Nie jesteś zalogowany.
a tak nawiasem mowiac wersus cos o samochodzie wspominal
Nie zdołam go załatwić[shithappens].
BTW: A może by tak przespawać WD samochód na kombii[szalony][szpan]
A mi najbardziej pasowal by w lodzkim
Ale sprubuje wyrwac sie chocby na ksiezyc
Ja jade na 100% choć bym miał z buta (75 km)iść na ten zlot. Sorki że tak pużno odpisuje ale miałem dużo zajęcia i jakoś nie mogłem wejść na Animesub. Co do tych namiotów to wydaje mi się że to dobry pomysł, a domki dla osób ze sprztem. wszystko pasuje jak ulał.
Jak by ktoś jechał samochodem z Zielonej Góry to bym był chętny na pasażera.
jak zmienicie miejsce zlotu, to proponuje Szczecin
jak zakręce rodziców to mnie puszczą:) ale jak mi matura nie pójdzie to napewno nie jade bo będę w ch**owym nastroju:(
Jak by ktos jechal samochodem przez Piotrkow Tryb. lub Ĺodz i mial wolne miejsce to prosze o kontakt.
Jak nie samochodem to tez prosze o kontakt
[cytuj]jak zmienicie miejsce zlotu, to proponuje Szczecin[/quote]
hehe.. pa3cja... to nagadaj rodziców żeby cię puścili ;p ale jeśli nei da rady to trudno..., my również byśmy chcieli żebyś przyjechała ;D A propo dziewczyn, czy zauważyliście że zapowiada się że będzie tylko jedna dziewczyna ? hmm... spróbujcie jakoś jeszcze pare dziewczyn które się interesują anime&manga nakręcic na ten zlot ^^ Lilith nie byłaby sama... pośrud nas ;P
Kórde.. kłade się już bo ledwo co żyję.., nawet błędy orto.. już robię ;P pośrud - pośród ;p narazie ;D
pa3cja: powiedz że na ten zlot sami porządni ludzie jadą, a nie jakieś ćpuny czy cuś:) bo pewno o to najbardziej się boją twoi rodzice tak myśle;)
ale moja mam mysli ze wszyscy ludzie na swiecie to PEDOFILE*! i mowi ze daleko itp, itd. A pozatym, to relacje moje i mojej mamy sa zupelnie inne niz u innych
*EDIT:
Ostatnio na ulic, jak stalam na swiatlach przy Galerii Centrum zaczepil mnie jeden facet, (jakis obcokrajowiec) i cos tam gadal ze da mi 50 zl. jak z nim pojde. Wyobrazacie sobie? nie wiedzialam co mam zrobic, a on byl taki nachalny ze masakra . Wkoncu jak zapalilo sie zielone swiatlo to se poszlam. argh... mi sie zawsze jakies "FAJNE" hostorie przytrafiaja
Ostatnio edytowany przez pa3cja (2006-06-13 23:10:23)
pa3cja: powiedz że na ten zlot sami porządni ludzie jadą, a nie jakieś ćpuny czy cuś:) bo pewno o to najbardziej się boją twoi rodzice tak myśle;)
hehehe Przemek3 a kto ci w to uwieży
i tak sie przekonan rodzicow nie zmieni. Jak sobie cos ubzduraja to trzymaja sie tego do konca :/
Jak dobrze ze niedlugo studia i jak njdalej od nich i ich narzekan ze lania w domu maja
Przemek3 napisał:pa3cja: powiedz że na ten zlot sami porządni ludzie jadą, a nie jakieś ćpuny czy cuś:) bo pewno o to najbardziej się boją twoi rodzice tak myśle;)
hehehe Przemek3 a kto ci w to uwieży
trzeba czasem pościemniać:)
pa3cja proś, błagaj aż serce im zmięknie:) i może cię puszczą:) powiedz że chcesz se chłopaka znaleźć a ten zlot to najlepszy sposób:)(chyba że już masz to, wtedy ta opcja odpada:P)
edit: ale ja mam głupie pomysły:P widać nie ta godzina już:D
Ostatnio edytowany przez Przemek3 (2006-06-13 23:26:45)
dajcie sobie spokuj. Jak mowi ze jej sie nie uda przekonac rodzicow to sie nie uda. Przypomnijcie sobie jacy byli wasi rodzice jak mieliscie 15 lat. Sam osobiscie to watpie czy by mnie poscili w tym wieku na takie spotkanie.
gdyby tylko czlowiek mial troche wiecej czasu i lepiej znak angielski [z 2 mozna cos zrobic, z 1?]
Wiecie.... mnie starsi nei chcieli puścić na Woodstock.... miałem wtedy jakieś 16 lat.., ale ich nagadalem.., nawciskałem kitu i wogóle.., no i się udało pojechałem[szpan] (nie wiedzieli że tam jade, myśleli że z kumpalmi jedziemy gdzieś niedaleko pod namioty.., no i spałem pod namiotem:P ) Ale niestety starszy zobaczył mnie w telewizji jak hulałem pod sceną8-D no i miałem fajną rozmowę z nimi jak przyjechałem Ale szczeże mówiąc warto było[hehe]
[cytuj]dajcie sobie spokuj. Jak mowi ze jej sie nie uda przekonac rodzicow to sie nie uda. Przypomnijcie sobie jacy byli wasi rodzice jak mieliscie 15 lat. Sam osobiscie to watpie czy by mnie poscili w tym wieku na takie spotkanie.[/quote]
~waski_jestem jak się chce to się potrafi..., a nawet jeżeli nie to przynajmniej się próbowało. No więc pa3cja nie trac wiary.. możę i ci się uda:)
Wystarczy dobra bajerka ze starszymi :> i wszystko mozna zalatwic
btw. Dranzeer,ja bylem w wieku 15 lat na pierwszym Woodstock , i powiem Ci ze to byl najlepszy
Woodstock jak narazie xD
Ostatnio edytowany przez Viader (2006-06-14 09:06:45)
hehe.. Viader może na tegorocznym Woodstocku się spotkamy, jeśli się nie mylę jest pod koniec lipca ;D
no mi się bardzo podobało jak byłem i zamierzem jeszcze pojechać ^^
Sie zobaczy :> bo narazie kolesie planuja wyjazd do UK ale maja plana zeby wrocic na woodstock :> weic moze cos z tego bedzie , zreszta pewno przed woodstockiem powstanie jakis topic :> co by sie spotkac tam xD
ps. sorka za offtopa
zreszta pewno przed woodstockiem powstanie jakis topic :> co by sie spotkac tam xD
Sam mam go zamiar zakładać:), ale już skończcie .
juz czuje ze mi sie nie uda.. :/ jak juz wczesniej wspomnialam, to relacje w mojej rodzinie sa NIECO inne . Mam nadzieje ze porobicie MNOSTWO zdjec i mi poprzesylacie na emaila, albo wrzucicie tutaj. i zycze wam juz teraz milej zabawym :D jak za rok ktos zorganizuje jakis zlot, to moze wtedy bede mogla sie na niego wybrac i was poznac