Nie jesteś zalogowany.
ogladam własnie program na TVP2 i normalnie nie wiem czy sie smiac czy plakać.
Czy ktoś słyszał co ten człowiek wymyslil??
DODATKOWA HISTORIA (jescze do przezycia, pomijajac ze to totalna glupota bo cos takiego jest na studiach) ale najlepsze.... kosztem czego ta dodatkowa godzina?? :> oczywiscie W-F'u (wychowanie fizyczne jak by u kogos sie inaczej zwalo ;P).. I tak teraz pełno polamanców biega co nic wiecej nie robi tylko przed kompem siedzi, nawet pilki kopnac nie potrafi. Zlikwiduje całkowicie W-F to tylko w paraolimpiadzie bedziemy uczestniczyc :|
A na marginesie zlikwidowanie WOS'u to też głupota :]
No wygadalem sie... pisac co o tym myslita jak chceta
P.S. a moje dzieci bede sam uczyl w domu jak tak dalej pojdzie [cholera][cholera]
Ostatnio edytowany przez mikrus (2006-06-19 23:45:11)
Jak mi zabiorą WF, to się powieszę...
Ja dostaję wysypki, jak ktoś mówi o dodatkowych lekcjach w-f. Miałem tę nieprzyjemność być w klasie sportowej. A polazłem tam tylko, dlatego że reszta klasy tam się znalazła. O kopaniu w piłkę to mogliśmy pomarzyć. Natomiast zafundowano nam debila o umyśle małpoluda, który ganiał nas po chaszczach w trampkach po śniegu A jego ulubioną rozrywką było walenie pięścią w brzuch z zaskoczenia. Ponoć miało to nam wyrobić mięśnie brzucha. Totalny idiotyzm. Co do Giertycha, to mi szkoda słów. Czy w tym kraju nikt nie myśli? Przecież bez języka to będzie kolejne pokolenie sfrustrowanych bezrobotnych gnieździło się w bojówkach Młodzieży Wszechpolskiej. Powinniśmy przyjąć rozwiązanie Szwedzkie. Masz pałę z jęz. szwedzkiego przechodzisz dalej, masz pałę z jęz. angielskiego kiblujesz aż go się nauczysz. I tam mają i patriotyzm, i absolwentów z wysoką samooceną, bo jak ich Szwecja oleje, to z jęz. angielskim wszędzie fuchę znajdą. Moja rada chrzańcie wszystkie przedmioty i zakuwajcie angola. To tylko daje w IV RP dobrą pracę. I zapewniam was, że to całkowita prawda, bo mam siorę polonistkę, a i ja jako inżynier nie opalam się jakoś na Bahama
Ostatnio edytowany przez fillip75 (2006-06-19 23:55:17)
Wypowiedzi i poglądy tego pana już od pewnego czasu zwykłem uznawać jako wyznacznik debilizmu i skretynienia. W encyklopedi pod tymi hasłami powinno być pokazne jego zdjęcie jako przykład człowieka nieprzystosowanego do życia w państwie pluralistycznym, wielowyznaniowym i przede wszystkim europejskim. On to by najlepiej stworzył w Polse swój własny "Raj", odizolowany od reszty świata, poustalał własne zasady kształcenia młodych (oczywiście w duchu katolickim, pod czujnym okiem Ojca R.), a na koniec jeszcze kazał sobie salutować.
PRzepraszam za swój sarkazm, ale jak słyszę tego pana, to mi się same K cisną na usta.
"Choć uliczna burda jest ze wszech miar godna potępienia, to nie ma nic złego w energii, jaką wyzwala ona w ludziach" John Keats
Tylko się cieszyć, że zakończyłem swoją edukację:).
Przynajmniej pan G.:) może mi teraz skoczyć:D
WF nie cierpię xD A kopać piłkę nie każdy musi potrafić Ale fakt, lepszy wufcyk niż więcej historii. Biedne dzieciaki, będą miały przeje***** z tym kolesiem...
myhandhelds.pl - tam robię recki gier na Vitę i Switcha, zamiast tłumaczyć animu :V
Zakupy na Play-Asia $3 taniej z kodem MYPSVITA
NIE wszyscy lubią w-f.
Bym powiedział że ok 60% lubi w-f.
Ludzie to jaj już bym wolał sie w Tobago urodzić ^^
Przynajmniej pan G.:) może mi teraz skoczyć:D
uważaj bo ci ABW się jeszcze do chaty wbije
...
do w-f i histori nic nie mam ale tego troglodyty to nie przezyję
jestem ciekaw czy można zdawać maturę z buddyzmu albo hari kriszna, w końcu to też religia, no nie?
shimatta![cholera] to się nie dzieje naprawdę, prawda?
