Nie jesteś zalogowany.
pa3cja... A lepjej ja już nic nie pisze bo coś głupiego walne i będzie na mnie
Dobra nic nie chce mowic ale wlasnie dostalem zakaz wyjazdu na zlot. Moja mamusia stwierdzila, ze pojada na niego chuligani zeby kogos pobic/zabic (odpowiednie skreslic).[cholera]
Ten wniosek zostal wysnuty zaraz po tym gdy sie dowiedziala, ze to zlot anime[baka]
Nie wiem w telewizji byl jakis program pt. Fani anime = mordercy czy co[szalony]
Ale co tam jade i tak. Na takie zakazy to troche za pozno[gwizdze]
Kurde w twoim wieku jakos nie mialem takich problemow pa3cja. Moze dlatego, ze rodzice zawsze wiedzieli, ze zrobie i tak to co uwazam.
A i jeszcze jedno istnieje duze prawdopodobienstwo, ze pojade samochodem. Musze jeszcze pobuszowac przy mapach bo moze kogis bede mogl zabrac (tata mi problmow nie robi)[okej]
Ostatnio edytowany przez NameLess One (2006-06-14 21:04:37)
Czyli mam cie zapisać na liście ??
MuGen zaktualizuj niedługo liste... osób
to bede musiał połowe ludzi wywalić
MUGEN,WERSUS,ATEM,JOHNY_LENON napiszcie mi na gg 3360997 czy jedziecie i czy mam wam zostawić wolne miejsce bo jak nie to zabieram kogoś innego albo laske .
Pozdro. (pozatym musze dać znać dla Zanta )
Ostatnio edytowany przez WhiteDevil (2006-06-15 15:57:57)
No więc. Gdzie będzie spotkanie. bo już nie wiem sam. A z miłą chęcią bym pojechał na to spotkanie. :):):):):)
PZDR
Proponuje poczytać dokładnie tu wszystko jest napisane ale napisze dla tych co chcą ale się im nie chce czytać że spotkonie jest w Ĺagowie
Czyli mam cie zapisać na liście ??
Oczywiscie cos takiego mnie nie zatrzyma zreszta zapisywalem sie chyba u Utsukushii z miesiac temu. Wtedy mielismy zglaszac sie do Niego.
A i jeszcze jedno nie sledze tego tematu na bierzaco i proponowal bym umieszczenie terminu i miejsca w pierwszym poscie. Z tego co sie zorietowalem to zjazd ma byc 14-16 Lipca i info jest gdzies w polowie watku. Troche ciezko jest sie do niego dokopac[deprecha]
Ostatnio edytowany przez NameLess One (2006-06-15 21:23:42)
Ĺagów gdzie to jest ??
Zanim zadasz pytanie to poszukaj troche w watku.[ej]
Albo kliknij >tu<
Ostatnio edytowany przez NameLess One (2006-06-15 21:38:59)
Dobra ludzie ogłaszam że macie czas do końca tego tygodnia czyli do niedzieli do godziny 12:00 w nocy czyli 00:00
Piszcie też czy checie domek czy namiot jeżeli to pierwsze to prose o wiadomość na PM z informacją o ilości miejsc jakie chcecie mieć w tymże domku i kogo tam chcecie instalować podając ksywke wszystkich którzy się w owym znajda.
Po zamknięciu listy nie będzie możliwości dołączenia do niej bo w poniedziałek bede załatwiał nocleg i ośrodek.
Dla przypomnienia ja tylko załatwiam ośrodek i ognisko reszta należy do was b to ma być nasz wspólny zlot !!!!!
Kse!!! Ludziska mówcie szybko, kto nocuje w namiocie i czy ma tam wolne miejsce bo chętnie bym skorzystał...., poratujcie !!! a jeżeli nikt nie chce spac pod namiotem to kto nocuje w domkach.... ludziska mówcie szybko czasu coraz mniej
A właśnie kto jedzie z Warszawy i jedzie samochodem ??
Ja biore namiot 3 osobowy.
ja by co to ja nadal chetny mam nadzieje ze sie lista nie zmienila...
a tak w ogole to wiadomo juz cos paropos terminu??
mikrus termin juz z miesiac temu zostal ustalony 14-16 lipca
no dobram to ja powiem ze mi pozostaje domek, ale nie bardzo rozumiem o co chodzi z tym rezerwowaniem domkow przez jedna osobe? W zaleznosci od ilosci osob zajmujemy tyle domkow i spokuj (znajac zycie to jeden wystarczy ), CHYBA.
gdyby tylko czlowiek mial troche wiecej czasu i lepiej znak angielski [z 2 mozna cos zrobic, z 1?]
Rzeby było wam łatwiej to zamieszczam liste osób od których oczekuje potwierdzenia i do których w najbliższym czasie trafi pm odemnie
Oto oni:
Emulg Warszawa
Jeżeli ktoś tu jest a nie powinien to sorry i zgłoście to na mój pm
Ostatnio edytowany przez MuGen (2006-06-24 08:34:41)
~WhiteDevil a wszystkie miejsca w tym namiocie są już zajęte, czy znajdzie się tam jedno dla mnie ??