Nie jesteś zalogowany.
Ja ściągam właśnie z tokyotosho i idzie.
Ja też mam wrażenie, że to Rena jest "evil", ale to będzie ktoś inny (bo musi to być zaskakujące). A u Shion to mi wyglądało na zaskoczenie, no ale nigdy nie wiadomo.
Ale u mnie nie idzie! Nie wiem czemu! I dlatego chcę link nie z tokyotosho.
Kurde wiem ze to brzmi tak jak bym poganiał, ale nie moge się doczekać napisów do 10 epka :]
więc się skromnie spytam kiedy się prace nad nim zakończą??
Kurde wiem ze to brzmi tak jak bym poganiał, ale nie moge się doczekać napisów do 10 epka :]
więc się skromnie spytam kiedy się prace nad nim zakończą??
Póki co jeszcze się nie zaczęły. Jutro się postaram zacząć, a kiedy skończę? Nie wiem.
Torrent jest też na isohunt.com
Ostatnio edytowany przez lb333 (2006-06-15 23:53:20)
Torrent jest też na isohunt.com
Jaka zwała!!!8-D Rzeczywiście! A 2 godziny temu nie było!
Powiem wam, że jestem po 11 epku i mi się bardzo podoba ten chapter.
Ale na razie nic nie zdradzam. Postaram się jak najszybciej skończyć napisy.
Powiem tak...01,02,03,04 - zajebiste odcinki
05,06,07,08 - bez sensu i nic ciekawego, przynudzaly mnie.
za to! - 09,10,11 - SUPER!!!!
Higurashi no Naku Koro ni - Kiedy cykady płaczą
[URL=http://imageshack.us][/URL]
cykada
Ostatnio edytowany przez MistrzSztuki (2006-06-17 14:10:13)
11 odcinek wymiata , jeszcze dodatkowo burza za oknem dla klimatu ... ten chapter jest lepszy od pierwszego.
Ulubione zdanie: "Nie zmieści się, bagażnik już jest pełny"
To nieprawda że nie ma ze mnie porzytku... zawsze moge służyć jako zły przykład
Narazie oglądałam tylko 9 ep. no i już mi się spodobał, w każdej nowej historii Rena i Shion mają inne charaktery w 1. Rena była kochana, w 2. poważna a teraz narwana
Podobnie Keiichi, W pierwszej był zupełnie niezorientowany i przestraszony, w drugiej sie orientował i zgrywał twardziela, a w trzecim rozdziale... (żeby spoilerów nie było nie powiem)
To nieprawda że nie ma ze mnie porzytku... zawsze moge służyć jako zły przykład
Oj nie grajcie na gulu. Dzis sobie w pracy 11 epek sciagnalem i jutro mam zamiar obejrzec Jak juz wspominalem, dawno nie natknalem sie na serie, ktora by mnie tak zaskoczyla i wciagnela. Obawiam sie jednak czasu kiedy nadejdzie ostatni odcinek i potem pozostanie ta nieokreslona pustka i niedosyt....
Obawiam sie jednak czasu kiedy nadejdzie ostatni odcinek i potem pozostanie ta nieokreslona pustka i niedosyt....
Jest jeszcze możliwość, że nie przeżyjesz ostatniego odcinka, gdyż po prostu umrzesz ze strachu. W takim przypadku Oyashiro-sama zaoszczędzi ci poczucia pustki i niedosytu.:)
Ostatnio edytowany przez lb333 (2006-06-17 19:52:31)
EDIT: No i zrobily sie dwa posty modek proszony o usuniecie
Mam wrażenie, że tu już żaden moderator ze strachu nie zagląda.
BTW
Jeszcze dziś wrzucę napisy do 10 epka (mam problem z jednym zdaniem [patrz wątek -==Jak to przetłumaczyć?==-]), a jutro zabiorę się za ep 11.
ja dopiero obejrzałem 9 ep:) ( nie było mnie w domu, a róciłem dziś rano i czekałem aż się ściemni:D) mi jak narazie podobały się wszystkie rodziały, bo w każdym dowiadujemy się czegoś nowego:) więc tak czy siak trzeba je obejrzeć:D
już czekam na napiski do 10 ep:D
btw posiada ktoś może rawy higurashi??
Ja szczerze mówiąc nie chciałbym mieć RAWów z Higurashi, podoba mi się to co [wind] zrobił, szczególnie zmiany koloru czcionki przy wypowiedziach różnych osób
Jestem ledwno żywy ale 10 EP obejrzę
Wznoszę swą prośbę ku wielkiemu Oyashiro-sama aby natchnął me ciało mocą, która pozwoli mi czcić go z jeszcze większą głębią.[deprecha]
Ostatnio edytowany przez pawel198804 (2006-06-17 23:31:32)
mi by się przydały bo chciałbym zrobić teledysk, a czasem napisy przeszkadzaja:) a wogóle jakoś wolę oglądać rawy, nie wiem czemy, widać jakiś inny jestem:D
co do 10 odc: zajebisty:D mam kolejny ciekawy wątek:D
SPOiLER
mnie najbardziej zdziwiła postawa policjanta i te jego zabójcze oczy:D zastanawia mnie skąd Keiichi wie o Mion?? ja stawiam że dowiedział się od tego fotoreportera i tej blondynki(Tanako czy jakoś tak).
SPOILER
już nie mogę się doczekać następnego epa:D
Ostatnio edytowany przez Przemek3 (2006-06-18 00:20:28)
No ja nic nie mówię Jak Higurashi sponsoruje Square Enix (Firma tworząca serię Final Fantasy) to to musi być dobre anime
Spoiler
Wie ktoś czemu Tanako ma zaćpane oczka? Czy może ja to źle interpretuje?
End of Spoiler