Nie jesteś zalogowany.
Oddam nagrana serie dbz za 16 plytek dvd, chcę ja oddać ponieważ kolega nagrał ja z zamknietymi sesjami, i nie moge juz dograc napisów. Grupa AHQ, wersja japońska, 113 odc jest zepsuty, ale reszta działa git, pliki sa w formacie avi i ogm, przeważa avi, jesli jest jakiś chętny to niech pisze na gg.3742729, napewno sie dogadamy:). Plytki wyśle po otrzymaniu płyt czystych.Pozdro
Nie chcę wywalac po nag od nowa tych plyt wiec moze ktos chce
Ostatnio edytowany przez Zeus (2006-06-12 23:27:34)
Wszystkie, tak jak wyżej jest napisane, opylam serie, cała.
Ostatnio edytowany przez Zeus (2006-06-13 00:28:39)
Dorzuć to do paczek "Anime za Free" - niech więcej osób skorzysta
Ja wiem kto by chciał ;] ( jeśli można zarezerwować) ;]
o ile ~Hatake nibył szybciej
Ostatnio edytowany przez Prince_Vegeta (2006-06-13 00:42:24)
Oczami Fana Blog ;]
Dorzuciłbym do anime za free ale nie jestem kasiasty a 16 plytek trzeba od nowa zegrać, jeszce z czasem cos dorzuce do anime za free, ale to bedzie prawdopodobnie masywna paka:)
A co do rezerwacji, to niech pisze na gg. 1 chętnego juz mam, jak z nim nie wyda to komu innego moge oddac. Obym dostał czyste plytki na ponowne zegranie:P
GG mam właczone cały czas, piszcie kiedy chcecie w wolnym czasie odczytam i odpisze.Pozdro wszystikim i dobranoc:)
Ostatnio edytowany przez Zeus (2006-06-13 00:49:01)
no i teraz w tym problem, że brak mamony a płytek 16 to jednak z 20 zeta. to nie dużo, ale skołować trzeba, więc ja się usuwam z 1 miejsca, jak co, ale jak będe miał mamonę to się zgłoszę
umnie jedna płytka kosztuje 80 gr czyli 12 zł i 80 groszy na 16 płytek bym wydał :p ale musze inne anime i filmy nagrac wiec nieoge wziasc a wził bym z checi ą
o ! to dobrze wiedzieć że prawie całą "ściągnąłeś"
BTW jetem na 70 % w DL
Ja juz mam od dawna calego DB, DBZ i DB GT oraz MOVIE
U mnie też cieniutko z kaska... a bym sie skusil na ten kasek
BTW.
Ja mam na wymiane mange DBi DBZ 42 tomy(bez tomu 6 gdzis zaginąl w akcji :|), najlepiej za jakąś inna mange albo nie wiem proponujcie
edit: wolalbym za jakas mange bo to byloby zblizone do siebie wartoscia, ale anime jakims dobrym bym nie pogardzil
Ostatnio edytowany przez skrzynia (2006-06-13 11:31:06)
Nie chce zakładać nowego tematu więc pisze tu mam wszystkie serie DB w ogm mkv wersja od AHQ jeżeli chodzi o Z nie wiem jak reszta bo jeszcze nie obejżałem wszystkich bede miał też wersje z RTL 7 jak ktoś chce moge nagrac dla niego . Piszta na gg 5098063
Edit: ~skrzynia może chciałbyś za mange anime ??
Edit 2 ZApraszam na gg może sie dogadamy ?? Mange też mam
Ostatnio edytowany przez MuGen (2006-06-13 11:35:06)
jak ktos chce DB, DBZ i DB GT to niech napisze to nagram
jak ktos chce DB, DBZ i DB GT to niech napisze to nagram
a masz wersję AHQ?
Hatake ja mam Db od ax i ae DBZ od AHQ tak samo GT
oooo MuGen, możesz nagrać, chcesz płytki w zamian jeśli tak to zgoda, ile to? 35 DVD nie?
wejdź na gg do mnie to pogadamy
Kurcze przydało by się! Tylko skąd ja tyle płytek wykąbinuje, narazie mam tylko 10 soniaków :-(. No nic trzeba od brata kase wyłudzić
MuGen też moge z tobą na gg pogadać ?
Ostatnio edytowany przez Luciola (2006-06-13 21:22:45)
Nie pytać tylko włazić jak macie sprawy z wymioaną