Nie jesteś zalogowany.
Strony Poprzednia 1 2
o, czyta
KDE4 ssie
No ale jak wczystać samemu napisy bo nie zawsze wczytaja sie same?
No ale jak wczystać samemu napisy bo nie zawsze wczytaja sie same?
Dlatego pisalem o wysylaniu maili z propozycjami zmian do autora , ewentualnie mozna napisac samemu patcha dodajacego taka opcje Alternatywnie mozesz skorzystac z lini polecen (wbrew pozorom uruchomienie mplayera w ten sposob jest calkiem wygodne). Lub po prostu zmienic nazwe napisow zeby wczytywaly sie same (najbardziej barbarzynskie rozwiazanie )
WIELKIE DZIEKI ZA POMOC!!!!!!! Mam taki sposób jesli napisy nazywaja sie tak samo jak anim to otwieram go przez
Mplayera ( bo są same wczytywane ) a jesli inna nazwa to otwieram VLC media player.
Pozdrawiam!
Velans
yh, jak u mnie nie chciało czytać polskich znaków to bawiłem się w notatniku w zamienianie np. "ę na e" ; "ą na a" itp. dało się żyć jakoś[baka]
KDE4 ssie
WIELKIE DZIEKI ZA POMOC!!!!!!! Mam taki sposób jesli napisy nazywaja sie tak samo jak anim to otwieram go przez
Mplayera ( bo są same wczytywane ) a jesli inna nazwa to otwieram VLC media player.
A nie można poprostu ich załadować przez opcję w MPC "load subtitle", lub przez FFdshowa prze funkcję "subtitle sources".
A nie korzystać z kilku playerów, że nie wspomnę o możliwości zmiany nazwy napisów to tylko parę sekund i na zawsze problem z głowy.
jak u mnie nie chciało czytać polskich znaków to bawiłem się w notatniku w zamienianie np. "ę na e" ; "ą na a" itp. dało się żyć jakoś
A mi od samego początku MPC wczytywał polskie znaki nic nie musiałem zmieniać, może masz jakąś bardzo starą wersje.
Ostatnio edytowany przez DevilDrom (2006-06-20 16:25:53)
Przeczytaj uważnie powyższe posty. Tu nie chodzi o MPC, a o Mplayera.
Strony Poprzednia 1 2