Nie jesteś zalogowany.
Strony Poprzednia 1 … 4 5 6
pa3cja napisał:o rany.. ale dzieci:P:P krzyczycie ze tom was obraza, a zaraz robicie to samo :P
chcialam tylko dodac jedno: w panstwie Hitlera na poczatku bylo dobrze, ale z dnia na dzien coraz gorzej.Ej, co było obraźliwe?? Upierdliwy, krzykliwy czy może mohikanin?[ukryty]
ja bym sie zdenerwowala gdyby ktos mnie nazwal uposledzona albo mohikaninem
pa3cja się namęczył(a) i napisał:o rany.. ale dzieci:P:P krzyczycie ze tom was obraza, a zaraz robicie to samo :P
chcialam tylko dodac jedno: w panstwie Hitlera na poczatku bylo dobrze, ale z dnia na dzien coraz gorzej.To ma jakieś odnieśienie do nas lub do Toma?
nieeeeeeee... to mialo miec odniesienie do naszego panstwaa!! Na poczatku nie bylo az tak zle, ale mam wrazenie ze to wszystko sie pogarsza
nieeeeeeee... to mialo miec odniesienie do naszego panstwaa!! Na poczatku nie bylo az tak zle, ale mam wrazenie ze to wszystko sie pogarsza
Co racja to racja...
Wszyscy sie wnerwią i znów wybiorą przeciwną stronę, która z początku coś poprawi a później będzie psuła i tak w kółko
Dołącze do fanów pana Giertycha tymi słowami...."Heil Giertych"...end of massage:P
To jest forum, a więc każdy może wyrazić swoją opinię lub poglądy, o ile są one zgodne z ogólnymi zasadami Netykiety i przyjętego w Polsce prawa, co zostało zapisane w Regulaminie strony i forum.
Wykasowałem trochę postów z tego wątku. Za dużo było w nich obrażania innych użytkowników.
Ostatnio edytowany przez taipan (2006-06-20 21:08:43)
O rany, nie było mnie tylko chwilkę...
Zamykam temat, prowadzi donikąd
i mały apel, do Tom'a, jeśli uważasz, że wszyscy się mylimy, przestań odwiedzać to forum, oszczędzisz sobie i nam nerwów.
Imperare sibi maximum est imperium
Strony Poprzednia 1 … 4 5 6