Nie jesteś zalogowany.
Od razu mówie że czytałem faq ;]
No to tak ściągnąłem Blood+ [Bakakozou] epizody od 1 do 26 ściągłem napisy z animesub.info.
Były napisy do wszystkich odcinków oprucz 8, 9, 21, 25, Jak by ktoś mugł to bardzo prosze o te napisy.
Przy pisaniu tego postu brałęm pod uwage to że dostane warna.
Co prawda jestem beznadziejny w ortografii, ale stwierdzam że warna to ty możesz dostać chyba za błędy ortograficzne, bo jesteś jeszcze gorszy niż ja[los]
Kurde, już wlałem sobie wody do wanny i musze iść się wykąpać Nie będę mógł obserwować na bieżąco jak się "sytuacja" rozwinie Jak by co to nie kasujecie szybko topica!
Lol ale czy ludzie naprawde nie potrafią przeczytać FAQ, albo chociaż poszukać napisów na ANSI[ostrzezenie] Szok sam nie wiem czy to lenistwo czy upośledzenie[ej]
Jakbyś przeczytał FAQ to napisy byś znalazł;)
Ostatnio edytowany przez ralphkun89 (2006-06-21 23:34:01)
no to jak nie ma napisów, a faq świeci pustkami to czas się zająć nauką ;p
Hint: Zrob synchro do wersji jaka posiadasz...
jest jeszcze inna mozliwosc, przypadkowo, do tych odcinkow moze pasowac synchronizacja pod inne grupy, badz tez orginalny timing a jak nie pasuje i jest tylko jedno synchro (pod ktore autor robil napisy), to musisz poszukac na forum przydatnej wiadomosci "JAK ZROBIC SYNCHRO DO WERSJI KTORA POSIADAM"
===========
Edit:
przyznac musze ze musialem troche tego poszukac.
Ostatnio edytowany przez waski_jestem (2006-06-22 00:31:30)
gdyby tylko czlowiek mial troche wiecej czasu i lepiej znak angielski [z 2 mozna cos zrobic, z 1?]
~Ard się namęczył a ty nie szukasz Posiedź trochę nad lekturą to już takiego pytania nie będziesz musiał zadawać, bo sam sobie zrobisz (może nawet udostępnisz dla innych ) Jak zrobić synchro do napisów...
==========
Edit
Zostałem uprzedzony
Mnie z kolei zajęło to nie całą minutę.
Ostatnio edytowany przez songoku (2006-06-22 00:37:18)
Panowie, widaÄ kto tu FAQ nie czyta.
Temat Ard'a o synchronizacji jest w FAQ od daaaawna
EDIT,
hu'h, wÄ
tpiÄ aby napisano tu coĹ wiÄcej poza spamem
na wszystkie pytania juĹź (poĹrednio lub nie) odpowiedziano,
wiÄc
Ostatnio edytowany przez Kane (2006-06-22 00:48:11)
Imperare sibi maximum est imperium