Nie jesteś zalogowany.
od Offspring, poprzez Guano Apes do Flapjacka i Soulfly
w takiej właśnie kolejności
ps: offtopic, właśnie zauważYłEM buttony do wstawiania
linków i cytowania, a myślałem, że nic mnie już nie ździwi
Pendulum, Yana Kay, Purple Hills Ratspack i reszta Drumm&Base
a z krajowych to Lady Punk.
Majka Jezowska ma niezle solowki
ale to jest tylko dla ludzi ktorzy lubia takie psychodele
LInkin Park,Offspring,System of a Down[okej]
Ja tego moge wymieniać sporo
Metallica IRON MAIDEN ( to zamierzone mój ukochany zespół) Black Sabbath Deep Purple ( troche słabsze ale klasyk)
System of a down KoRn TooL ( jade na koncert :D:D) A perfect circle Acid Drinkers Turbo TSA (rozwinięcie nazwy mnie zabiło : Tajne Stowarzyszenie Alkoholików ) I japoński akcent bardzo dobry zespół który szczególnie polecam Dir En Grey zapomniałem jeszcze o Helloween Hammerfall i Bruce Dickinson solo i moge tak bez końca
Limp Bizkit, Linkin Park, Offspring, System of Down dla tych co nielubią za ostrej muzy
A dla tych drugich Metallica, Iron Maiden, Lordi
Bloodhoung Gang:) fajny zespół choć nie do końca rock/metal:)
sirwilk napisał:almisael napisał:Mozart
haha
Ty się nie śmiej - Mozart to ojciec heavy A z klasyki polecam mojego ulubieńca Wagnera i Orffa
Z klasyki Orff i to bardzo. Posłuchajcie sobie również Corvus Corax.
Z ostrzejszej muzy to co wymienił #Gracol
Alien Antfarm (szczególnie Smoot Criminal), Bullet for My Valentine, The Rasmus no i P.O.D. i wiele innych podanych wcześniej ;p
Ostatnio edytowany przez shinnek (2006-06-13 13:21:53)
Jak podobnego do Iron Maiden to "Helloween":D:D
Ja bym jeszcze dorzucił takie zespoły jak Bad Religion, Poets of the Fall, Dwarves, Green Day, Red Hot Chili Peppers, Reel Big Fish, The Darkness, Velvet Revolver i oczywiście The Killers:P
Ostatnio edytowany przez Michael85x (2006-06-13 13:42:56)
z mojej strony poleca takie tytuły jak:
rock
Siddharta
Queen, Europe, Sting, The Beatles, The Police i wiele wiele innych
Fool Garden
i też poezja śpiewana (Jacek Kaczmarski)
alternatywny rock - wise guys
irlandzka muzyka ludowa
Ehh troche nie moje klimaty (za cukierkowe granie) lubie mocniesza muze ale Z rodzimych bandów polecam: Frontside (pozdro, fajnie sie z wami pije), Sorcerrer, Lilith, Abusiveness, Anima Vilis, Haras, Via Misica, Darzamat... można tego wymieniać w nieskończoność[zezik]
Zapomniałem dopisac zespół Trivium fajnie grają
a ja ci podam tak jesli lubisz klimaty Irona Maiden to bedzie bankowo Black Sabath i Diciknson solo, KAT (:D) a wlasnie plus jeszcze Sweet Noise
a jesli inne to Rammstein,Oomph (niemiecki metal fajne), z ciezszych to Fear Factory, Slipknot, Sepultura, RATM, hm... Korn(??) + wiele innych.
a jesli cos extra ciezkiego to of corz Bedzie Vader, Behemoth, Nocturnus(fajan kapelka, Morbid Angel, Slayer(osobiscie nie lubie), Children of Bodom (zajebiste klimatyczne wpadajace w death), i of corz Cradle of filth (mroczny black z akcentem gotyckim)[yahoo]
Ostatnio edytowany przez Rekid (2006-06-13 15:43:34)
Iron Maiden Brave New Worlds.
Nie Brave New Worlds tylko World tak nawiasem mówiąc [hehe]
Jak narazie to ściągnąłem Avenged Sevenfold i jest poprostu zajeb...y.
Teraz myśle co dalej, bo jak narazie zaówarzyłem to dużo osób chwali Helloween Hammerfall.:)
do Ironow podobne.. hmm Manowar? Guns n roses
Jeżeli spodobał Ci się Avenged Sevenfold to spróbuj Bullet for My Valentine, Disturbed, Nonpoint, Atreyu ew. Mastodon,(sam słucham takiej muzy+Linkin Park etc.) jak i wiele innych bardzo dobrych zespołów, które zostały już wymienione a grają w podobnych klimatach.
Ostatnio edytowany przez Fisher (2006-06-13 21:38:09)
Blink 182,My Chemical Romance <= tak łagodniej + Prodigy (zmiana klimatu) a zwłasza utwory Voodoo People i Spitfire