Nie jesteś zalogowany.
Strony Poprzednia 1 2
Ciekawe czy umieściłby tam liczdbowy odpowiednik liczby Pi, albo liczbe gugol: 10 do potegi 100:P , albo gugolpleks 10 do potegi guglon:) hehe
Przydało by mi się parę "Nowych Folderów" ide luknąć ile mam kasy na koncie...
Ta a zrob ktos nazwy nastepujacych katalogow:
CON, PRN, AUX, CLOCK$, NUL, COM1, COM2, COM3, COM4, COM5, COM6, COM7, COM8, COM9, LPT1, LPT2, LPT3, LPT4, LPT5, LPT6, LPT7, LPT8 czy LPT9
CON, PRN, AUX, CLOCK$, NUL, COM1, COM2, COM3, COM4, COM5, COM6, COM7, COM8, COM9, LPT1, LPT2, LPT3, LPT4, LPT5, LPT6, LPT7, LPT8 czy LPT9
Tee, nie da się. Ale wałek. Nie znałem tego. :D
U mnie działa "CLOCK$" moge sprzedać... tanio!
trochę OT ale też śmieszne
wątpię, czy w winXP to działa,
ale w win98 można było wrzucić w autoexec.bat
instalowanie dosowego sterownika cdromu,
co czasem się przydawało jak gry nie działały w oknie windy,
a w czystym dosie.
ten sterownik w mscdex przeważnie był nazwany cdrom0001 albo coś takiego.
jak się zmieniło nazwę tegoż w autoexec.bat i config.sys
na jakąś zastrzeżoną to ojejku
np po zmianie nazwy przypisanej sterownikowi na "windows"
cd się zainstalował, ale user nie miał dostępu do katalogu winszita,
no i sam winszit nie startował
na LPT (LPT1?) też można było
koniec OT
a na temat:
tanio skasuję foldery, aukcję na żądanie wystawię
Trzeba dać cynk na allegro, bo facior nie ma praw do tego folderu. Zapewne jedzie na kopii windowsa, a poza tym to Billuś ma prawa do sprzedawania takich folderów za grube dolce[los] i też jakoś nikt mu za to nie chce zabulić.[cholera]
Ostatnio edytowany przez fillip75 (2006-06-18 02:20:21)
[cytuj]Trzeba dać cynk na allegro, bo facior nie ma praw do tego folderu. Zapewne jedzie na kopii windowsa, a poza tym to Billuś ma prawa do sprzedawania takich folderów za grube dolce i też jakoś nikt mu za to nie chce zabulić.[/quote]
To ja zaczne sprzedawac "nowy folder" stworzony za pomoca wolnego oprogramowania
[cytuj]Trzeba dać cynk na allegro, bo facior nie ma praw do tego folderu. Zapewne jedzie na kopii windowsa, a poza tym to Billuś ma prawa do sprzedawania takich folderów za grube dolce i też jakoś nikt mu za to nie chce zabulić.
To ja zaczne sprzedawac "nowy folder" stworzony za pomoca wolnego oprogramowania
nawet sie nie waż, dobuduję do mojej hurtownio-fabryki bazę wojskową ^^
Strony Poprzednia 1 2