Nie jesteś zalogowany.
W japoni są takie skrajności jak chyba w żadnym kraju.
Jak dramat to dramat, jak happy end to naprawde happy. Jesli o mnie chodzi, to wole to happy.[okej]
Ostatnio edytowany przez constans73 (2006-04-29 20:59:27)
Ja tam oglądam wszystko po trochu ale niewiem po co robić takie dramatyczne anime.
I tu nie chodzi wcale o końcówkę bo smutniejsze momenty były wcześniej.
A ciekawe jak z tym filmem live.
Kiedy wreszcie wyjdzie?
Film już wyszedł pod koniec stycznia, teraz trzeba tylko czekać na wydanie DVD.
Ostatnio edytowany przez pawel198804 (2006-04-29 21:50:12)
No bo narazie nigdzie chyba w internecie nie ma do ściągnięcia.
A mam takie pytanie.
Czy jednak Chise umarła w 12 odc czy nie?
Bo w 13 to chyba była inna osoba i niewiadomo do końca kto.
Czy jednak Chise umarła w 12 odc czy nie?
Wiemy, ale Ci nie powiemy. Za karę, żeś nasadził bez ostrzeżenia spoilerów na forum.
I ciągle powraca ten temat.
UWAGA SPOJLER !!!
Bo w 12 odc podczas piosenki Chise zauważyła chyba że umiera i poszła do swojego pokoju.
Potem nadleciały samoloty i zabiły przyjaciół jej chłopaka.
On potem pobiegł do Chise i zauważył że coś się jej stało bo wyglądała jakby umierała ,bo była niszczona przez broń bo nie walczyła i skończyły się tabletki.
Chciała wtedy zarówno go zabić jak i ocalić bo przemawiał przez nią zarówno umysł broni jak i Chise.
Później zemdlała i straciła głos ,a parę godzin później nastąpiła ostatnia faza autodestrukcji i umarła po czym zabrali ją wojskowi.
Pod koniec 12 odcinka pojawiła się znowu jako czysta broń z nowym ciałem na wzór Chise i dzięki Schujiemu sobie przypomniała kim dla niego była.
Niedługo później ziemia została zniszczona bo nawet jej boska moc nie mogła ją ocalić bo ta wojna od początku była skazana na porażkę.
KONIEC SPOJLERA!!!
Niewiem czy wy tak samo to interpretujecie ,ale jak już to chyba bardzo podobnie.
I ciągle powraca ten temat.
Temat SaiKano, czy temat spoilerów?
I jest już Saikano The Last Love Song Of This Little Planet [Live Action] (2006)
Ale napisków nie ma
Ostatnio edytowany przez pawel198804 (2006-06-16 19:52:19)
Saikano bylo smutne i jest godne polecenia Jest tez Saikano Another Love Story
I jest już Saikano The Last Love Song Of This Little Planet [Live Action] (2006)
Ale napisków nie ma
Stawiam, że PT się tym zajmie, tym bardziej, że chyba sesja coraz bliżej końca.
"Dla ludzkich zachowań nie mam nic poza życzliwością i nic poza śmiechem na pocieszenie bliżnich"
John Irving, "Świat według Garpa"
ĹĹĹoooooo wkońcu się doczekałem tego filmu[yahoo][yahoo] HAPPY!!
=~pawel198804 dla ciebie [respekt][respekt] za info
No to super.
Efekty napewno lepsze niz w anime.
Ciekawe jaki klimat będzie.
Wczoraj zajrzałem na to forum i czytając wasze posty postanowiłem to sobie obejrzec. Sciągnołem wszystkie ep-y ostatnie nocy i wlasnie skączyłem oglądac.
Ludzie dlaczego nie ma wiencej takich anime, no po prostu łzy same ciekły z oczu [placze].
Nie pamientam kiedy ostatni raz płakałem w życiu, a tu prosze... lało sie ze mnie jak ze szlałfu strażackiego
Mam jeszcze tylko jedną proźbe w związku z tym anime...
Czy może mi ktoś podac skąd moge sciągnąc tą serie z DVDRip i dziwękiem 5.1
~Bestrariusz elfen lied jest też bardzo smutne.
Chociaż może trochę mniej od Saikano.
Na obu tych seriach zarówno na Saikano jak i na EL płakałem więc EL także polecam Bestrariuszowi:p
Akurat Elefen Lied oglądałem wczesniej od Saikano.Na EL łezka sie w oku mi kręciła ale nie tak jak w saikano. Tez świetne Kazdemu by te dwa anime polecił:D Tylko wygląda na to ze ja sie tylko anime na mojej wsi interesuje
I w zanadżu EL mam z dźwiękiem 5.1 To dopiero wrżenia są dobre
Ostatnio edytowany przez Bestrariusz (2006-06-17 21:19:27)
Nie ma większej różnicy z tym dźwiękiem ,a po za tym miałem niedawno I odc z dźwiękiem 5.1 ale usunąłem go bo dźwięk się ciął w endingu.
To była ta wersja chyba 120 fps.
Stawiam, że PT się tym zajmie, tym bardziej, że chyba sesja coraz bliżej końca.
Teraz tylko czekać na suby
Jako fan serii będę lansował pomysł zsubowania tego przez PT
Ostatnio edytowany przez Kane (2006-06-21 11:24:18)
Imperare sibi maximum est imperium