym roku mial byc, ale cos organizatorom nie wyszlo ..
Miłe miasto.
Pewnie, że miłe = w końcu moje A tak serio, to po zeszłorocznym konie było bardzo wiele pochlebnych wypowiedzi, więc w tym roku można spodziewać się conajmniej takiego samego poziomu Ciekawe czy Yang będzie maczał w tym palce?
A tak serio, to po zeszłorocznym konie było bardzo wiele pochlebnych wypowiedzi, więc w tym roku można spodziewać się conajmniej takiego samego poziomu Ciekawe czy Yang będzie maczał w tym palce?
W zeszłej edycji maczałem swoje paluszki i to dosyć sporo. W tej edycji to nawet nie mam pewności czy w ogóle na nim będę. Ale decyzja już dawno zapadła, że więcej się nie udzielam w organizacji tej imprezy. Po prostu zbyt wiele się dowiedziałem i teraz nie widzę sensu utrzymywać kontaktu z pewnymi ludzmi, związanymi z organizacją. Mam tylko nadzieje, że ta edycja nie będzie gorsza i ludzie naprawde będą się dobrze na niej bawić. Czego wam naprawde szczerze życze.
PS Informacje będą uaktualniane, ale i tak zawsze naświeższe znajdziecie na forum klubowym.
A co będzie teraz, skoro ptasia grypa zawitała do Torunia?:-D
"Dla ludzkich zachowań nie mam nic poza życzliwością i nic poza śmiechem na pocieszenie bliżnich"
John Irving, "Świat według Garpa"
Ok. Do piernikonu został tydzień. Kto jedzie? Wspomne tylko, że z Kane i Mithem będziemy prowadzić warsztaty
Ostatnio edytowany przez gracol (2006-06-12 11:28:44)
gracol! zmień nazwę tematu bo obrażasz konwent
Miałem na nim być. W końcu obchodzimy 10 lecie m&a w polsce
Zapowiedź konwentu do ściągnięcia tutaj pod nazwą "PierniCON SE Invitation" - mam go na dysku od 15.05.06
Straciłem trensport a nie będęsię teraz pchał pociągiem gdy miałem załatwiony samochód.
EDIT: Za to tegorocznej Reanimki nie ominę Mam nadzieję, że będzie taka sama jak rok temu! Bydgoszcz! (kawał drogi od wrocka ale..)
aha, niedługo zaczynamy planowania do wrocławskiej BAKI
Ostatnio edytowany przez Kisiel (2006-06-12 12:35:52)
gracol! zmień nazwę tematu bo obrażasz konwent
Hę?
Ja bym się przejechała ale nie mam z kim
"Chodź, poluj ze mną. Zostaw ból i bądź znowu wolny. Tu każdy czas jest teraźniejszością i wybór należy do ciebie. Wilki nie mają króla."
Kisiel napisał:gracol! zmień nazwę tematu bo obrażasz konwent
Hę?
Myślałem, że się sam domyślisz
Poprawnie jest:
PierniCON 2006 Second Edition (od SE)
Ostatnio edytowany przez Kisiel (2006-06-12 15:58:56)
Hmmmm, Second Edition czy 2 edycja to jest jedno i to samo A jako tłumacz i zwolennik polskiego języka wolę polskie wersje
Bardziej mi chodziło o samą nazwę
czyli PierniCON
to tak samo jak w: reANIMation (chodzi mi o duże litery w pewnym miejscu)
Dobra. Koniec offtopa, już poprawiam
Dobra. Koniec offtopa, już poprawiam
LOL, dobra
A jak na razie wiadomo kto będzie stąd? Chce wiedzieć z kim spotkanie mnie ominie
ale i tak wam zazdroszczę W końcu to będą obchody 10 lecia.
Tion: Z Katowic jadę na pewno ja i Kreton. Jak coś, to bij na gg, możemy się umówić.
Ard: I jak, jedziesz?
A z Poznania albo przez Poznań ktoś przez przypadek nie będzie jechał??
"Chodź, poluj ze mną. Zostaw ból i bądź znowu wolny. Tu każdy czas jest teraźniejszością i wybór należy do ciebie. Wilki nie mają króla."
A ktoś z Płocka się wybiera?
Ja jadę na 75-95% i mam min. 2 wolne miejsca w samochodzie.
A pewnie będę jechał przez Włocławek, więc też mogę kogoś zabrać
Ostatnio edytowany przez Kane (2006-06-12 21:23:30)
Imperare sibi maximum est imperium