Nie jesteś zalogowany.
Elo niestetu niema opcji żebym pojechał dwa najważniejsze powody
1.Dziwczyna
2.Praca
Sorki ale napewno niepojade życze miłej zabawy
A ja napisałem już że rodzice nie mają zaufania to bandy dorosłych facetów oglądających bajki. A jeżeli do tego dołożyć to że poznałem Was przez net-a to nocleg staje sie niemożliwy. Ale za to pozwolili mi wpaść na jeden dzionek. Więc będe na zlocie ( w jakimś tam wybranym dniu ) tylko nie będe nocował.
Ja jeszcze na 100% nie wiem, głównie przez pracę.
Jeśli pojadę to z koleżanką i nocujemy pod namiotem
"Chodź, poluj ze mną. Zostaw ból i bądź znowu wolny. Tu każdy czas jest teraźniejszością i wybór należy do ciebie. Wilki nie mają króla."
~WhiteDevil a wszystkie miejsca w tym namiocie są już zajęte, czy znajdzie się tam jedno dla mnie ??
Niestety niewiem jeszcze wciaz czekam na info od paru ludzi . Ale raczej nie.
to co nikt nie chce spac w domku?? grrrr i co ja zrobie?? bede spal sam w pustym domku ????
gdyby tylko czlowiek mial troche wiecej czasu i lepiej znak angielski [z 2 mozna cos zrobic, z 1?]
waski wszystko zalezy od pogody swoja droga to jak bedzie tak jak teraz (32 stopnie mam w pokoju) to wezme spiwor i rozbije sie na drzewie )
a zapomnialem w piatek bede ale jakby mnie nie bylo (jesli wd po mnie przyjedzie). bede po badaniu okulistycznym wiec nie bede przez dluzszy czas widzial
a zapomnialem w piatek bede ale jakby mnie nie bylo (jesli wd po mnie przyjedzie). bede po badaniu okulistycznym wiec nie bede przez dluzszy czas widzial
Mysle ze bede miał dla ciebie miejsce Zant. Ale na 100% dam ci odpowiedź końcem tygodnia . Pozdro
waski wszystko zalezy od pogody swoja droga to jak bedzie tak jak teraz (32 stopnie mam w pokoju) to wezme spiwor i rozbije sie na drzewie )
Nikt nie może powiedzieć że wie gdzie się rano obudzi
utsukushii napisał:waski wszystko zalezy od pogody swoja droga to jak bedzie tak jak teraz (32 stopnie mam w pokoju) to wezme spiwor i rozbije sie na drzewie )
Nikt nie może powiedzieć że wie gdzie się rano obudzi
[roftl][roftl][roftl][roftl][roftl][okej]
Namiot czy domek oto jest pytanie:)
Ale zastanawia mnie jedno. Jak nas pojedzie garstka(10 os.) to może wbić się do jednego domku?
Ja mogę spać gdzie popadnie tylko żeby po mnie ewentualnie nie lało:P
no dobram dobra wszyscy tacy ochotni, ale czy zglosil sie ktokolwiek do tego domku oprocz mnie?
gdyby tylko czlowiek mial troche wiecej czasu i lepiej znak angielski [z 2 mozna cos zrobic, z 1?]
Zgadam się z Wersusem , jak będziemy na miejscu to się wszystko ustali co i jak. No ale na wszelki wypadek trzeba wziąść namiot .
Namiot czy domek oto jest pytanie:)
Ale zastanawia mnie jedno. Jak nas pojedzie garstka(10 os.) to może wbić się do jednego domku?
Ja mogę spać gdzie popadnie tylko żeby po mnie ewentualnie nie lało:P
Powiedz mi tylko jedno gdzie ty znajdziesz domek na 10 osób[hehe]
Powiedz mi tylko jedno gdzie ty znajdziesz domek na 10 osób[hehe]
Czepiasz się:P. Jak jest domek pojemny to się zmieszczą(pisze oczywiście o domku 4-5os)[hehe]
Dzizas! Już się pogubiłem.
To gdzie kiedy i z kim?
poczytaj temat tu pisze wszystko tylko czytaj uwarznie ostatnie posty a jak masz pytanie to wal do mnie na pm
[cytuj]no dobram dobra wszyscy tacy ochotni, ale czy zglosil sie ktokolwiek do tego domku oprocz mnie?[/quote]
~waski_jestem wiesz... ja się mogę wbic z tobą do tego domku bo raczej nie widze się pod namiotem XP
[cytuj] to może wbić się do jednego domku?[/quote]
popieram ten pomysł... i taniej by wyszło za nocleg... i wszyscy w jednym pomieszczeniu XD
no dobram dobra wszyscy tacy ochotni, ale czy zglosil sie ktokolwiek do tego domku oprocz mnie?
Ja sie zglaszam sorry ze tak pozno ale brak dostepu do kompa wszystko powinien wytlumaczyc
Ostatnio edytowany przez NameLess One (2006-06-23 22:40:22)
hmm... no dobra... teraz ostatnia chwila musze wiedziec jak najszybciej czy ma ktoś jeszcze wolne miejsce w namiocie ?!!! Jak nie to ide do domku z ~waski_jestem a wolałbym pod namiot. Tylko ludzi pośpieszcie się z odpowiedzią bo będę teraz jechał na biwak długi.... i męczący, a jak przyjade to nei będę miał czasu sobie załatwic noclegu
hmm... no dobra... teraz ostatnia chwila musze wiedziec jak najszybciej czy ma ktoś jeszcze wolne miejsce w namiocie ?!!! Jak nie to ide do domku z ~waski_jestem a wolałbym pod namiot. Tylko ludzi pośpieszcie się z odpowiedzią bo będę teraz jechał na biwak długi.... i męczący, a jak przyjade to nei będę miał czasu sobie załatwic noclegu
Tez bym wolal namiot ale najprawdopodobniej wyladuje z kompem wiec wybor bez wyboru.