Nie jesteś zalogowany.
Strony 1
siemka ! wie moze ktos skad wyczaic X ? najlepiej Direct Download badz FTP
Ftp ani http to nie znam zadnych z X'em ale moja grupa Destiny-Anime wziela sie za fansuby do tej serii. Jak na razie wyszedl ep. 00 czyli OAVka, a za niedlugo bedzie ep. 01
Z jakich źródeł będzie to tłumaczenie? W jakim formacie, w jakim wydaniu (DVD rip?) i jaka będzie docelowa wielkość pliku?
Imperare sibi maximum est imperium
ja moge z tego co wiem powiedziec ze jest to tlumaczone z angielskiego, w mkv z dvd-ripow od a-l, cos jeszcze?
Dokladnie jak mowi JaMES. W dodatku do wyboru beda 3 wersje napisow. Polskie ASS, polskie SRT i angielskie SRT.
Pytałem jeszcze o docelową wielkość plików
jak więcej niż 230 MB to nie ściągam
(dobry koder zrobi super DVDripa na 230 MB )
Miodzio, mój ulubiony przedział to 120-175 MB/ep, mam nadzieję iż uda wam się zachować jakość (obrazu) DVDrip przy 175 MB
PS. A pytam tak namiętnie ponieważ X (tv) to jedna z moich ulubionych serii
I chwała Wam za to panowie z Destiny-Anime:-)Czekałem na polskiego suba tego anime od kiedy je obejzalem pierwszy raz.Czekam na kolejne epy.Pozdrawiam i zycze ogromnego zapału do pracy przy tym tytule:-)
Jak na razie przy oavce to nam sie udalo zachowac bardzo dobra jakosc. Mam nadzieje ze tak samo bedzie z reszta odcinkow.
I wszystko było by pięknie, ładnie, gdyby nie to, że to tylko 175 mega. Uwielbiam gdy epizod ma 233 mega . No ale skoro to nie jest dual audio, a są tylko napisy i 1 ścieżka w stereo, to i w tych 175 mega da się zachować naprawde ładną jakość.
Yang chyba to ci sie spodoba znalazłem X`a na
http://anime.roel.no-ip.info/X%20TV/?p=2
sa w formacie mkv 200 mb (nie wiem tylko czy to dobrze czy zle )
lecz niestety tylko do 11 epka ,a akutat do tego mam, dla mnie pech ale co robic, milego sciagania !
Na tej stronce wlasnie sa ripy a-l, czyli te na ktorych opiera sie nasza grupa. A a-l zawsze ma najlepsza jakosc.
no to loozik ! sorx ale nie przeczytałem u gory, wiec bede czekac az wyjda epy powyzej 11
Tak ta jakość mnie zadowala . Tylko szkoda że od 5 miesięcy nie pojawiło się nic nowego z tego tytułu pod tym wydaniem. Ale A-L nie zarzuca projektów, tylko robi je bardzo powoli .
Strony 1