Nie jesteś zalogowany.
Strony 1
Poszukuje angielskich napisów do Orphen Revenge, ogólnie prosił bym o linki do angielskich serwisów z napisami poza zawartymi w FAQ.
Ostatnio edytowany przez mozarus (2006-06-20 00:58:35)
Przecież wyraźnie pisze abyście ludzie czytali zanim coś napiszecie!
Może by tak na próbę rozdawać warny za coś takiego? Sprawdzilibyśmy czy dzięki temu obniżyłby sie procent zadawania głupich pytań, zakładania tematów w tym stylu, itp
Ostatnio edytowany przez Kisiel (2006-06-20 00:53:31)
Czytałem, ale tam nie ma nic przydatnego czyli ma rozumieć że napiów nie można znaleść. Prubowałem wyciagać z DVDripów ale mam grupy a4e i tam jest tylko opening. Może ktoś ma wersje inne grupy z napisami ??
coz, na twoim miejscu inaczej bym zadal pytanie:
"Czy moze ma ktos Orphen Revenge w wersji ogm lub mkv z softusbem i moglby go dla mnie wyciagnac??" W ten sposob nikt by sie do ciebie nie doczepil a poza tym to proponuje dokladnie sprawdzic czy nie mozesz wyciagnac z a4e calego tlumaczenia. Bo to DUZO czesciej jest tak ze nie mozna wyciagnac openingu i endingu bo sa wrenderowane (czy jakos tak) na stale, za to cale tlumaczenie jest jako soft. Zobacz dokladnie czy nie ma innych sciezek z napisami.
A tak na marginesie to wedlug ANIDB to anime zostalo wydane tylko przez 2 grupy: Ripping Gods i Anime-Takeover, no ale coz nie bede sie klucil, bo moze jednak wydali (co prawda na ich stronie tez tego nie znalazlem )
gdyby tylko czlowiek mial troche wiecej czasu i lepiej znak angielski [z 2 mozna cos zrobic, z 1?]
Oczywiście się pomyliłem orphena revenge mam grupy A-T, a oprhena grupy a4e. Dziś chwilę poszukałem napisów z negatywnym stutkiem. Tak jak pisałem jest tylko opening zawarty w napisach zawartym w Ripie.
Lol! A czy przypadkiem nie są to ogm albo mkv, bo z anidb wynika, że tak Jezu, jest jeszcze ktoś kto nie zna tych formatów?
Ostatnio edytowany przez gracol (2006-06-20 22:34:11)
moja mama ich nie zna
Strony 1