Nie jesteś zalogowany.
Strony 1
Czy jest planowane jakies nowe anime na miare Bleacha, Naruto czy DBZ chodzi mi o taki tasmociag o grupce bohaterow. Jest to moj ulubiony gatunek wiec sie pytam. Czy przynajmiej jest jakas manga taka, bo jak cos to anime kiedys napewno bedzie:P
i prosze mi tu nie wypisywac Air Gear czy starsze Inyuashe, One Piece czy Kenshin.
z gory thx
The Hate U Give Little Infants F*ck Everybody
Ranma, Prince Of Tennis
No ale mi chodzi czy cos wiadomo a nie czy ktos na stronie robi anime na stronie :/. Na anidb.net nic takiego nie spotkalem...
co do ranma, czy prince of tennis to t onie sa anime ktore maja powstac tylko juz sa:p
mi chodzi o anime ktore nadchodzi... czy jest jakies w planach w zapowiedziach i wiadomo ze bedzie milym tasmiociagiem...
The Hate U Give Little Infants F*ck Everybody
jak na anidb nie ma nic, to szukaj na japońskich stronach
Tsubasa chronicle:P....
No to polecam Hokuto no Ken. Tasiemiec jest i tematyka podobna.
"Dla ludzkich zachowań nie mam nic poza życzliwością i nic poza śmiechem na pocieszenie bliżnich"
John Irving, "Świat według Garpa"
Tenjou Tenge?!?
Tenjou tenge?? On się pytał o tasiemce a nie 24 odcinkowe serie. Z mojej strony raczej nic nie moge zaproponować
Na anime które są/będą w produkcji to się nie znam ale ze starszych polecam Hunter X Hunter - łącznie jakieś 92 epki ma. Serię widziałem dwa razy i z przyjemnością jeszcze raz bym to obejrzał
Ostatnio edytowany przez Piter666 (2006-06-19 17:39:04)
Tsubasa chronicle:P....
e tam, tego będzie ledwo bodajże 78 odcinków i koniec serii 2 seria się kończy w październiku, pół roku przerwy i ostatnia seria
polecam HIKARU NO GO ciagle sa tam jakies pojedynki czesto z wartka akcjia
Strony 1