Nie jesteś zalogowany.
Ĺciągam teraz Iced Earth. A Prodigy, ściągałem koledze i nie trawie takiej muzyki.
Story of the yaer i oczywiście już wcześniej wymieniony Linkin Park
nie dawno ogladalem po raz kolejny film Królowa Potępionych, i szczególną uwagę zwróciłem tym razem na muzyke i sciagnelem sobi e soundtrack z tego filmu, tak więc
~dodam soundtrack z filmu ,,Queen of Damned"
edit: polecam bo warto
Ostatnio edytowany przez skrzynia (2006-06-15 01:56:34)
Spróbój czegoś takiego:
C
BURZUM
Satyricon
Yaaaaaahoooooooo!
Nie nie wiem czy Black metal(Satyricon , Gorgoroth itd.) by pasowały dla naszego kolegi:P
Ale jeszce cos dozuce:)Cradle of Filth, Behemoth , Anorexia Nervosa , Ajattara, Cemetary , Crematory , Death , Dimmu Borgir , Necrophagia , Pantera , Morbid Angel , MuDvAyNe!!![okej]
Ostatnio edytowany przez Zeus (2006-06-15 09:20:42)
Spróbój czegoś takiego:
Hate Eternity
He He
A nie przypadkiem Hate Eternal? Chyba, że nie piszesz o zespole Rutana, to sorry.:)
Spróbój czegoś takiego:
Cannibal Corpse
Nile
Hate Eternal (mój błąd )
MayheM
BURZUM
Satyricon
Marduk
Dark Funeral
GorgorothHe He
Czysta komercja!!!! W polsce mase kapel gra lepiej niż oni, tylko mają mniejsze szanse zaistnienia:P
Czysta komercja!!!! W polsce mase kapel gra lepiej niż oni, tylko mają mniejsze szanse zaistnienia:P
No to co, że komercja? Każdy zespół jest w pewnym stopniu komercyjny. Te, o których mówisz, "polskie, lepsze, które mają mniejsze szanse zaistnienia", gdyby już zaistniały, byłyby w równyn stopniu, jak i nie większym, komercyjne, jak te które wymienił ~strusic.
A teraz z mojej strony również komercyjnie:
Soulfly
Tristania
Lacuna Coil
Tapping The Vein
i coś z dark ambientu (te szczególnie polecam):
Arcana
Dargaard
Desideri Marginis
"Choć uliczna burda jest ze wszech miar godna potępienia, to nie ma nic złego w energii, jaką wyzwala ona w ludziach" John Keats
Osobiście mogę polecić:
Black Messiah - death
Blind Guardian - gotyk
Coma - dobry polski zespół, chociaż pewnie większość zna
In Flames - niby mówią że death, ale jakoś nie pasuje[wstyd]
Norther - chyba death
Theatre of Tragedy - gotyk tyle, że coś niektóre płyty Nu zajeżdzają...
Within Temptation - gotyk
A tak wogóle, gdyby ktoś jeszcze nie znał tej strony Encyclopaedia Metallum
Blind Guardian , to power metal
Z power metalu (chociaz nie przepadam) moge polecic Rhapsody :>
Ostatnio edytowany przez Viader (2006-06-16 19:32:30)
BiorÄ c pod uwagÄ w twĂłrczoĹci Guardian-Ăłw Bard's Song, The Quest for Teleron czy Lord of the Rings to jak dla mnie oni grajÄ gotyk ale to tylko moje zdanie, ktĂłre potwierdza jeszcze kilka osĂłb. ChociaĹź prawda Ĺźe wiÄkszoĹÄ kawaĹkĂłw majÄ jednak bardziej Ĺźwawych