Nie jesteś zalogowany.
mam male pytanie czy jest gdzies do scagniecia ta gierka :p ( Higurashi no Naku Koro ni ) ? bo przelecialem goglarke i nic ciekawgo nie ma jakies demo mam..na animesuki forum niby cos tam jest ale tak wytlumaczyli ze nie dowdzie linka do download ^^
Już 10 odcinek lol, zakrzywienie czasoprzestrzeni ?
Już 10 odcinek lol, zakrzywienie czasoprzestrzeni ?
No nieźle, będę miał co robić w długi weekend
niech ci te napisy Oyashiro-sama w ............(tu twe marzenie) wynagrodzi
no to teraz lb333 ma 2 razy więcej roboty;)
niech ci te napisy Oyashiro-sama w ............(tu twe marzenie) wynagrodzi
w licznych golach dla reprezentacji Polski w przyszłości
Fajnie jest czasem pomarzyć[placze]
Nasz kochany Oyashiro-sama napewno Ci to wynagrodzi:) Ważna jest wiara:)
No i jak tam wrażenia po 9 ep?
Dzięki lb333 za napiski tylko jedna prośba, nie wstawiaj rozmiru czcionki w openingu bo ja osobiście to nie lubię takich "wołów" na ekranie
A co do odcinka to moment rozmowy Shion z Keiichim było boski
Ostatnio edytowany przez pawel198804 (2006-06-15 20:22:01)
Dobre, ale to dobre było
czekam z niecierpliwoscią na kolejne ep-y :>
9 ep znów mnie zaskoczył rozpoczęciem (myślałem, że już mnie nie zaskoczy). W ogóle cały czas jestem zaskakiwany. Właśnie za to kocham tę serię.
Ostatnio edytowany przez lb333 (2006-06-15 21:42:40)
Już jest 11 EP panowie
EDIT... coś nie tak nie idzie torrenta ściągnąć...
Ostatnio edytowany przez pawel198804 (2006-06-15 22:15:02)
Super, mam teraz trochę napięty terminarz. Miałem Becka robić. Napisów do Disgaea nie robiłem już od miesiąca. Kurde.[deprecha]
Ale Higurashi na pierwszym miejscu.:)
[EDIT] Mnie torrent idzie.
Ostatnio edytowany przez lb333 (2006-06-15 22:24:05)
Za stawianie Higurashi na pierwszym miejscu i poswiecanie sie tej serii dostaniesz od Oyashiro-sama specjalne blogoslawienstwo:).
Tak...wow! Ten to ma fajnie. Moich napisów nikt nawet nie chce ocenić.
Nawet nie napiszą, jeśli im się nie podobają. A ten zaraz będzie miał błogosławieństwo od Oyashiro! Skandal!8-D
Może mi ktoś przesłać tego torrenta na email? pawel198804@o2.pl
U mnie cały czas jest:
Not Found
The requested URL /wind/Higurashi_no_Naku_Koro_ni_11_[wind][xvid][AD371668].avi.torrent was not found on this server.
Tak...wow! Ten to ma fajnie. Moich napisów nikt nawet nie chce ocenić.
Nawet nie napiszą, jeśli im się nie podobają. A ten zaraz będzie miał błogosławieństwo od Oyashiro! Skandal!8-D
Akurat Higurashi jest serią kultową, więc nie ma się co dziwić. Ten kto subuje ma błogosławieństwo.
Może mi ktoś przesłać tego torrenta na email? pawel198804@o2.pl
U mnie cały czas jest:
Not Found
The requested URL /wind/Higurashi_no_Naku_Koro_ni_11_[wind][xvid][AD371668].avi.torrent was not found on this server.
łaaaaaaa!!! Mata już 11 ep? kurka wodna! emmmm... Wiem, że są linki na stronach i inne takie pierdoły, ale lukam i nic nie znajduję konkretnego. SKĄD WY MACIE AKTUALNOŚCI ZWIĄZANE Z TYMI WSZYSTKIMI ANIME(MAMI)???? Tylko nie piszcie, że to dzięki Oyashiro![cojest]
Np. nie mam pojęcia co teraz wychodzi nowego w Nippon.
[cholera]BACH!
To dzięki Oyashiro! hehe
ja tam nie wiem pare razy dziennie patrze czy jakis nowosci sa na torrentach i znajduje
torrenty.org
Hehe, odnośnie III rozdziału (na podstawie 1 epa) - SPOILER:
Po nieudanym (z początku przynajmniej) II rozdziale, klimat wraca do korzonei, czyli do rozdziału I. Sielankowa jest tylko 1 połówka, w drugiej zaczyna się już robić poważniej:). Rozmowa Keichiego z Shion, jak również rozmowa z Reną do najnormalniejszych nie należały. Znowu zaczyna panować poczucie zagrożenia:P. Odnośnie postaci, to charakter Satoko zminił się wg mnie o 180 stopni (z marudy w uśmiechniętego dzieciaka), widać że tymi evil są albo Shion, albo Rena. Mion nadal nosi ze sobą guna, ale tym razem jest tak jakby... hmmm... milsza (czy tylko mi sie wydaje?). Reszta po staremu, zobaczymy co przyniesie przyszłość:).
Ostatnio edytowany przez Virus (2006-06-15 23:31:01)
A ktoś może mi podać jakąś strone oprócz http://tokyotosho.com/ na której jest ten torrent i będzie to strona NIE wymagająca rejestracji?