KDE4 ssie
No w gowach się popier...
Dodatkowa historia, shit i to z moją nauczycielką od historii (posiada kompleks wyższości, okropny gust, dupe jak z pampersem, wygląd mumi, psa Ramzesa [?] i poczucie 'dziwne' [czyt. głupie i nie śmieszne] humoru, którym często chce zabłysnąć ;\). A jestem w klasie pływackiej i w ramach WF'u mam pływanie i suchy trening na sali i tak mi tego nie zmniejszą, tylko będę musiał więcej w tej szkole siedzieć :/ a to mi koliduje z treningami - zamiast się wyspać i odpocząć do następnego treningu, to ja musze siedzieć i udawać, że słucham :/
a slyszeliscie ze od astepnego roku, z zachowaniem NAGANNYM ma sie nie zdawac? Ciekawe jak maja zamiar zrobic z tego poprawke? Ktos bedzie w sierpniu przez trzy godziny siedzial grecznie na krzesle i wtedy zda? Jak oni to sobie wybrazaja?!! JEZUUUU!!! Przeciez ten Giertych nie zna sie na edukacji!! On chyba na sile chce cos wymyslilc zeby nie bylo ze nic nie robi!! >.< Zamiast wymyslac takie debilizmy, zajeli by sie np. wiekszym dofinansowaniem do podrecznikow dla ubogich rodzin, albo postaraliby sie umilic troszke bardziej czas w szkole, bo przez to jak w szkole jest, polowa osob do niej nie chodzi!!
Wspomniałeś tylko o historii, a nie widze żebyś mówił coś o lekcji patryjotyzmu którą też mają nam wprowadzić.....To staje sie żałosne....
[cytuj]a slyszeliscie ze od astepnego roku, z zachowaniem NAGANNYM ma sie nie zdawac? Ciekawe jak maja zamiar zrobic z tego poprawke? Ktos bedzie w sierpniu przez trzy godziny siedzial grecznie na krzesle i wtedy zda?[/quote]
to nie jest wbrew pozorom glupi pomysl z ta nagana a rozwiazanie jest proste dostales nagane to przez wakacje pracujesz na rzecz szkoly (pielegnacja trawnika itp.) bedziesz to robic to zdasz do next klasy a jak nie to paszol won wtedy troche ludzie znormalnieja
Co od giertycha to jest najwieksza porazka Polski w tym roku (nawet mundial jest na 2 miejscu )
ej, no bo on został ministrem pewnie dlatego, bo mu mamusia kazała.
nie uwierzę w chęć nauki.
panie g. , ot co
Ostatnio edytowany przez parara (2006-06-20 09:17:36)
KDE4 ssie
[cytuj]a slyszeliscie ze od astepnego roku, z zachowaniem NAGANNYM ma sie nie zdawac? Ciekawe jak maja zamiar zrobic z tego poprawke? Ktos bedzie w sierpniu przez trzy godziny siedzial grecznie na krzesle i wtedy zda?
to nie jest wbrew pozorom glupi pomysl z ta nagana a rozwiazanie jest proste dostales nagane to przez wakacje pracujesz na rzecz szkoly (pielegnacja trawnika itp.) bedziesz to robic to zdasz do next klasy a jak nie to paszol won wtedy troche ludzie znormalnieja
Co od giertycha to jest najwieksza porazka Polski w tym roku (nawet mundial jest na 2 miejscu )
w sumie to moze masz racje. Ale ja i tak uwazam ze ten chlop sie na ministra edukacji nie nadaje
niedlugo Giertych bedzie sie smazyl tutaj, a nie tylko w piekle
Ostatnio edytowany przez pa3cja (2006-06-20 09:32:39)
Na manife anty G. ludki idzmy!
jeszcze ZOMO przyśle i co będzie
KDE4 ssie
wsadza nas do wiezienia. Ale ja i tak bym poszla :):):D:]
A co wy wiecie, wszyscy jesteście tylko nasłanymi przez lewice, pedałów i masonów ludźmi, którzy mają na celu zszarganie reputacji naszego ministra edukacji...
Bosh co za debilizm [roftl]
Od dzisiaj jak ktoś będzie mnie zaczepiał to też będe mu wyjeżdżał z textem, że jest agentem lewicy, który został nasłany i bierze udzial w zorganizowanej akcji przeciwko mnie
A tak na poważnie to trzeba by było zorganizować jakąś ogólnopolską akcje przeciwko panu G. na rozpoczęcie nowego roku szkolnego, jakieś transparenty czy coś...[wstyd]